Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Dejlige dage ved Rhinen

NYHED: Tag på en skøn 3-dages ferie ved Rhinens bredder og glæd jer til at nyde livet i det storslåede område

Idyl ved Rhinen

Den lille idylliske by Asmannshausen ligger på skråningerne ned til Rhinen, omgivet af vinmarker, og er et skønt billede på alt, hvad man forbinder med livet ved Rhinen.

 

Hotel Zwei Mohren inviterer jer indenfor til en miniferie, der byder på god mad. Hotellets daglige drift varetages af Sandra og Else-Marie, der er mor og datter - og som taler dansk. I er kun 100 m fra Rhinen og behageligt tæt på byens centrum og afgangsstedet for de turbåde, der besejler Rhinen. 

 

Opholdet er for jer, der ønsker at nyde det smukke landskab og kombinere det med god mad. 

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger på Hotel Zwei Mohren
  • Morgenmad alle dage
  • En aften med 3-retters middag
  • Gratis parkering ved hotellet

DEALpris 1.195 kr. pr. person

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Om Hotel Zwei Mohren

Det 3-stjernede Hotel Zwei Mohren - et lille familiedrevet hotel - ligger blot 100 m fra Rhinen i den lille by Assmannshausen. Hotellet byder på gratis wi-fi, og værelserne er pæne og velindrettede, forskellige i størrelse og beliggenhed, men alle med badeværelse og tv.

 

På hotellet nydes den dejlige morgenbuffet, og hotellet har desuden en fremragende restaurant, hvor det er køkkenchef Torsten Schambach, der står i spidsen for at fremtrylle pragtfulde og velsmagende retter. I opholdet er der inkluderet en 3-retters middag. 

 

Indbyder vejret til det, kan I sidde på restaurantens dejlige terrasse og nyde både morgenmaden og middagen, mens I kan betragte bådene på Rhinen. 

 

Hotellet er den perfekte base for at udforske landskabet omkring Rhinen. I kan tage på bådture, og centrum ligger blot 10 minutters kørsel fra hotellet.

 

Derudover ligger hotellet ca. 50 km fra Frankfurt, 40 km fra Mains og 30 min. fra Wiesbaden.

 

Bo ved Rhinen

Rhindalen med sine stejle bjergskråninger begynder i Assmannshausen. Her finder I også utallige borge og slotte, og på skråningerne vokser vin, så langt øjet rækker.

 

Mens I er i området, kan vi kun anbefale, at I tager jer tid til at sætte jer ind i bilen og køre en tur ud på må og få. Området er spækket med smukke steder, vinmarker, bjergskråninger og små hyggelige byer, der bedst opleves på en køretur med masser af tid.

 

Langs flodbredderne i de små, pittoreske byer tilbydes vinsmagning i charmerende bindingsværkshuse. Assmannshausen ligger, som alle byer ved Rhinen, klemt inde mellem flod og jernbane.

 

Lige syd for Assmannshausen finder I det lokale udsigtspunkt, der giver jer en fantastisk udsigt over både det storslåede område og Rhinen - og ikke langt derfra ligger den imponerende borgruin Ehrenfels, der absolut også er et besøg værd.

 

Byen Assmannshausen er reelt en forstad til Rüdesheim, hvor det myldrer af liv i gaderne og i restauranterne. Assmannshausen kalder sig selv for porten til UNESCO's verdensarv "Oberes Mittelrheintal" - den mest romantiske del af Rhinens løb.

 

Området kaldes også "rødvinssamfundet", fordi området giver druen Spätburgunder de allerbedste vækstbetingelser, så man her kan producere noget af Tysklands bedste rødvin. 

 

Praktisk info

Ankomst er muligt alle ugens dage til og med den 31. december 2022. Tjek ind er mulig fra kl. 15.00, tjek ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen. 

 

Evt. tillæg (bestilles og betales direkte til GIBA Travel)

  • Enkeltværelsestillæg: 345 kr.
  • Værelse med Rhinudsigt: 175 kr. pr. person
  • Ekstra overnatninger inkl. morgenmad: 495 kr. pr. person
  • Barn 0-6 år (samme seng som forældre): Gratis
  • Barn 6-14 år med opredning: 597 kr.
  • Barn 14-17 år med opredning: 839 kr. 

 

Max 1 opredning pr. værelse.

 

Reservation skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis til GIBA Travel på giba@gibatravel.dk. Oplys venligst, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Tryghedsgaranti

GIBA Travel giver tryghedsgaranti på denne tur. Det betyder, hvis opholdet aflyses grundet Covid-19-restriktioner, så får I det indbetalte beløb tilbage på et tilgodebevis, der kan bruges på samtlige rejser/udflugter hos GIBA Travel.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og GIBA Travel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte GIBA Travel på tlf.: 91 52 60 52.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Miniferie ved Rhinen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail