Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Professionel fliserens

Professionel fliserens fra Jysk Fliserens & Algebehandling, der giver dig flotte fliser - gælder i hele Danmark.

Professionel fliserens

Professionel fliserens fra Jysk Fliserens & Algebehandling, der giver dig flotte fliser - gælder i hele Danmark.

Flot og velholdt terrasse

Har du en terrasse eller indkørsel, der er medtaget at alger og andet skid, der absolut ikke pynter? Så er hjælpen at hente med denne deal, hvor du får en professionel fliserens fra Jysk Fliserens & Algebehandling. Du får både en flotte fliser nu - og undgår skader på sigt. 

 

Du får:

  • Fliserens af 40 m2
    Inkl. algebehandling og imprægnering

 

Bemærk: Ønsker du at få renset et større areal, kan du tilkøbe m2 til samme lave m2-pris som dealen. Tilkøb aftales og afregnes direkte med Jysk fliserens & Algebehandling efter opmåling på stedet.

 

Ikke bare en fliserens...

Men også en investering i dine flisers fremtid. Imprægneringen sikrer nemlig, at resultatet af fliserensen holder meget længere, eftersom den virker afvisende overfor både tilsmudsninger og alger. Imprægneringen øger desuden flisernes levetid markant, da den forebygger frostsprængninger.

 

Bemærk: Du behøver ikke at være hjemme, når behandlingen udføres - Jysk Fliserens & Algebehandling lægger en besked i din postkasse, når de har være på adressen og udført behandlingen.

 

Synligt resultat 

Jysk Fliserens & Algebehandling giver 100% garanti for at alle deres behandlinger virker, og du kan derfor være helt sikker på, at du får et synligt resultat, som du kan nyde helt uden selv at løfte en finger.

 

Derudover foregår alle behandlinger ved hjælp af miljøvenlige produkter, som beskytter naturen.

Fliserens

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail