Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kroophold i Himmerland

Vil I have et ophold med god kromad i naturrige omgivelser, så se nærmere på dette ophold fra Suldrup Kro

Kroophold i Himmerland

Vil I have et ophold med god kromad i naturrige omgivelser, så se nærmere på dette ophold fra Suldrup Kro

Kroen med det elskede køkken

I finder Suldrup Kro i Himmerland, cirka midt mellem Randers og Aalborg og ikke mange kilometer vest for Rebild Bakker.

 

Den hyggelige kro har haft de samme ejere i snart 40 år, der har værnet om krotraditionerne, samtidig med, at de har restaureret og udbygget til det, kroen er i dag.

 

Kroens elskede køkken er et af stedets store trækplastre. Her sker der også løbende fornyelse, men uden at man glemmer de gamle dyder. Så når I gæster Suldrup Kro, så kan I være sikre på, at få kromad som kromad skal smage, når det er bedst.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger
  • Tapasmenu på førstedagen efter kokkens valg
  • 3-retters middag på andendagen efter kokkens valg
  • Morgenmad begge dage
  • Gratis kaffe, te og varm kakao på gangen

 

Suldrup Kro

De hyggelige værelser på Suldrup Kro har en herlig retropræget indretning, der bærer præg af gamle dage - men i moderne rammer. Her kommer I til at overnatte under jeres ophold.

 

De inkluderede middage indtager I i kroens restaurant, hvor der både venter en tapasmenu og en 3-retters menu fra kroens fortrinlige køkken. Det er også her, at I nyder jeres morgenmad. Når vejret er godt, er det muligt at gøre brug af kroens udendørsfaciliteter, der blev moderniseret i 2019.

 

Under hele opholdet bliver I opvartet af Henrik og Helga, der igennem snart 40 år har drevet Suldrup Kro. Så I er i trygge hænder - og det kan mærkes.

 

Naturrige omgivelser

Ikke mange mil fra kroen finder I Rebild Bakker, der byder på smukt kuperet terræn i fredede omgivelser med rig mulighed for gode gåture. 

 

Rebild Bakker er også en del af det område, der hører under Rold Skov - Danmarks næststørste skov. Også her er der rig mulighed for gåture og naturoplevelser.

 

I skovens område kan I blandt andet finde kilder, søer og flere museer. En helt særlig og spændende oplevelse finder I "under" skoven, hvor Thingbæk Kalkminer ligger og inviterer til et besøg i en underjordisk verden.

 

Giv jer endelig også tid til at besøge Suldrup by, der emmer af hygge og er perfekt til en hyggelig gåtur. 

 

Der er masser at se omkring Suldrup Kro, der giver de perfekte rammer for jer, der vil have et ophold med god kromad, fantastiske naturomgivelser og afslappet stemning.

 

Imponerende anmeldelser

På Tripadvisor kan der findes et væld af positive anmeldelser fra gæster, der har besøgt Suldrup Kro:

 

"Fin autentisk kro, god atmosfære hvor man virkelig føler sig velkommen. Maden er skøn hjemmelavet kromad. Værtsparret meget imødekommende og værelserne store og indbydende. Kun bedste anbefalinger herfra."

Anmeldt august 2020

 

"Er lige kommet hjem fra en dejlig miniferie på Suldrup Kro. Vi blev rigtig godt modtaget af kroværten og fruen. Blev vist op til vores værelse, den var hyggeligt indrettet dejlig badeværelse, sengene gode. Fik rigtig lækkert mad begge aftner. Morgenmaden var rigtig god. Hjemmelavet syltetøj fåes ikke bedre.

 

Der er en rigtig god og behagelig atmosfære på stedet. Føler sig rigtig godt tilpas. Så vi kan kun anbefale et besøg på Suldrup Kro. Vi kommer igen. Suldrup by er også en hyggelig by til en gåtur, når man nu har spist lidt for meget."

Anmeldt juni 2020

 

Praktisk info

Ankomst er muligt alle åbningsdage fra den 7. januar og frem til den 20. december 2022. Check in kan ske fra kl. 16 på ankomstdagen, check ud skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen. 

 

Der betales weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage - se nedenfor.

 

Tillæg

Aftales ved reservering og afregnes direkte med Suldrup Kro.

  • Weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage: 50 kr. pr. person pr. nat

 

Reservation skal ske til Suldrup Kro på tlf. 98 37 80 03. Oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 


Medbring et printet værdibevis ved ankomst til kroen.

 

Det med småt

Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte og lukkede dage i gyldighedsperioden.


Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Suldrup Kro er den tekniske arrangør.


Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Kroophold i Himmerland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail