Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Gram Slotskro

Få 1 eller 2 overnatninger på Gram Slotskro - inkl. 3-retters menu og morgenmad. Pris pr. person.

Fred og idyl ved slottet

Gram Slotskro er beliggende i naturskønne omgivelser helt tæt ved Gram Slot. Her kan I se Gram Å bugte sig, og  sammen med slotssøen være med til at skabe de fantastiske rammer, der er omkring kroen.

 

Et ophold på Gram Slotskro er som et kroophold skal være. Hyggelige rammer, god mad og nogle imødekommende værter, der sørger for, at I føler jer velkomne. Kroen drives i dag af 4. generation af familien Schrøder, der har bestyret kroen i over 100 år.

 

Glæd jer til et afslappet ophold i Gram med masser af muligheder for at gå og køre ture, opleve det smukke lokale landskab, og se de mange små og store seværdigheder.  I kan med denne deal vælge mellem 1 eller 2 overnatninger på Gram Slotskro. 

 

Vælg mellem:

1 overnatning

  • 1 overnatning i dobbeltværelse i værelsesfløjen 
  • 3 retters menu efter kokkens valg
  • Morgenmadsbuffet

DEALpris 599 kr. pr. person 

2 overnatninger

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse i værelsesfløjen
  • Dagens ret på ankomstdagen
  • 3-retters menu efter kokkens valg på andendagen
  • Morgenbuffet begge dage

DEALpris 1.199 kr. pr. person

 

Der skal betales weekend- og højsæsonstillæg. Se mere under praktisk info.

 

Bemærk, at nogle af værelsesbillederne er af værelserne i hovedbygningen og altså ikke af de værelser i værelsesfløjen, som I kommer til at bo på. Det er muligt at tilkøbe overnatning i værelse i hovedbygningen - se mere under 'Praktisk info'.

 

Gram Slotskro

Det er knap 350 års historie, der samler sig på Gram Slotskro. I bliver under jeres ophold indlogeret på et af de lyse værelser i værelsesfløjen, der er beliggende lige overfor kroen. Jeres værelse er udstyret med en blød seng, eget badeværelse, wi-fi m.m.

 

Køkkenet på Gram Slotskro bestyres af Carsten Schrøder, der sammen med sin kone Marianne har bestyret kroen de sidste ca. 20 år. Køkkenet har fokus på de traditionelle danske retter, tilsat en smule moderne inspiration. Retterne er bygget op af gode, friske råvarer, der er blevet tilberedt med en blanding af traditionel kogekunst og moderne tendenser. Så I kan roligt glæde jer til at gå til bords.

 

Om morgenen kan I glæde jer til at stå op til Gram Slotskros store morgenbuffet, der sender jer mætte og glade afsted til dagens oplevelser.

 

Omgivelserne

Tæt ved Gram Slotskro  finder i slotssøen, slotsparken, Gram Å, genforeningsstenen og hvalhuset, der rummer skelettet fra en kaskelothval, der engang strandede ved Henne Strand. Der er med andre ord, rigeligt med muligheder for en indholdsrig gåtur tæt ved slotskroen.

 

Omkring Gram findes der mange skønne naturområder. Kør f.eks. til Harreby Stengrave, hvor I kan opleve en lille samling dysser i et naturrigt område. Ved Gelsådalen og Stensbæk Plantage kan I gå en tur i det smukke hedelandskab, der breder sig ud over næsten 800 hektar land. Endelig kan I besøge Gram Lergrav. Det lyder måske ikke spændende, men lergraven er beliggende ved en 10 millioner år gammel havbund. De mange fossiler, der i årenes løb er fundet her - hvaler, hajer, skeletter m.m. - er udstillet i det palæontologisk museum, der findes her. Har I selv mod på det, så kan I også selv prøve kræfter med at grave efter forsteninger og fossiler.

 

Kører I udenfor bygrænsen, så er det værd at køre en tur til enten Ribe eller Christiansfeld, der på hver deres måde er hyggelige og historiefyldte sønderjyske byer. I Ribe kan I se marsken, der støder op til byen, til gengæld har Christiansfeld deres berømte honningkager.

 

Gram og området omkring byen er en overset perle i Danmark. Når I har været der er vi sikre på, at I vil give os ret.

 

Anmeldelser

Vi har samlet et udpluk af de anmeldelser som Gram Slotskro har fået igennem det seneste år.

 

"Imødekommende

Imødekommende og venligt personale. Hyggelig atmosfære og god betjening i deres restaurant. Maden var virkelig god og flot anrettet. Morgenmadens buffeten var også god. Der var hvad der skulle være.
Helt igennem en behagelig oplevelse."

Anmeldt i januar 2022
 
"Kæmpe anbefaling med alle de stjerner stedet kan få
Skønne omgivelser, fantastiske værelser, skøn betjening og dejlig mad Vi bliver tager fantastisk imod af værterne og man bliver ikke efterladt med uvidenhed. Maden var helt utrolig god. Man mærker den gamle stil og stemning med det samme. Virkelig et skønt sted 5 ud af 5 stjerne og en klar anbefaling af stedet."
Anmeldt i april 2021
 
"Gram slotskro
Fantastisk dejligt sted. Historiens vingesus breder sig over os. Maden veltillavet og delikat. Værelserne i gammel stil og hyggelige. Personalet imødekommende og venlige. Absolut anbefalelsesværdig. Slotshaven et skønt sted at få rørt sig lidt. Tak for denne gang!"
Anmeldt i maj 2021
 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle åbningsdage til og med den 28. februar 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen.

  

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Gram Slotskro.

  • Værelse i hovedbygningen: 400 kr. pr. værelse pr. dag
  • Weekendtillæg fredag og lørdag: 200 pr. værelse.
  • Højsæsonstillæg ved ankomst frem til den 30.09.2022: 200 pr. værelse pr. dag. I denne periode betales der ikke weekendtillæg

 

Reservation skal se via mail på post@gramslotskro.dk. Oplys at I er kunder ved Deal.dk, jeres værdibevis-ID og kode.

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte dage.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tibud, og Gram Slotskro er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Gram Slotskro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til, på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Gram Slotskro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail