Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Hotel Årslev Kro

Nyd et ophold på Hotel Årslev Kro kun 10 km fra Aarhus centrum. Inkl. kaffe og kage, middag og morgenmad. Pris for 2.

Tæt på byen i grønne områder

Det smukke bindingsværk træder tydeligt frem på Silkeborgvej i Braband - kun omkring 10 km fra Aarhus centrum og altså kun et langt stenkast fra byen, der kan og har det hele.

 

På Silkeborgvej ligger nydelige Hotel Årslev Kro og danner basen for et ophold, der byder på middag og morgenmad i restauranten Det Rustikke Landkøkken. Lige uden for døren ligger der dejlige, grønne områder. 

 

Hotel Årslev Kro er det oplagte valg for jer, der ønsker at gå på opdagelse i fantastiske Aarhus og for jer, der også ønsker at kunne trække jer tilbage i rolige omgivelser. 

 

I kan vælge mellem 1 eller 2 overnatninger - og der er naturligvis kaffe og dejlig kage, når I ankommer.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 3-retters middag eller buffet efter kokkens valg
 • Dejlig morgenmad
 • Gratis wi-fi på hele hotellet 

DEALpris 999 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 2-retters middag eller buffet efter kokkens valg begge aftener
 • Dejlig morgenmad begge dage
 • Gratis wi-fi på hele hotellet 

DEALpris 1.698 kr.

 

Aarhus kan det hele - og mere til

Tager I den kulturelle hat på, er det helt oplagt at opleve de aktuelle udstillinger på Aros Kunstmuseum. Træd også ind i tidsmaskinen og se tilbage i Den Gamle By eller nyd solen og øjeblikket og find en god bid mad blandt de mange skønne caféer og restauranter ved åen. 

 

På Hotel Årslev Kros hjemmeside er der samlet en lang række af byens og områdets seværdigheder. Her findes et væld af inspiration, og der er noget i enhver retning og for enhver smag. Oplev f.eks. områdets natur i True Skov, som er noget af det største skovområde i Aarhus, hør frøerne kvække og iagttag fuglekvidren ved Årslev Engsø. I midtbyen ligger den velbesøgte oase, Botanisk Have, hvor der venter spændende oplevelser for alle aldre. 

 

Gå på opdagelse i kulturens fodspor og tag forbi Aarhus K, som mest af alt minder om en blanding af Christianias frisind og Berlins iværksættermiljø. Af andet kan nævnes Godsbanen med bl.a. dets kunst- og fotografiudstillinger, Kunsthal Aarhus med samtidskunst og Aarhus Rådhus tegnet af arkitekt Arne Jacobsen og Erik Møller.

 

Skal der være shopping på programmet, er byen fyldt med alverdens muligheder. Tag f.eks. til Vestergadekvarteret, der stammer helt tilbage fra 1700-tallet. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske til og med den 1. december 2022 på følgende dage:

 • Ophold med 1 overnatning: Mandag til lørdag
 • Ophold med 2 overnatninger: Mandag til fredag

 

Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Bemærk venligst, at hotellet lukker søndag efter morgenmaden.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte til Hotel Årslev Kro.

 • Weekendtillæg ved ophold fredag og lørdag: 100 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Hotel Årslev Kro på tlf.: 86 26 05 77 eller via mail hotel@aarslevkro.dk - oplys venligst dit værdibevis-ID, den unikke kode fra værdibeviset, ønske for dato samt navn og telefonnummer

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Årslev Kro. Rabatten er baseret på kroens normale listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Årslev Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hotel Årslev Kro på tlf.: 86 26 05 77.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

Hotel Årslev Kro for 2 personer

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail