Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Nyd livet på færgekroen

Få frisk luft og god mad på Hvalpsund Færgekro ved Limfjorden. Vælg mellem 1 eller 2 overnatninger - pris for 2

Gastromiddag og havnemiljø

I finder Hvalpsund Færgekro ikke mange skridt fra, hvor den lille færge Mary besejler ruten mellem Hvalpsund og Sundsøre. Her ligger færgekroen som en del af det hyggelige havnemiljø i Hvalpsund på den naturberigede halvø Lovns, der stikker ud i Limfjorden.

 

På færgekroen kan I vælge mellem 1 eller 2 overnatninger, der bl.a. inkluderer en 3-retters gastromiddag i kroens restaurant, hvorfra der er udsigt til havnen og Limfjorden.

 

Men det er ikke det eneste! Se her, hvad I kan vælge mellem og læs mere om Hvalpsund Færgekro og omgivelserne nedenfor.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters gastronomimiddag
 • Dejlig stor morgenbuffet

DEALpris 1.199 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Klassisk wienerschnitzel på ankomstdagen
 • Velkomstdrink på andendagen
 • 3-retters gastronomimiddag på andendagen
 • Dejlig stor morgenbuffet begge dage

DEALpris 1.999 kr. 

 

Bemærk: Der skal betales weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage, og højsæsonstillæg ved ophold i juli og august måned.

 

Om Hvalpsund Færgekro

Når I ankommer til Hvalpsund Færgekro lige ved havnen i Hvalpsund, bliver I indlogeret på et af kroens 28 lyse og behagelige værelser. Værelserne er udstyret med eget badeværelse, en god seng, tv, bord og stol, og hvad der ellers kræves, for at I kan føle jer hjemme under jeres ophold.

 

Før middagen er det oplagt at strække benene med en gåtur ved havnen, der ligger lige uden for Færgekroen. Nyd det hyggelige havnemiljø, kast et blik på Limfjorden og fyld lungerne med den friske havluft. I kan også gå ned til den lille strand, der ligger nærved, hvis I vil strække benene lidt mere.

 

Fra færgekroens restaurant er der også udsigt til havnen, og I kan roligt glæde jer til den inkluderede gastromiddag, ligesom det er en fryd at stå op til den morgenbuffet, der er inkluderet i opholdet.

 

På Tripadvisor får Hvalpsund den flotte gennemsnitskarakter 4 ud af 5 og roses især for det gode forhold, der er mellem pris og indhold.

 

Se for eksempel, hvad denne Tripadvisor-bruger skrev i sin anmeldelse under overskriften ”Dejligt rummelige værelser og rigtig god mad” i september 2020:

 

”Besøgte kroen i et par nætter og fik dejlig stort værelse med udsigt over vandet og nød en ret god middag (der var) inkluderet i opholdet.

 

Fin service og rent og ordentlig i disse coronatider.

 

Absolut værdi for pengene.”

 

Om området omkring Hvalpsund

En oplagt attraktion ligger få skridt fra færgekroen. For den færgedrift, der har givet kroen sit navn er stadig i gang. For kun 25 kr. pr. næse kan I komme på en sejltur med færgen fra Hvalpsund til Sundsøre og tilbage igen.

 

På Sundsøre Havn finder i Brænderiet Limfjorden, der holder åbent på udvalgte tidspunkter og efter aftale, så det er muligt at købe deres gin, whisky, rom m.m. med hjem, hvis I vil have et velsmagende minde om turen.

 

Vil I have mere frisk luft, så glæd jer over, at store dele af halvøen Lovns, hvor Hvalpsund Færgekro ligger, er fredet natur. Så er der rig mulighed for at tage en tur ud i det blå og nyde skoven, markerne og det kuperede landskab med de mange morænebakker, der er omgivet af Limfjordens vand. Gør eventuelt stop ved klinten ved Melbjerg Hoved og lad jer fascinere af dette smukke naturfænomen.

 

Et ophold på Hvalpsund Færgekro er for jer, der vil ned i tempo og ud til vandet - og ikke mindst nyde god mad.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle kroens åbningsdage fra og med den 1. marts 2022 til og med den 30. november 2022. Tjek ind er mulig fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. Bemærk: Ankomst er ikke mulig søndage og mandage frem til den 31. marts 2022.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og aftales direkte med Hvalpsund Færgekro.

 • Weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Højsæsonstillæg ved ophold i juli og august måned: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til værelse med balkon eller på 1. sal: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tilkøb af spa inkl. låne-morgenkåbe, håndklæde og badetøfler: 250 kr. pr. person pr. dag - forbehold for udsolgte dage

 

Reservation skal ske til Hvalpsund Færgekro på post@hvalpsund-faergekro.dk eller på tlf.: 98 63 86 00 mandag-fredag kl. 10-17.00. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte hos kroen ved booking af opholdet.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til kroen.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hvalpsund Færgekro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hvalpsund Færgekro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hvalpsund Færgekro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail