Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Batteri inkl. montering

Hold bedre på strømmen med et nyt batteri til din iPhone inkl. montering hos iMakeiPhones i Munkebo.

Er du løbet tør for batteri?

De fleste har oplevet, at telefonen lige pludselig løber tør for strøm... og det sker altid ubelejligt, og når der er langt til den nærmeste stikkontakt. Men det skal være slut nu!

 

iMakeiPhones tilbyder nemlig at sætte et nyt batteri i din iPhone, så den kan holde strøm i lang tid ad gangen. 

 

Vælg mellem:

 • Batteri til iPhone 5s 
  Normalpris: 399 kr. DEALpris 135 kr.
 • Batteri til iPhone SE (1. generation 2016)
  Normalpris: 399 kr. DEALpris 135 kr.
 • Batteri til iPhone 6
  Normalpris: 449 kr. DEALpris 135 kr.
 • Batteri til iPhone 6s
  Normalpris: 499 kr. DEALpris 135 kr.
 • Batteri til iPhone 7
  Normalpris: 799 kr. DEALpris 149 kr.
 • Batteri til iPhone 8
  Normalpris: 799 kr. DEALpris 149 kr.
 • Batteri til iPhone 7 plus
  Normalpris: 799 kr. DEALpris 189kr.
 • Batteri til iPhone 8 plus
  Normalpris: 799 kr. DEALpris 189 kr.

 

Bemærk: Batterierne kan ikke tages med hjem og gemmes til senere brug. Dette er for din egen sikkerheds skyld, da det er Lithium-batterier. Du skal selv teste, om skiftet har virket efter hensigten ved at bruge din iPhone.

 

Praktisk information

Du kan tjekke, hvilken iPhone-model du har, ved at gå ind i 'Indstillinger' -> 'Generelt' -> 'Om', eller du kan Google det modelnummer, der står på bagsiden af din iPhone. Det starter med 'A' efterfulgt af fire tal.

 

Vær venligst opmærksom på, om du har købt den forkerte deal i forhold til hvilken iPhone-model, du har. I så fald kan iMakeiPhones ikke udføre reparationen på det aftalte tidspunkt - de køber det specifikke batteri hjem til den enkelte Deal.dk-kunde og har derved ikke altid ekstra modeller på lager. Gebyr kan blive pålagt afhængigt af model og lagerstatus. 

 

Har du en telefonmodel som ikke er på listen, kan der forekomme et mindre tillæg. Ring til iMakeiPhones og forhør dig - så vejleder de dig til at købe den rigtige deal og hvor meget differencen er på.

 

Den bedste betjening

iMakeiPhones havde tidligere butik på Nyborgvej i Odense, men har nu valgt at samle hele virksomheden på værkstedet i Munkebo, så der kan være fuldt fokus på dét det hele handler om - at få dit elektroniske udstyr tilbage i topform.

 

iMakeiPhones er en familiedrevet virksomhed med over 23 års erfaring inden for hardware og software. Deres erfaring og kompetencer rækker fra alt i reparationer af telefoner, tablets, TV, computere og robotstøvsugere til salg af diverse elektronik og tilbehør.

 

Når du træder ind på værkstedet, vil du blive mødt af god service og høj professionalisme. De går nemlig op i at udføre et godt stykke arbejde for dig - og de tager altid en udfordring op.

 

Hvad kan du forvente?

Går din telefon ud med flere procenter, vil det nye batteri med garanti afhjælpe på problemet. Eller skal du oplade flere gange dagligt, kan det nye batteri gøre din hverdag lettere med en enkelt eller to opladninger, alt efter dir forbrug.

 

Ekstra hjælp at hente

Det er ikke altid batteriet, der er problemet, hvis din telefon ikke kan holde strøm. Det kan også skyldes andre fejl i telefonen. Hvis dette er tilfældet, bliver du oplyst om dette, så I sammen kan tage stilling til, om telefonen skal undersøges nærmere.

 

Pssst... Skulle du mangle andet end et nyt batteri, kan det dygtige personale også hjælpe dig med covers til din smartphone eller iPad samt diverse tilbehør.

Batteri inkl. montering

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail