Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Heldagstur til Helgoland

Oplev fantastiske Helgoland på en heldagstur med afgang fra Middelfart. Vælg mellem 2 datoer. Pris pr. person.

Unik endagstur

Oplev alt det bedste, Helgoland har at byde på, med denne heldagstur til den fantastiske tyske ø. At opleve Helgoland er en helt særlig oplevelse med unik natur, frisk luft og dejlige temperaturer.

 

På hovedøen er byområdet opdelt i to etager, og der findes ikke andre biler på Helgoland end en ambulance, en brandbil og en renovationsvogn. Alle gader er beregnet til at gå på, og de er udsmykket med blomster og bænke. Husene er genopbygget efter englændernes bombardementer under krigen og efterfølgende brug af øen som træningsplads for bombninger, da 2. verdenskrig var slut. 

 

Helgoland er toldfrit område, og opholdet på øen byder derfor også på tid til at slå en god handel af.

 

Glæd dig til:

  • Heldagstur til Helgoland

 

Turen indeholder:

  • Bustransport tur/retur
  • Sejltur til Helgoland t/r
  • Ø-rundtur 
  • Kaffe og brød på sejlturen
  • Aftensmad om bord (hjemturen)
  • Rejseleder

 

Vælg mellem følgende datoer:

  • Fredag den 29. juli 2022
  • Torsdag den 1. september 2022

 

Du vælger dato i købsprocessen.

 

Bemærk: Turen kan ikke anbefales til gangbesværede, da der må forventes en del færdsel i ujævnt terræn.

 

Husk pas og euro.

 

Turbeskrivelse

Med tidlig afgang kører I til Büsum, hvorfra I sejler til Helgoland. Efter 2½ times sejlads i Den tyske bugt, ankommer I til den toldfrie ø, Helgoland, som ligger ca. 70 km fra fastlandet. Når I nærmer dig Helgoland, ser I på lang afstand de 60 meter høje røde klipper ved Nordkysten. Kommer I lidt nærmere, ser I en fritstående rød klippe ude i havet, ikke langt fra kysten. Det er ’Lange Anna’.

 

Ved ankomsten til øen, venter der dig en særlig oplevelse, når I skal udskibes til de såkaldte ”Bördeboote”, der sejler dig fra reden til landgange på Helgoland.

 

Ved man det ikke i forvejen, bliver man måske overrasket over at finde ikke én, men to øer. Engang i tidernes morgen var de et landområde, men siden sank en del i havet, og nu er det et stræde mellem klippeøen Helgoland og sand- og klitøen, der kaldes ’Dynen’.

 

Der bliver mulighed for at opleve øen på egen hånd og især fuglefjeldet, hvor der næsten altid er mange fugle, som suler og lomvier. Fra landgangen på ’Unterland’ er der 181 trin (elevator mod betaling) til øens flade top og området ’Oberland’. Herfra er der en smuk udsigt over øerne, og her kan I i nogle perioder se de talrige lomvier, der holder til på fuglefjeldet. 

 

Efter ca. 4 timer på øen sejler I retur til fastlandet, og undervejs serveres der aftensmad.

 

Det praktiske

Opsamlingssted og afgang: Afkørsel 58 b v/Middelfart kl. 06.15. I er retur ca. kl. 22.30.

 

Reserver din tur inden for 48 timer hos GIBA Travel på mail til giba@gibatravel.dk. Husk at oplyse dit værdibevis-ID og tilhørende kode samt den valgte dato. Du vil modtage en voucher fra GIBA Travel ca. 8 dage før turen, som skal medbringes til turen.

 

Bemærk: Der tages forbehold for annullering ved for få tilmeldte. 

 

Tryghedsgaranti

GIBA Travel giver tryghedsgaranti på denne tur. Det betyder, at hvis udflugten aflyses grundet COVID-19-restriktioner, så får du det indbetalte beløb tilbage på et gavekort, der kan brug på samtlige udflugter hos GIBA Travel.

 

Om GIBA Travel

GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera og gourmet. Rejserne indeholder oplevelser ud over det sædvanlige, har et højt fagligt niveau og henvender sig til et modent publikum.

 

Hos GIBA Travel er der fokus på de små detaljer, der gør den store forskel; at man har en fast chauffør under hele turen, at man møder dygtige og engagerede guider, og at man føler sig set og forkælet på sin rejse. Deres motto er, at rejser skal være skønne at glæde sig til, dejlige så længe, de varer, og rare at tænke tilbage på.

 

GIBA Travel er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2854

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person.

 

Da tilbuddet inkluderer transport, er det ikke muligt at ændre eller fortryde købet.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Giba Travel er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til turen, bedes du kontakte GIBA Travel på tlf.: 91 52 60 52.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

Heldagsdagstur til Helgoland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail