Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hotelophold i Søhøjlandet

Oplev Søhøjlandet, Gudenåen og Himmelbjerget med et ophold på Hotel Ry. Inkl. 5-retters menu m.m. - pris pr. person

Så godt som sit ry

Det er let at finde frem til Hotel Ry, der som byhotel ligger centralt placeret midt i byen, lige ved hovedvejen, der går til Skanderborg.

 

Stationsbyen Ry ligger smukt klemt inde mellem de tre søer Birksø, Knudsø og Rye Mølle Sø, der er alle er en del af Søhøjlandet, der omgiver Ry. I Søhøjlandet finder I også Gudenåen, Himmelbjerget, flere søer og skov - så at kalde omgivelserne for naturskønne, vil ganske enkelt være en underdrivelse.

 

Her venter der jer et afslappende ophold, der bl.a. inkluderer en 5-retters menu i Hotel Rys restaurant Ry'tteriet - og 1 eller 2 overnatninger på et af hotellets værelser.

 

Vælg mellem disse ophold:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 5-retters menu serveret i restaurant Ry'tteriet eller på Gastropub
 • Husets cocktail serveret i bar eller restaurant
 • Morgenmad - serveres kl. 7-10
 • Gratis parkering
  Normalpris 1.242 kr. DEALpris 850 kr.


Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • 5-retters menu serveret i restaurant Ry'tteriet eller på Gastropub - serveres på ankomstdagen
 • Husets cocktail serveret i bar eller restaurant på ankomstdagen
 • Morgenmad begge dage - serveres kl. 7-10
 • Gratis parkering
  Normalpris 1.905 kr. DEALpris 1.325 kr. 

 

Der betales weekendtillæg ved ophold fredag og lørdag. Læs mere under 'Praktisk info'.

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Hotel Ry

Der gemmer sig over 125 års historie i væggene på Hotel Ry, der i dag bl.a. råder over 50 værelser samt 2 restauranter og charcuteri, og som fremstår som et fuldt ud moderne hotel, hvor historien titter frem hist og her.

 

I bliver indlogeret på et af hotellets individuelt indrettede værelser, der blandt andet rummer fladskærms-TV, badeværelse med brus og hårtørrer, gratis wi-fi og gratis parkering - og som bliver jeres hyggelige base under opholdet.

 

Den inkluderede 5-retters menu bliver serveret I Ry'tteriet eller på Gastropub. Hotellets køkken serverer klassisk gourmetmad. Menuen varierer, men vil typisk bestå af en forret, en mellemret og en hovedret, med ost og dessert som afslutning.

 

Efter en god nats søvn venter hotellets morgenmad på jer, så i er tanket op og klar til endnu en god dag.

 

Bemærk venligst, at der ikke er elevator på hotellet, og at der kun er et begrænset antal værelser i stueetagen. Derudover er Hotel Ry et byhotel, og trafikstøj må derfor forventes.

 

Om området

Området omkring Ry er i bogstaveligste forstand bjergtagende.

 

Fra hotellets fordør er der nemlig ikke mere end 7 kilometer til toppen af Himmelbjerget. Et område, der med skov, søer og Himmelbjerget selv inviterer til en god gåtur med rig mulighed for at samle appetit. Og vil I have flere højdemeter i benene, så ligger Danmarks højeste punkt, Ejer Bavnehøj, også tæt på Ry

 

Også I Ry er der god grund til at tage de behagelige vandresko på, for fra hotellet er det let at gå ned til byens søer og nyde synet af vandet. Tag eksempelvis stien, der fra tæt på hotellet fører jer hen til byens marina. Eller søg ind mod centrum og slå et slag ind omkring byens butikker.

 

Hvis I vil have et ophold på et byhotel, hvor der venter storslået natur både inden og uden for byskiltene, så er Hotel Ry det sikre valg.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske mandag-lørdag fra den 3. januar 2022 til og med den 30. april 2022 og igen fra den 15. september til og med den 15. december 2022. Tjek ind er muligt fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen. 

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Ry:

 • Tillæg ved ophold fredag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdag: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. døgn
 • Opgradering til superior værelse: 125 kr. pr. person pr. døgn
 • Ekstra overnatning inkl. morgenmad: 390 kr. pr. person
 • Ekstra opredning for børn op til 12 år inkl. morgenbuffet: 250 kr. pr. barn pr. døgn 

 

Reservation skal ske til Hotel Ry på tlf.: 86 89 19 11 i receptionens åbningstid kl. 7-19 eller søn- og helligdage kl. 8-13. Oplys, at I er Deal.dk-kunder, værdibevis-ID og kode. Bemærk, at hotellet ikke kan træffes fra den 22. december 2021 til og med den 2. januar 2022.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Ry. Rabatten er baseret på hotellets listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Ry er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Ry

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail