Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Udarbejdelse af testamente

Få både økonomisk og juridisk sikkerhed i familien med et professionelt udarbejdet testamente

Udarbejdelse af testamente

Få både økonomisk og juridisk sikkerhed i familien med et professionelt udarbejdet testamente

Skab tryghed i familien

Livets uforudsigeligheder kan være svære at forholde sig til, og udarbejdelsen af et testamente er derfor ofte noget, der bliver enten nedprioriteret eller helt glemt i en travl hverdag.

 

Med et testamente fra Arvesikring.dk skaber du tryghed for dig selv og dine arvinger, og du sikrer dig, at arven bliver fordelt fuldstændig efter dine ønsker - og ikke blot efter arveloven.

 

For at gøre processen mere overskuelig hjælper Arvesikring.dk dig hele vejen igennem udarbejdelsen af testamentet, så du allerede inden for 24 timer er i besiddelse af det færdige resultat.

 

Du får:

  • Udarbejdelse af testamente
    Du kan få lavet alle slags testamenter, f.eks. et ægtefælletestamente eller et samlevertestamente

 

Det praktiske

Du indløser dit værdibevis ved at ringe på tlf.: 93 91 91 24 (mandag-fredag fra kl. 8-18). Her vil I sammen gennemgå dine ønsker og behov - og Arvesikring.dk vil spørge ind til de relevante oplysninger. Undervejs vil du blive bedt om at oplyse værdibevis-ID, så hav dit værdibevis klar.

 

Arvesikring.dk sender testamentet via mail inden for 24 timer og vejleder ift. underskrift hos notar (koster 300 kr. i gebyr til notaren, som ikke er inkluderet i DEALprisen).

 

Du kan frit rette henvendelse til Arvesikring.dk i op til 12 måneder efter udarbejdelsen, hvis du har rettelser/justeringer til testamentet.

 

Om Arvesikring.dk

Arvesikring.dk er en juridisk virksomhed bestående af uddannede jurister og juridiske specialister, som udelukkende beskæftiger sig med udarbejdelse af testamenter, fremtidsfuldmagter og en række øvrige arveretlige dokumenter.

Udarbejdelse af testamente

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail