Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Storbyferie for 2

1, 2 eller 3 overnatninger inkl. morgenmad i Berlin eller Hamborg. Vælg blandt flere hostels og hoteller. Pris for 2.

Shopping, hygge eller...?

Tag til Berlin og oplev den udsædvanligt gode atmosfære i én af Europas mest populære hovedstæder, eller tag til Hamborg, der er blevet tiltagende populær blandt de danske storbyturister, og som ligeledes er enormt besøgsværdig... Mulighederne er gode og mange - så det er helt op til jer, hvor I helst vil hen.

 

Måske der er noget bestemt, I ønsker at se eller opleve under jeres ophold? Uanset, hvad der står på programmet, så kan I komme til at bo billigt i de to skønne byer, og I vælger helt selv, hvor det skal være, så I kan komme tæt på det, I gerne vil opleve.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1, 2 eller 3 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på et af de valgfrie hoteller og hostels i Hamborg og Berlin
 • Morgenbuffet alle dage

 

Vælg mellem følgende hostels/hoteller:

 • a&o Hamborg City
 • a&o Hamborg Hauptbahnhof
 • a&o Hamborg Hammer Kirche
 • a&o Berlin Mitte
 • a&o Berlin Kolumbus
 • a&o Berlin Hauptbahnhof
 • a&o Berlin Friedrichshain

 

Vælg mellem:

 • 1 overnatning - DEALpris 520 kr. 
 • 2 overnatninger - DEALpris 1.045 kr.
 • 3 overnatninger - DEALpris 1.569 kr.

 

Sov godt, hvor I vil

Jeres ophold kommer til at foregå på et af de mange a&o hoteller eller hostels i Hamborg eller Berlin. Alle hoteller/hostels tilbyder en dejlig morgenmadsbuffet, så I kan kickstarte dagen i jeres helt eget tempo, inden seværdighederne kalder på jer. 

 

Uanset, om I skal bo i Hamborg eller Berlin, kommer I til at bo på et lyst og moderne indrettet værelse, der byder på gratis wi-fi. Herfra har I det ideelle udgangspunkt for at udforske storbyens attraktioner, caféer og restauranter. 

 

Praktisk info

  Bemærk: På udvalgte datoer kan der forekomme et mindre tillæg, der skal betales direkte til a&o Hotels & Hostels.

   

  Ankomst er mulig alle dage frem til den 1. januar 2024. Antal overnatninger vælges i købsprocessen. Hotel vælges i forbindelse med reservation. 

   

  Reservation skal ske via følgende link. Se ledige datoer her. Indtast rabatkoden fra værdibeviset. Reservation er bindende. I skal blot indtaste jeres rabatkode fra værdibeviset ved reservation. Reservationen er bindende.

   

  Bemærk: Vælg de grønne datoer ved reservation. På de orange og de røde dage er det muligt at ankomme imod et tillæg, som betales direkte til a&o Hotels & Hostels. 

   

  Tilkøb:

  • Familieværelse med plads til 2 børn: Pris varierer. Når opholdet bookes, skal der vælges 'Familieværelse', herefter betales tillægget direkte til a&o Hostels
  • Morgenmad for børn under 6 år er gratis. Børn over 6 år betaler 50 % af normalprisen for morgenmad

   

  Tjek ind fra kl. 15, og tjek ud senest kl. 10 (hverdage) eller kl. 11 (weekender).

   

  Bemærk, at der i Hamborg og Berlin betales turistskat - dette afregnes direkte på hotellet.

   

  Det med småt

  Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse hos a&o Hotels & Hostels i Hamborg og Berlin. Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

   

  Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og a&o Hotels & Hostels er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte a&o Hotels & Hostels her eller på tlf. +49 30 80 947 5110.

   

  Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

   

  Se vores øvrige rejsevilkår her.

  Ophold i Hamborg eller Berlin for 2

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail