Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Til alle strikkeglade

Få 3 måneders abonnement til Håndarbejdsklubben, 1 strikkeopskrift og 3 nøgler økologisk merinouldsgarn - inkl. fragt

Velkommen i strikkeklubben

Elsker du også at sidde og fordybe dig ved at hækle eller strikke - og glæder du dig over ny inspiration til opskrifter og lækkert garn? Med et medlemskab hos Håndarbejdsklubben får du alle de bedste tilbud på netop dette, så du kan dyrke din hobby til de billigste priser - og samtidig være en del af et fællesskab, hvor der er masser af inspiration at hente.

 

Med denne deal får du hele 3 måneders medlemskab til Håndarbejdsklubben. Derudover får du en skøn strikkeopskrift fra Knit by TrineP samt 3 nøgler garn, hvor du kan vælge mellem 3 flotte farver

 

Måske du elsker at strikke smukke, lune sweaters til dig selv og familien eller forkæle dit barn eller barnebarn med hæklerier til legeværelset?

 

Hvis du er nysgerrig efter, hvad du får med et medlemskab til Håndarbjdsklubben, så klik ind og se det spændende univers her.

 

Du får:

  • 3 måneders medlemskab i Håndarbejdsklubben
  • 1 stk. strikkeopskrift fra Knit by TrineP
  • 3 nøgler økologisk merinouldsgarn i valgfri farve

 

Vælg mellem følgende garnfarver:

  • Sennep
  • Aske
  • Marine
  • Rabarber

 

Du vælger garnfarve i købsprocessen. 

 

Du skal være opmærksom på, at koden til de 3 måneders medlemskab skal aktiveres inden den 28. februar 2022, hvor koden udløber. Du har 3 måneders abonnement fra indmeldelsesdatoen. 

 

Sådan fungerer medlemskabet

Du får 3 måneders medlemskab til Håndarbejdsklubben. Koden på dit værdibevis skal indløses på https://bogoo.dk/haandarbejdsklubben/produkt/3-maaneders-medlemskab/.

 

Her skal du foretage et almindeligt køb på tre måneders medlemskab, men før du betaler, skal du indtaste din unikke kode øverst på siden, hvor du udfylder dine data. Koden giver dig automatisk tre måneders rabat, så du intet skal betale, før om fire måneder. Der er ingen binding på medlemskabet. Det kan opsiges pr. løbende måned, men det er vigtigt, at du husker at opsige, hvis du ikke vil fortsætte med at være medlem. Ønsker du at forblive en del af universet i Håndarbejdsklubben, koster et medlemskab efter de 3 måneder 29,95 kr. pr. måned. Dette er dog ikke et krav ved køb af denne deal.

 

Ønsker du ikke at fortsætte med at abonnere på medlemskabet efter de 3 måneder, skal dette ske aktivt på Håndarbejdsklubbens hjemmeside. 

 

Opskrift på sjal og 3 nøgler garn

Ud over 3 måneders medlemskab i Håndarbejdsklubben, får du også en skøn opskrift på et strikket sjal og 3 nøgler af den lækreste bløde økologiske merinould. Garnet passer perfekt til sjalet, som hedder ”Vinternatsjal” og er designet af ”Knit by TrineP”.

 

Sjalet er lille og let, hurtigt at strikke og nem at gå til. Det er perfekt som "indendørs"-sjal til at pynte og varme halsen eller udover frakken, når man skal i byen. 
Navnet Vinternatsjal er kommet af sjalet med den dybe blå og skinnende perler, lignede en kold, frisk vinternat med klar udsigt til stjernerne. (Perler medfølger ikke)

 

Om opskriften på Vinternatsjal:

Vejledende pinde: Rundpind 3,5 mm (100 cm wire)
Størrelser: One size, ca. L: 150 cm x H: 41 cm efter udspænding (bemærk, at dette kan variere alt efter, hvilket garn det strikkes i)

 

Om det økologiske merinouldgarn

Håndarbejdsklubbens økologiske merino består 100 % certificeret økologisk merinould fra Sydamerika og er uden superwash-behandling.

 

På grund af den yderst nænsomme behandling er garnet ultrablødt. Det kan derfor bæres tæt på huden af både børn og voksne. Du kan derfor strikke alt fra sjaler og sweatre til bluser og babytøj.

 

Garnet er produceret under hensyn til dyrevelfærd og efterfølgende farvet og spundet under bæredygtige forhold på et familieejet spinderi i EU.

 

Farvningen foregår efter europæiske standarder uden brug af skadelig kemi og med stort hensyn til miljøet. Det er et garn, du kan være bekendt.

Medlemskab hos Håndarbejdsklubben m.m.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail