Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Bøf og velkomstdrink

Romantik, mad inden byturen eller bare hygge - "late night bøf og velkomstcocktail" i lækre omgivelser hos Magasingaarden.

Late night - bøf og velkomstcocktail

Perfekt til de lune og lange sommeraftener. Magasingaarden i hyggelige Faaborg byde nemlig på "late night dinner", og ikke nok med det - der er saftig bøf og en iskold velkomstcocktail til at starte middagen. 

 

Så læs videre, uanset om du skal fortrylle kæresten eller have en god start på en tur i byen - eller bare en hyggetur med en lækker middag, der toppes med husets velkomstcocktail. 

 

Du får: 

  • Late night - bøf og velkomstcocktail
    • Middag kl. 21: Bøf af grained ribeye serveret med sommergrønt, bearnaisesauce og pommes frites 
    • Velkomstcocktail: Velkomstcocktail før middagen, frit valg mellem et lille udvalg (Alkoholfri cocktail tilbydes også) 

 

Jakob og Magasingaarden 

Jakob, der er manden bag Magasingaarden, har sin kærlighed til det franske cuisine efter at have boet 6 år i Lille i Nordfrankrig. Indtrykkene fra denne tid, og lysten til at arbejde med madkunst, fik ham til at gå i lære som kok. 

 

I 2000 startede Jakob i lære på gourmetrestauranten Sortebro Kro i Odense og blev udlært med den højeste udmærkelse - sølvmedalje. Han har derudover været køkkenchef på Restaurant Marie Louise i Odense, før han drog til København for at søge nye udfordringer.

 

I København fik han en masse erfaring med selskabsmad ved at arbejde i en årrække i et af Københavns største cateringforretninger.

 

I 2010 åbnede Jakob sin første restaurant i Vedbæk nord for København, og i 2016 startede han sit eget cateringfirma med fokus på catering til private og erhverv, frokostordninger til små og mellemstore virksomheder samt takeaway. I 2019 åbnede han desuden en isbutik på Frederiksberg, hvor han kunne udfolde sin helt store passion - hjemmelavet is.

 

Når erfaring går op i en højere enhed 

Lysten til at drive restaurant igen har taget til igennem de seneste år, og med Magasingaarden får Jakob sin drøm opfyldt. Her kan Jakob tilbyde alt det, han har så meget erfaring i: Restaurant med smagen i fokus, en iscafé med hjemmelavet is, takeaway, selskabsmad i det store selskabslokale samt catering til fester på hele Fyn.

 

Velbekomme!

Late night - bøf og cocktail i Faaborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail