Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Kong Frederik frister

Tag en overnatning på Hotel Kong Frederik i det centrale København. Inkl. morgenmad og lån af cykler - pris for 2

Hotel Kong Frederik frister

Tag en overnatning på Hotel Kong Frederik i det centrale København. Inkl. morgenmad og lån af cykler - pris for 2

Bo hos Kong Frederik

Vil I have et ophold i det absolutte centrum af København? Så tag et kig dette ophold på Hotel Kong Frederik.

 

Hotellet er med sin centrale placering en førsteparket til både Strøget og det væld af seværdigheder, der gør vores hovedstad til den storslåede oplevelse, den er.

 

Foruden Strøget kommer I tæt på Tivoli, Glypoteket, Cirkusbygningen, Nationalmuseet og mange andre oplevelser, der ligger få minutters gang fra Hotel Kong Frederik.

 

Glæd jer til et stemningsfuldt ophold på et moderne hotel med en stærk historie, der står klar til at sørge for, at I får et fantastisk ophold i København.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • Overnatning i standard dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Lån af cykler i 4 timer på enten ankomstdagen eller afrejsedagen

 

Hotel Kong Frederik 

I finder Hotel Kong Frederik kun 200 meter fra, hvor Rådhuspladsen og Strøget mødes.

 

I bliver ved ankomst mødt af hotellets venlige personale, der sørger for, at I bliver godt indlogeret på et af hotellets stilfulde værelser, hvor I kan slappe af, når førstedagen på jeres ophold går på hæld.

 

De komfortable værelser på Hotel Kong Frederik byder al den komfort, der er ønskelig. I kan falde I søvn i den behagelige Jensen-Sengen, I kan slappe af til lidt kabel-tv eller gøre brug af den gratis wi-fi, der er på værelset. Der er naturligvis også eget badeværelse.

 

Efter en god nats søvn kan I glæde jer til at stå op og nyde hotellets lækre morgenmad, der tanker jer op med energi til endnu en dag.

 

Centralt placeret

Med hotellets centrale placering er I i gåafstand til mange af de attraktioner, der er at finde i det centrale København - og skal I lidt længere væk, så er nærmeste metrostation helt tæt på.

 

Glæd jer til at opleve den indre bys mange gader og stræder eller til at gå en tur langs søerne. Tag en kop kaffe på en af de mange caféer og nyd livet, der passerer forbi. Uanset om I har planlagt hygge, shopping eller måske en gourmetoplevelse, så kommer I tæt på med dette ophold.

 

Med i opholdet er lån af cykler, der giver jer mulighed for at opleve København på en anden måde.

 

Vil I opleve hjertet af København, så er Hotel Kong Frederik det oplagte valg.

 

Praktisk info

Ankomst er muligt på alle åbningsdage til og med den 1. juni 2022. Tjek ind fra kl. 13 (hvis muligt, forhør jer hos hotellet) på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 13 på afrejsedagen. 

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Kong Frederik.

  • Højsæsonstillæg i påsken samt alle dage i maj 2022: 300 kr. 
  • Weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag: 200 kr. pr. nat
  • Nytårsaftenstillæg: 500 kr.

 

Bemærk: Ved ankomst fredag og lørdag i maj er der tillæg i alt på: 500 kr. (højsæsontillæg + weekendtillæg).

 

Reservation skal ske til Hotel Kong Frederik på tlf.: 70 60 10 21 eller mail: booking@hotelkongfrederik.dk. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte og lukkede dage
inden for den gældende periode.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Kong Frederik er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hotel Kong Frederik.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold i København

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail