Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Kaløvig Badehotel

Ophold på Kaløvig Badehotel, der bringer jer tæt på Aarhus, inkl. 3-retters menu og morgenmad – pris for 2

Lyt til havet...

Cirka 20 minutters kørsel nord for centrum af Aarhus finder I Kaløvig Badehotel, der er målet for denne deal. Her tjekker I ind til et ophold for 2, der også indeholder en 3-retters menu på badehotellets brasserie, der har udsigt over vandet.

 

Fra badehotellet er der udsigt til de mageløse Mols Bjerge, der rager op på den anden side af Kalø Vig som en venlig påmindelse om, hvor billedskøn og bjergtagende den danske natur kan være.

 

På badehotellets hjemmeside fortæller de meget godt, hvilken slags ophold I har i vente, når de skriver: "Slå vinduerne op og lyt til havet, mens du sover. Og stå op til et prægtigt morgenmåltid hos os, inden dagen begynder for alvor."

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
  • 3-retters middag i Brasseriet
  • Morgenmad

 

Lige ved vandet

Kaløvig Badehotel er beliggende lige ved vandet, og hvis I går en tur rundt på havnen eller på stranden, så kan I være heldige at se marsvin eller sæler, der begge holder til i vigens vande. 

 

På badehotellet bliver I indlogeret på et hyggeligt dobbeltværelse, der ligger i en af de 5 hytter, der hører til hotellet. Hytterne rummer hver 4 værelser og 2 badeværelser, så der deles badeværelse med naboværelset.

 

Dette er opholdet til jer, der gerne vil kombinere frisk luft og en fantastisk udsigt med et hyggeligt ophold og en suveræn madoplevelse. Så kan I altid før eller efter kombinere opholdet med en tur ind til Aarhus eller ud og se det fantastiske område omkring Kalø Vig.

 

Det praktiske

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 31. december 2022, dog ikke i perioden fra den 2. juli til og med den 29. september 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

  • Ekstra overnatning inkl. morgenmad: 495 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Kaløvig Badehotel på info@kalovigbadehotel.dk eller på tlf.: 39 39 02 60. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Kaløvig Badehotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Kaløvig Badehotel ved Aarhus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail