Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev Büsum og Helgoland

Ophold på 3-stjernet hotel inkl. 2 overnatninger, morgenmad og sejllads til fantastiske Helgoland. Pris pr. person.

Ophold med unik oplevelse

Få en helt unik kombination af oplevelser, når dette ophold tager jer til Nordtyskland. Her indlogeres I på det hyggelige, familiedrevne Hotel Zur Linde, og på jeres andendag går turen mod den fantastiske klippeø, Helgoland, 70 kilometer ude i Vesterhavet. 

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Zur Linde
 • Sejltur fra Büsum til Helgoland på andendagen
 • Morgenmad begge dage 
 • Gratis wi-fi

 

DEALpris 1.175 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg - se under "Praktisk info".

 

Program

Dag 1

 • Kør selv til hotel. Besøg evt. Husum og Friedrichstadt

Dag 2

 • Morgenmad
 • Sejltur Büsum/Helgoland
  • Ankomst til Büsum havn i egen bil. Der er 24 km fra hotellet til havnen
  • Der er betalings-p-plads ved Havn P6
  • Afgang fra Büsum
  • Afhentning af færgebilletter, gerne i god tid
  • Sejltur fra Büsum til Helgoland (mulighed for at købe drikkevarer og snacks ombord. Husk euro i kontanter)
  • Ankomst til Helgoland
  • Tid på egen hånd
  • Sejltur retur fra Helgoland
  • Ankomst til Büsum
  • Retur til hotel i egen bil

Dag 3

 • Morgenmad
 • Tjek ud fra hotel

 

Sejltider:

 • Afgang Büsum kl. 09.30.
  Ankomst Helgoland ca. kl. 12.00
 • Afgang Helgoland kl. 16.00.
  Ankomst Büsum ca. kl. 18.30

 

OBS: Kan skibet ikke sejle til Helgoland pga. dårligt vejr eller tekniske forhold, aflyses turen, og I kan i stedet bruge tiden på egen hånd i eksempelvis Husum og Friedrichstadt.

 

Helgoland

På opholdets andendag er der færgebilletter til Helgoland inkluderet i opholdet.

 

Glæd jer til at besøge klippeøen 70 kilometer ude i Vesterhavet, der blandt andet rummer Tysklands eneste fritstående klippetårn.

 

Der bor kun cirka 1.500 mennesker på den isolerede og bilfri ø, der samtidig er Tysklands sidste toldfrie område.

 

Tag turen rundt om øen via den 3 kilometer lange sti, og glæd jer til at opleve, hvordan der er på en ø, der ligger afskåret fra resten af verden.

 

Husk at medbringe kontanter, da der ikke kan bruges kort på hverken færgen eller på Helgoland.

 

Hotel Zur Linde

Hotel Zur Linde er et hyggeligt og familiedrevet byhotel, placeret i den lille by Meldorf tæt på byens imponerende domkirke. Hotellet er garant for en hjemlig og varm atmosfære, hvor der indbydes til afslapning og ro. 

 

I kan nyde en forfriskning i hotellets hyggelige Gaststube, og hvis vejret er til det, kan I også nyde en stund på hotellets dejlige solterrasse, hvor I næsten kan mærke den friske havluft fra det nærliggende Vadehav. 

 

Oplevelser i området

Oplev den smukke havneby Büsum og den hyggelige stemning med mulighed for både shopping og besøg i en af de mange restauranter/cafeer i byen. Start med at blive inspireret her.

 

Lad jer imponere af Eidersslusene, der blev bygget i årene 1967-72. Den enorme dæmning/sluse, der effektivt holder Vesterhavet ude af de lavereliggende områder ved Eiderens udløb, er et imponerende syn, som I ikke må snyde jer selv for. 

 

Besøg Husum Havneby, områdets største by, som bl.a. byder på et nyt, spændende og meget hyggeligt havnemiljø samt mange gode butikker. Og som en lille sjov detalje er byens kirke en tro kopi af Københavns Domkirke.

 

Hyg jer i Friedrichstadt - en havneby ved Eideren, der er romantisk opført med kanaler, broer og gavlhuse, hvilket også har givet den tilnavnet ”Lille Amsterdam”. Byen har 2.600 indbyggere og er grundlagt 1621. Her er der gode muligheder for byvandring og kanalrundfart.

 

Ta' på opdagelser i Heide og besøg byens marked, der har åbent hver lørdag fra kl. 07.00-13.00.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig fra den 17. juni 2022 til og med den 23. oktober 2022. Der tages forbehold for udsolgte datoer. 

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20 - oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt ønske for ankomstdato. Efterfølgende modtager I en bekræftelse/voucher fra Lauritzen Rejser på mail, som skal medbringes på hotellet. 

 

Parkering er muligt foran hotellet kl. 18.00-07.00. Dette er gratis. Forhør jer hos hotellet om eventuel gratis parkering indtil kl. 10.00. 

 

Tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Lauritzen Rejser:

 • Enkeltværelsestillæg: 375 kr. pr. værelse

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold med sejltur til Helgoland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail