Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Villa A Hotel i Odense

Oplev eventyrlige Odense med et ophold på Hotel Villa A i det historiske Gerthasmindekvarter - pris for 2

Hjertevarm stemning

Hos Villa A Hotel er I garanterede et hjertevarmt og hyggeligt ophold i det arkitektoniske Gerthasmindekvarter, der skød op midt i Odense omkring år 1920. På hotellet er den charmerende stil bevaret, og Amalie, som ejer hotellet, har brugt lang tid på at skabe et dejligt sted, hvor den varme stemning er i fokus - og det er lykkedes til fulde.

 

Her har I den perfekte base for at opleve de mange odenseanske attraktioner, hvoraf langt de fleste ligger i gåafstand fra hotellet.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmad 
  • Gratis wi-fi
  • Mulighed for at parkere foran hotellet

 

En arkitektonisk perle i Odense C

Midt i et af Odenses hyggeligste kvarterer finder I Villa A Hotel. Hotellet falder flot ind i den karakteristiske byggestil, der kendetegner det engelskinspirerede Gerthasmindekvarter, som er præget af en herlig forskellighed. På hotellet er den oprindelige sjæl bibeholdt gennem tiden, hvilket blandt andet kommer til udtryk i værelsernes individuelle udtryk og præg, der kobles sammen af en flot og lys indretning med fine detaljer samt eget bad og toilet. 

 

Fælles for alle 15 værelser er en flot udsigt til det skønne Gerthasmindekvarter eller til parken, og alle værelser er desuden forsynet med TV, skrivebord samt trådløst internet.

 

Morgenmaden, der er inkluderet i opholdet, serveres i et skønt lokale med en god atmosfære. Der er derudover adgang til en kaffemaskine, så I kan tage en kop kaffe med ud og nyde i den hyggelige gårdhave.

 

Oplev fantastiske Odense

Villa A Hotel er et godt valg, når I vil udforske eventyrbyen Odense. Her er I nemlig tæt på masser af populære vartegn, såsom de berømte H.C. Andersen-skulpturer, Brandts Klædefabrik og Kunstmuseum, Sct. Albani Kirke og Munke Mose.

 

Helt oplagt er det at gå en tur i midtbyen, der ligger blot få hundrede meter fra Villa A Hotel. Her kan I forkæle jer selv med et godt måltid mad fra en af de mange caféer og restauranter, eller I kan tage turisthatten på og besøge Møntergården, H.C. Andersens Hus, Tidens Samling og de hyggelige brostensbelagte gader i H.C. Andersen Kvarteret.

 

Vi kan også anbefale at gå en tur ad de mange stisystemer, der smukt følger Odense Å og leder vej til både Munke Mose, Eventyrhaven, Odense Zoo og Fruens Bøge. Faktisk kan I være så heldige at få et glimt af både tigre, giraffer og meget mere, hvis I følger å-stien fra Munke Mose og ud mod Skovsøen ved Fruens Bøge. Her kan I med fordel forkæle jer selv med en isvaffel fra isboden eller måske holde en lille picnic på de skønne, grønne områder.

 

Læs mere om Odenses seværdigheder på Visit Odenses hjemmeside.

 

Det praktiske

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 1. maj 2022. Tjek ind skal ske kl. 15-18 på ankomstdagen, ankommer I senere, får I tilsendt kode til hoveddøren. Tjek ud skal senest ske kl. 11 på afrejsedagen.

 

Reservation skal ske til Villa A Hotel ved at sende en mail til hotel@villaa.dk. Husk at oplyse værdibevis-ID, den unikke kode, dato, navn og telefonnr. 

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Hotel Villa A er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, skal I kontakte hotellet på tlf.: 66 12 88 00.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Villa A Hotel i Odense

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail