Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Vedligehold dit tag

Med en professionel algebehandling fra Ren Combi Service får du ikke bare et flot tag, du forlænger også tagets levetid!

Taget vil skinne som nyt

Mange husejere har det med at udskyde algebehandlingen til sidste øjeblik, for "det kan da godt vente til næste år" - men her tager mange desværre fejl. Faktisk vil det kun blive sværere og sværere at få bugt med de genstridige alger, og opgaven vil derfor tage tilsvarende længere tid.

 

Med en professionel algebehandling fra Ren Combi Service slipper du nemt og hurtigt af med de grimme alger, mos og andet skidt, der gror på taget - helt uden, at du selv skal stå og balancere på stigen. 

 

Og der er vægt bag disse ord - Ren Combi Service er netop blevet nomineret til Årets Håndværker inden for kategorien Årets Algebehandler. Udvælgelsen er foretaget på baggrund af kundernes anmeldelser for det seneste år. 

 

Vælg mellem:

 • Pakke 1:
  Algebehandling af tag op til 300 m2 bolig 
  Normalpris 1.598 kr. DEALpris 879 kr. 

 

 • Pakke 2: 
  Algebehandling af tag op til 400 m2 bolig
  Normalpris 1.990 kr. DEALpris 995 kr.

 

Bemærk: Det er muligt at tilkøbe algebehandling af carport, hegn eller facader. Dette aftales med og betales til Ren Combi Service.

 

Effektiv algebehandling

Algebehandlingen foregår fra jorden med specielle lanser, så taget ikke bliver beskadiget under påførslen af algemidlet.

 

Ren Combi Service anvender udelukkende godkendte algemidler, hvor der er tilsat et skummiddel, så der opnås den størst mulige effekt. Allerede 30 minutter efter behandlingen begynder det organiske lag af alger og lavt mos at gå i forrådnelse - og herefter er det op til vind og vejr, hvor hurtigt dit tag bliver algefrit.

 

Der kan gå alt fra 5 dage til 1 år, før du kan se det endelige resultat, da dette blandt andet afhænger af, hvor længe algerne har fået lov til at gro.

 

Det praktiske

Værdibeviset gælder i hele Nordjylland:

 • Aalborg
 • Brønderslev 
 • Frederikshavn 
 • Himmerland 
 • Hjørring 
 • Jammerbugt 
 • Thisted/Mors 
 • Aabybro 

 

Det er ikke muligt at bestille tid til algebehandlingen. Ren Combi Service tilpasser tidspunktet, så det passer med vind og vejr, og så dit tag får de bedst mulige betingelser for behandlingen. Algebehandlingen udføres dog senest 16 uger efter sidste købsdag for dealen.

 

I købsprocessen skal du udfylde korrekt navn, adresse, e-mail og mobilnummer, så Ren Combi Service ved, hvor behandlingen skal udføres.

 

Bemærk: Der skal være adgang til udendørs vandhane ved ejendommen for at Ren Combi Service kan udføre behandlingen.

 

Når arbejdet er udført, vil du modtage en seddel i din postkasse.

Algebehandling i Nordjylland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail