Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Oplev KBH på el-løbehjul

Oplev København på en helt ny måde og kom med på en 2-timers guidet tur rundt i København på el-løbehjul

Oplev KBH på el-løbehjul

Oplev København på en helt ny måde og kom med på en 2-timers guidet tur rundt i København på el-løbehjul

Oplev København

Denne deal er perfekt til dig, der er interesseret i en både sjov og lærerig oplevelse, og som vil opleve København med al sin pragt og historie. Du kan nemlig komme på en 2-timers guidet tur på el-løbehjul rundt i Københavns gader og stræder.

 

Turen er både til dig, der ikke kender København og dig, der har boet i byen hele dit liv. Uanset hvad dit kendskab er til København, vil du opleve byen på en ny måde, når den lokalkendte guide tager dig rundt i byen.

 

Du får: 

  • 2 timers guidet tur rundt i København på el-løbehjul
    Inklusiv cafépause og introduktion á 5 minutter
  • Lån af hjelm

 

Det praktiske

 

El-løbehjulene er de bedste af slagsen i høj kvalitet og med bremser både for og bag. At køre på el-løbehjul er noget, alle kan være med til, og så er det endda en enestående måde at komme rundt i byen. 

 

Turen kan købes enkeltvis eller til en gruppe på minimum 5 og max 12 personer. 

  

Børn på 8-14 år skal være i følge med en voksen. 

 

Turen går til... 

Der kan vælges mellem følgende ruter. I vælger den ønskede rute, når I booker jeres tid.

 

Tur 1 - Indre by

I mødes ved porten i Snarregade 12, 1205 København K. og kører først til Kalvebod Bølge. Herfra går turen forbi Nyhavn, Skuespilhuset og Ofelia Plads og hen over Amalienborg Slotsplads og forbi Marmorkirken. Turen går nu forbi Københavns ældste baggård, og I kommer også forbi Gråbrødretorv. Herefter gør I stop hvor Carlsbergs fader, Carl Jacobsen blev født samt på Gammeltorv/Nytorv. Turen slutter samme sted, som I startede.

 

Tur 2 - Christianshavn

I mødes ved porten i Snarregade 12, 1205 København K. Undervejs på turen fortæller guiden om dengang Gammel Strand var Sjællands kystlinje, og der var en kilometer over til Amager. I 1618 samlede Christian IV penge ind og anlagde i 1620'erne og 30'erne det nye Christianshavn. I kommer både til at opleve de gamle hollandsk-inspirerede huse, kanalerne, bastionerne og de gamle kanonbådshaller, hvor dele af den gamle flåde lå gemt. Turen slutter samme sted, som I startede.

 

Turen varer i 2 timer i alt, hvor du indledningsvist får en kort intro, så du kan færdes sikkert på el-løbehjulet og rundt i byen.

 

God fornøjelse!

Guidet tur i KBH på el-løbehjul

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail