Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Weekendophold på Rømø

Nyd et weekendophold på Hotel Lakolk inkl. 2 overnatninger, vin på værelset, tag selv-buffet m.m. Pris pr. person.

Oplev Vadehavet

Komplet genopladning er aldrig helt komplet uden masser af natur. Naturen bringer ro og krydrer tilværelsen med uendelige sanseoplevelser og betagende skønhed.

 

Med denne deal i lommen kan I se frem til at opleve Vadehavet omkring Rømø, hvor I kan trække ren luft helt ned i lungerne og nyde den danske natur. I får nemlig et weekendophold på Hotel Lakolk, som med en perfekt beliggenhed centralt på Rømø er et godt udgangspunkt for et par dejlige dage.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på Hotel Lakolk
  • 1 flaske vin på værelset
  • 3-retters tag selv-buffet begge dage
  • Aftenkaffe med sødt og likør eller cognac på andendagen
  • Morgenbuffet begge dage
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

 

Bemærk: Der skal betales højsæsonstillæg i juli og august - læs mere under 'Praktisk info'.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg - se under "Praktisk info".

 

Weekendeventyr på Rømø

Rømø ligger midt i Nationalpark Vadehavet, og her er I omgivet af den skønneste natur. På Hotel Lakolk er I kun én klitrække fra Vesterhavet, så hvis I ønsker sand under fødderne, frisk luft i ansigtet eller vil nyde solnedgangen, er denne deal den allerbedste mulighed.

 

Det oprindelige Hotel Lakolk blev opført 1898. I 2003 blev hotellet nyrenoveret, så det i dag danner den perfekte ramme for et dejligt ophold, hvor I kan opleve Rømøs skønne natur fra første parket.

 

Der er masser af muligheder for fantastiske gåture og solnedgangsture ved vandet, da Hotel Lakolk som det eneste hotel på Rømø ligger direkte ned til Lakolk Strand. Fra hotellet har I adgang til stranden gennem klitterne.

 

I kan også opleve det smukke Vadehavsområde, nyde den imponerende udsigt ved Rømø-dæmningen eller betages af fænomenet Sort Sol, der opstår, når stærene i foråret og efteråret samles til træk.

 

Marsktårnet

Fra Hotel Lakolk er der ca. 15 minutter i bil til Marsktårnet, det imponerende 25 meter høje tårn, der snor sig mod himlen, og som rent arkitektonisk er en perle i sig selv. Mod betaling har I mulighed for at komme til vejrs og opleve den helt enestående udsigt, som tårnet indbyder til. I optimalt vejr kan man se hele vejen til Esbjerg, Sild og Rømø. 

 

I området ved Marsktårnet finder I både café og restaurant, ishus, legeplads og minigolfbane. Alt sammen opført i rustikke og naturlige materialer, der tager udgangspunkt i marsken. 

 

Flere oplevelser

På Lakolk butikstorv, der ligger ca. en kilometer fra hotellet, emmer det af hygge og god stemning. Her er der gode muligheder for shopping, og I kan finde et godt måltid på en af stedets restauranter og caféer, når sulten melder sig. 

 

På Rømøs sydspids finder I Havneby, der er øens største by med små og fine butikker. Besøg f.eks. Rømø Pandekagehus, der er garant for et sødt punktum, eller Holms Røgeri og Restaurant, som byder på gode fiskemåltider.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på fredage til og med den 30. oktober 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte til Hotel Lakolk:

  • Enkeltværelsestillæg: 400 kr. pr. værelse pr. ophold
  • Opgradering til lejlighed: 200 kr. pr. ophold
  • Højsæsonstillæg i juli og august: 200 kr. pr. person

 

Reservation skal ske til Hotel Lakolk på mail@hotel-lakolk.dk. Husk at oplyse, at I er kunder ved Deal.dk, jeres værdibevis-ID og kode. Bemærk: Grundet travlhed på hotellet, er det kun muligt at foretage reservation på mail.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag, og der tages højde for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Hotel Lakolk er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, skal I kontakte hotellet på tlf.: 74 75 51 45.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Lakolk

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail