Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold tæt på Tønder

Oplev skønne Sønderjylland med et ophold på Abild Kro, der byder på 1 eller 2 overnatninger og god mad - pris pr. person

Det perfekte udgangspunkt

Måske I allerede har hørt om Abild? Hvis ikke, er det på tide, for der er meget, der frister. I finder den lille landsby kun 5 kilometer nord for Tønder, og det er også her, at I finder Abild Kro & Hotel.

 

Det lille hotel har en placering, der gør det til det perfekte udgangspunkt for at opleve Sønderjylland - og ikke mindst tage en tur over grænsen og nyde de dejlige indkøbsmuligheder. Det tager ikke mere end 10 minutter, så er I der.

 

Vælg mellem disse ophold (pr. person):

1 overnatning

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomstkaffe og kage kl. 15-16
 • 2-retters årstidsbestemt middag efter køkkenchefens valg
 • Skøn morgenbuffet

Normalpris 774 kr. DEALpris 449 kr.

 

2 overnatninger

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Kaffe og kage kl. 15-16 begge dage
 • 2-retters årstidsbestemt middag efter køkkenchefens valg begge dage
 • Skøn morgenbuffet begge dage

Normalpris 1.548 kr. DEALpris 849 kr.

 

3 overnatninger

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse
 • Kaffe og kage kl. 15-16 alle dage
 • 2-retters årstidsbestemt middag efter køkkenchefens valg på 2 af opholdets dage - hvilke dage aftales ved reservation 
 • Skøn morgenbuffet alle dage

Normalpris 1.973 kr. DEALpris 1.095 kr.

 

Bemærk: Der opkræves weekendtillæg, se under praktisk info.

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer sammen. Ønsker du at rejse alene, forekommer et enkeltværelsestillæg - se under "Praktisk info".

 

Om Abild Kro & Hotel

Er der noget bedre end at blive mødt med kaffe og kage, når man har været ude og køre (måske langt) i bil? Det bliver I, når I ankommer til Abild Kro & Hotel!

 

Herefter bliver I indlogeret på et af hotellets lyse værelser, der naturligvis har fladskærms-tv, eget badeværelse og en fornuftig seng, så I kan slappe af efter en forhåbentlig oplevelsesrig dag. 

 

Om aftenen serveres der en 2-retters menu i hotellets restaurant, hvor køkkenet tilbereder et lækkert måltid baseret på årstidens råvarer. Et perfekt og mættende punktum på dagen. Hvis vejret er godt, er der mulighed for at sætte sig i hotellets have efter maden. I godt selskab med hinanden, og måske også i selskab med en kop kaffe, et glas vin eller en kold øl.

 

Om omegnen

Abild Kro & Hotel er placeret i det sønderjyske hjerteland. Tæt på grænsen, 5 kilometer fra Tønder med den hyggelige bymidte og 8 kilometer fra Møgeltønder, der byder på Schackenborg Slot og Møgeltønder Kirke, hvor Prins Joachim og Prinsesse Marie blev gift.

 

Der er et kvarters kørsel til Højer, hvor I kan opleve diger, sluser og Nationalpark Vadehavets skønne og særprægede natur. Vadehavet kan også opleves på Rømø, der er tre kvarters kørsel væk. Den naturskønne ø med den brede strand rummer også et væld af andre oplevelser og oplevelsesmuligheder.

 

Helt tæt på finder I Soldaterskoven i en frisk gåafstand fra hotellet. Udover at være et fantastisk rekreativt område, så har området en spændende historie fra dengang, hvor området omkring Abild var tysk. Dengang fungerede området som base for den tyske krigsmarines luftskibe. En enkelt hangar står stadig, og området rummer tydelige rester af flere af basens andre hangarer og bunkere.

 

Vil I opleve Sønderjylland, så er Abild Hotel & Kro helt sikkert et rigtigt sted at starte.

 

Anmeldelse

Vil I vide mere om stedet, så læs, hvad denne bruger på Tripadvisor skrev:

 

"Vi havde bestilt en deal med 2 overnatninger med morgenmad og 3-retters menu med vin.


Stort og rent værelse på 1. sal. Fik hjælp til bagagen, da trappen er stejl.


Aftensmaden var traditionel og udmærket og ligeledes vinen. Morgenmaden var rigtig god. Lune rundstykker og lækkert lunt wienerbrød og varme blødkogte æg. Venligt personale og super service, at jeg fik tilsendt min glemte natkjole. Ikke et gourmetophold, men det reklamerer de heller ikke med, og vi forventede det heller ikke. 


Vi har fået fuld valuta for pengene! Vi kommer gerne igen."

 

I får helt sikkert en lignende positiv oplevelse, som denne anmeldelse fra oktober 2020. For god ordens skyld, skal vi lige understrege, at dette ophold ikke inkluderer vin. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle åbningsdage fra den 1. februar 2022 til og med den 1.december 2022. I februar er ankomst mulig torsdag, fredag og lørdag - I skal dog senest tjekke ud søndag. Fra 1. marts er ankomst muligt alle dage, dog er det ikke muligt an ankomme i uge 34. 

 

Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Der udføres kun slutrengøring på værelset.

 

Tillæg og tilkøb
Aftales og afregnes direkte med Abild Kro & Hotel: 

 • Tillæg ved overnatning fra fredag til lørdag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved overnatning fra lørdag til søndag: 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. person pr. nat
 • Ekstra opredning på værelset - forhør dig hos Abild Kro & Hotel. Dog max 2 opredninger pr. værelse 

 

Reservation skal ske på abildbnb@gmail.com eller på tlf.: 42 24 11 36 i telefontiden fra kl. 8-16 - oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode 

 

Medbring et printet værdibevis ved ankomst.

 

Det med småt

Prisen gælder pr. person i delt dobbeltværelse på Abild Kro & Hotel. Rabatten er baseret på kroens normale listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Abild Kro & Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Abild Kro & Hotel.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Rigtig god fornøjelse!

Ophold på Abild Kro & Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail