Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Romantisk ophold på godset

Få et romantisk ophold i smukke rammer på Skrøbelev Gods - inkl. rundvisning, middag og morgenmad - pris pr. person

Mærk romatikken nu

Skrøbelev Gods er klar til at byde jer velkommen til et romantisk ophold. Det velrenommerede gods gør alt, hvad de kan, således at I kan nyde livet med masser af ro og tryghed. 

 

I får altså muligheden for at tage væk fra hverdagens stress og jag og nyde nogle dage i hinandens selskab. Opholdet kan indløses helt indtil december 2022, så der er rig mulighed for at skrue op for selvforkælelsen og nyde tosomheden på det romantiske ophold med gourmetmiddag og stearinlys på værelset.

 

Skrøbelev Gods ligger i smuk natur i de omgivelser, som digteren H.C. Andersen i sin tid døbte 'Danmarks Have'. Godset blev grundlagt i 1669 og gennemgik i 2007-2010 en totalrenovering, så stedet i dag fremstår som en historisk velbevaret perle.

 

Vælg mellem disse ophold (pr. person):

1 overnatning:

 • 1 overnatning i lækkert dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset
 • Middag med 1 hovedret (muligt at tilkøbe op til 5-retters middag)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
 • Gratis wi-fi og parkering

Normalpris 1.298 kr. DEALpris 649 kr.

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset
 • Middag med 1 hovedret begge dage (muligt at tilkøbe op til 5-retters middag)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
 • Gratis wi-fi og parkering

Normalpris 2.398 kr. DEALpris 1.199 kr. 

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du stadig købe 2 værdibeviser. 

 

Bemærk: Der skal betales tillæg ved ankomst ved fredage, lørdage, Mortens aften, helligdage og i højsæsonen. Læs mere under ”Praktisk info”.

 

Mindeværdig middagsoplevelse

Vel ankommet til Skrøbelev Gods, bliver I indlogeret på et af godsets romantisk indrettede dobbeltværelser, hvor I kan trække jer tilbage til efter middagen og en god dag fyldt med gode oplevelser.

 

Glæd jer til at opleve godset og dets omgivelser, der inde som ude er en oplevelse at gå på opdagelse i. Her finder I mange fine detaljer og skønne steder. Hver dag giver personalet en spændende rundvisning på godset, hvor I kan se endnu mere.

 

I den italiensk inspirerede riddersal, der fungerer som godsets restaurant, venter der jer en skøn middag sammensat af årstidens friske råvarer og specialiteter. Restauranten køber blandt andet råvarer hos Kildegaarden og hos lokale producenter for at sikre, at maden altid er af tårnhøj kvalitet.

 

Seværdigheder i nærområdet

Havet og den gamle, charmerende by Rudkøbing med bindingsværkshuse med stråtage og brostensbelagte gader ligger kun 3 km fra godset og er bestemt et besøg værd. 

 

Langeland rummer også masser af fornem natur. Oplev eksempelvis de vilde heste på den sydlige del af øen, kør ud til vandet ved Ristinge, oplev koldkrigsmuseet på det gamle Langelandsfort eller kør op til Lohals og nyd udsigten til Lundeborg, hvorfra der i de gode, gamle dage sejlede færge til Lohals. Uanset, hvor I kører hen, vil I kunne nyde en køretur i naturrige omgivelser.

 

I kan også besøge Valdemars Slot, Egeskov Slot, Holckenhavn Slot eller nogle af de andre nærliggende herregårde på Fyn og Langeland. Mulighederne for mindeværdige oplevelser under jeres ophold på godset er mange.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage til og med den 15. december 2022. Tjek ind er mulig fra kl. 13 på ankomstdagen, og tjek ud senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb
Aftales og afregnes direkte med til Skrøbelev Gods:

 • 5-retter: Der er mulighed for tilkøb af middag på op til 5 retter
 • Opgrader til suite med jacuzzi for 495 kr. pr. overnatning
 • Tillæg ved ophold fredage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdage, mærkedage og helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Højsæsontillæg ved ophold i maj, juni, juli, august og september 2022: 200 kr. pr. overnatning. Bemærk, at der i denne periode også skal betales weekendtillæg eller mærkedagstillæg

 

Reservation skal ske til Skrøbelev Gods ved at sende en mail til info@skrobelevgods.dk, ringe på tlf.: 62 51 45 31 eller online. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Det med småt 

Prisen gælder pr. person i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på godsets almindelige listepriser.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at I booker jeres ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan I returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der er gældende.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Skrøbelev Gods er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Skrøbelev Gods.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Skrøbelev Gods

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail