Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Bagenkop Kro

Skønt kroophold for 2 med velkomstkaffe, populær fiskebuffet, vin, morgenbuffet og perfekt beliggenhed - pris for 2

Liv og idyl ved havnen

Med denne deal får I et ophold på Bagenkop Kro, der ligger i rolige og idylliske omgivelser i den lille sydlangelandske havnelandsby Bagenkop - lige ud til Østersøen.

 

På jeres vej til kroen kan I langs landevejen nyde den natur, der er med til at gøre Langeland til en yndet og elsket destination. Marker, skov og enge afløser hinanden indtil, I når Bagenkop.

 

Her bliver I mødt af kroens venlige personale, der byder jer indenfor til et skønt kroophold, der starter med kaffe og kage ved ankomst og bl.a. inkluderer kroens landskendte fiskebuffet.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • Velkomst med kaffe og kage
  • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk
    Buffeten afhænger af årstidens fangster. Det meste fisk er landet og hentet frisk på Bagenkop Havn 2 minutter fra kroen, men der serveres også fisk fra andre lokaliteter. Skulle en person i selskabet være mindre glad for fisk, serveres der gerne en stegeret
  • Der serveres en flaske husets vin til middagen
  • 1 overnatning i nyrenoveret standard dobbeltværelse
  • Morgenbuffet næste dag

 

Om Bagenkop Kro

Bagenkop Kro har siden 2007 været ejet af værtsparret Marianne og Flemming Johansen, der totalrenoverede kroen, da de overtog den, og siden da har de løbende udvidet og fornyet.

 

Alt det er sket uden at gå på kompromis med de klassiske krotraditioner, der har fokus på det gode værtsskab og den gode mad. Hvilket også forklarer kroens store popularitet.

 

Netop maden fylder meget, når I gæster Bagenkop Kro. Kroen er landskendt for sin fiskebuffet, der byder på alt fra laks til smørfisk, tigerrejer til krebs og blæksprutte til muslinger. Alt sammen lækkert tilberedt og smukt anrettet - serveret med en flaske vin.

 

Efter en god nats søvn serveres der en lækker morgenbuffet, så I kan starte jeres dag på bedste vis og tanke op til flere oplevelser på Langeland før turen igen går hjemad.

 

Om omegnen

Før aftensmaden er det oplagt at strække benene og gå en tur ned til Bagenkop Havn. Kroen ligger blot 2 minutter fra byens havn, der er Bagenkops absolutte omdrejningspunkt. Her er der både en charmerende marina og en travl fiskerihavn, hvor kutterne lægger til kaj.

 

På havnen er det ikke meget galt, at I ved selvsyn kan se jeres aftensmad blive hevet op af havet, for her bliver en stor del af de fisk, der bruges til kroens fantastiske fiskebuffet nemlig landet.

 

På det sydlige Langeland findes en både smuk og særegen natur, der viser Danmark fra sin smukkeste side. Kør f.eks. til Gulstav Mose eller Klise Nor og nyd synet af de vilde heste, der holder til tæt ved Bagenkop. Her kan I også gå en tur ved Dovns Klint, der er Langelands sydligste punkt, hvorfra I får en perfekt udsigt over vandet.

 

Tæt på Bagenkop ligger Koldkrigsmuseet - Langelandsfortet. Fortet var en vigtig brik i forsvaret under den kolde krig og er i dag omdannet til et spændende museum.

 

Anmeldelser

Når I læser anmeldelser af Bagenkop Kro, så vil I igen og igen opleve, at maden bliver fremhævet - og med god grund. Vi har samlet et par anmeldelser fra Tripadvisor her.

 

"Hyggelig kro

Havde købt deal med overnatning, mad, vin og morgenmad. Kan varmt anbefales. Hyggelig kro. Fine værelser. Lækker fiskebuffet og god vin. God morgenbuffet hvor der ikke manglede noget. God modtagelse Hyggelig havneområde. Fine parkerings forhold."

Anmeldt juli 2021

 

"Mad og service

Fantastisk fiskebuffet med stort udvalg og friske råvarer. Personalet er meget imødekommende og hjælpsomme. Glutenfri kan sagtens fås når man oplyser det ved bestilling et par dage før. Alle 5 stjerner værd."

Anmeldt november 2021

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 16. august 2023 - dog ikke fra den 13. december 2022 til og med den 28. januar 2023. Bemærk: Ved ankomst på fredage og lørdage betales et weekendtillæg - se nedenfor.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles ved reservation og afregnes direkte til Bagenkop Kro.

  • Weekendtillæg ved ankomst på fredage og lørdage: 100 kr. pr. person pr. nat
  • Ekstra opredning for barn 0-3 år: Gratis i forældrenes seng
  • Ekstra opredning for barn 4-11 år: 250 kr. pr. barn - inkl. morgenmad og middag

 

Der kan max bo 2 voksne og 1 barn på et dobbeltværelse.

 

Reservation skal ske til Bagenkop Kro via følgende link.

 

Bemærk: Bagenkop Kro er populær. Reservér derfor gerne inden for jeres 14 dages fortrydelsesret, så I kan få jeres penge refunderet, hvis der mod forventning ikke skulle være et ledigt værelse i den ønskede periode.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Bagenkop Kro. Rabatten er baseret på kroens almindelige listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Bagenkop Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Bagenkop Kro på tlf.: 62 56 13 04.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Kroophold for 2 på Bagenkop Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail