Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Jubilæums-frokostplatte

Hent en skøn jubilæums-frokostplatte med lækre delikatesser hos Schak Nielsen og Søns Røgerier i Svenstrup.

I mere end 80 år

Schak Nielsen og Søns fejrer et helt særligt jubilæum. De har nemlig solgt frisk fisk til Aalborgenserne i 80 år - og hvad er så mere nærliggende end at lave en frisk deal med masser af lækkerier til den nette sum af 80 kr. Intet, så det er lige præcis hvad du får her.  

 

Butikken, der oprindelig startede som udelukkende røgeri og har løbende udviklet sig til den butik, det er i dag, men det gennemgående er, at i alle 80 år har butikken været et kendt ansigt i og omkring Aalborg.

 

Det er med andre ord stor erfaring og gamle traditioner, der kendetegner fiskespecialiteterne og delikatesserne. Dét kombineret med topmoderne faciliteter sikrer dig fisk og delikatesser i meget høj kvalitet. 

 

Hos Schak Nielsen og Søns Røgerier sælges der frisk fisk, delikatesser og hjemmelavede specialiteter. Det kan du lige nu nyde godt af - her får du nemlig en skøn jubilæums-frokostplatte til en skarp DEALpris.

 

Du må købe alle de værdibeviser, du ønsker, så herlighederne kan deles i godt selskab. 

 

Du får:

  • Jubilæums-frokostplatte for 1 person

 

Frokostplatten består af:

  • Lime-gravad laks med urteaioli
  • Hjemmelavet torskesalat med karry
  • Røget hjortekølle med trøffelcreme
  • Koldrøget tun med peberrodscreme
  • Lun rødspættefilet med remoulade

 

Hjemmerøget fra egen ovn

Schak Nielsen og Søns Røgerier har i mere end 80 år leveret frisk fisk til aalborgenserne. Nyskabelse, gode initiativer og fornemmelsen af tidens trend har gennem alle årene været en afgørende faktor for butikkens overlevelse. 

 

Schak Nielsen og Søns Røgerier er altid fyldt med flot fisk samt hjemmerøget fisk fra egen ovn. I gårdbutikken finder du f.eks. fersk og røget fisk, skaldyr, nemme middagsretter, hjemmelavede specialiteter og delikatesser, anretninger til fester samt fiskesandwichs. 

 

Schak Nielsen og Søns Røgerier

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail