Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev Hamborg for 2

Få 1, 2 eller 3 overnatninger inkl. morgenmad. Vælg blandt flere hoteller. Gælder til den 30. december 2024. Pris for 2.

Shopping, hygge eller...?

Er der noget bestemt, I ønsker at se eller opleve i Hamborg? Uanset, hvad der står på programmet, så kan I komme til at bo billigt i den skønne by med denne deal. Her kan I nemlig frit vælge blandt 3 hoteller og hostels, så I kommer tæt på lige præcis det, I gerne vil opleve.

 

Hamborg er blevet tiltagende populær blandt de danske storbyturister, der i løbet af de senere år har opdaget, at der lige syd for grænsen ligger en fantastisk storby, der er en halv gang større end København.

 

Opholdet for 2 inkluderer:

 • 1, 2 eller 3 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på et af 3 valgfrie hoteller og hostels i Hamborg
 • Morgenbuffet alle dage

 

Vælg mellem:

 • 1 overnatning
  DEALpris 520 kr.
 • 2 overnatninger
  DEALpris 1.049 kr.
 • 3 overnatninger
  DEALpris 1.569 kr.

 

Bemærk: Der er mulighed for at tage 2 børn med på ferien og overnatte i et familieværelse mod et tillæg. Se mere under "Praktisk info".

 

Sov godt, hvor I vil

Jeres ophold kommer til at foregå på et af de 3 a&o hoteller eller hostels i Hamborg. Vil I bo centralt, skal I vælge enten City eller Hauptbahnhof, og hvis I ønsker mere rolige og familiære former, så er det Hammer Kirche, I skal vælge.

 

Uanset, hvilket hotel/hostel I vælger, kommer I til at bo på et lyst og moderne indrettet værelse, der byder på gratis wi-fi. Alle hoteller/hostels tilbyder desuden en dejlig morgenmadsbuffet, så I kan kickstarte dagen i jeres helt eget tempo, inden seværdighederne kalder på jer. 

 

Hamborg rummer et væld af muligheder, men uanset hvad jeres mål er, så gør Hamborgs S-bahn det let og bekvemt at komme rundt i byen. 

 

Praktisk info

Ankomst er mulig alle dage frem til den 30. december 2024. Antal overnatninger vælges i købsprocessen. Hotel vælges i forbindelse med reservation. 

 

Bemærk: På udvalgte datoer kan der forekomme et mindre tillæg, der skal betales direkte til a&o Hotels & Hostels.

 

Vælg mellem følgende hostels/hoteller:

 • a&o Hamborg City
 • a&o Hamborg Hauptbahnhof
 • a&o Hamborg Hammer Kirche

 

Reservation skal ske via følgende link. Se ledige datoer her. Indtast rabatkoden fra værdibeviset under reservation. Reservation er bindende.

 

Bemærk: Vælg de grønne datoer ved reservation. På de orange og de røde dage er det muligt at ankomme imod et tillæg, som betales direkte til a&o Hotels & Hostels. 

 

Tjek ind fra kl. 15, og tjek ud senest kl. 10 (hverdage) eller kl. 11 (weekender).

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med a&o Hotels & Hostels.

 • Familieværelse med plads til 2 børn: Pris varierer. Når opholdet bookes, skal der vælges 'Familieværelse', herefter betales tillægget direkte til a&o Hostels
 • Morgenmad for børn under 6 år er gratis. Børn over 6 år betaler 50 % af normalprisen for morgenmad

 

Bemærk, at der i Hamborg betales turistskat - dette afregnes direkte på hotellet.

 

Det med småt

Prisen er for 2 personer i delt dobbeltværelse på ét af a&o Hotels & Hostels 3 hoteller i Hamburg. Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og a&o Hotels & Hostels er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte a&o Hotels & Hostels her eller på tlf. +49 30 80 947 5110.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på a&o hostels i Hamborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail