Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev det nordlige Bornholm

NYHED: Ophold på Hotel Allinge inkl. 2-retters middag, morgenbuffet og 2 eller 3 overnatninger - pris pr. person

En unik mulighed

Glæd jer til et ophold I Allinge på det nordlige Bornholm, hvor I kan vælge mellem 2 eller 3 overnatninger på Hotel Allinge, der ligger centralt i den hyggelige havneby.

 

Dette er en unik mulighed for at opleve Bornholm udenfor sæsonen på et ophold, der placerer jer tæt ved mange af Bornholms absolut største seværdigheder.

 

Se her, hvad I kan vælge mellem, og læs mere om Hotel Allinge og omgivelserne nedenfor.

 

Vælg mellem:

2 overnatninger

 • 2 overnatninger i superior værelse
 • 2-retters menu på ankomstdagen
 • Morgenmad med stor morgenbuffet
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis parkering
 • Gratis wi-fi

DEALpris 1195 kr. pr. person 

 

3 overnatninger

 • 3 overnatninger i superior værelse
 • 2-retters menu på ankomstdagen
 • Morgenmad med stor morgenbuffet
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis parkering
 • Gratis wi-fi

DEALpris 1745 kr. pr. person

 

Om Hotel Allinge

I finder Hotel Allinge beliggende midt i Allinge på det nordlige Bornholm. Den gamle bindingsværksgård ligger et par hundrede meter fra byens havn, hvor bølgerne slår ind på klipperne og hvor Allinges maritime præg udspringer fra.

 

I bliver indlogeret på et af hotellets lyse superior værelser, der er beliggende i hotellets senest renoverede bygning. Alle superior værelserne er forskelligt indrettet, men alle har de nyere badeværelser, behagelige senge, tv og hvad I ellers skal bruge for at skabe hyggelige rammer under jeres ophold. I har også adgang til kaffe/te, gratis wi-fi og tv på værelset, så der er gode afslapningsmuligheder.

 

Det familieejede hotel er populært blandt gæsterne. Det kan bl.a. ses på Tripadvisor, hvor hotellet har den flotte karakter 4/5. Gæsterne slapper godt af i den hyggelige og uhøjtidelige stemning, der har været med til at gøre Hotel Allinge til et af byens førende hoteller i mere end 100 år.

 

På ankomstdagen er der sørget for en 2-retters menu til jer i hotellets restaurant. Det er muligt at rykke middagen til en anden dag, hvis det ønskes. I kan hver dag glæde jer til at stå op til hotellets morgenmadsbuffet, der byder på brød, rugbrød, røræg, bacon, brunchpølser, blødkogte æg, frisk frugt, pålæg, ost, marmelade, yoghurt, mysli, havregryn, juice m.m. Dertil kan der fås flere slags kaffe og te fra Bornholms Thehandel.

 

Om Bornholm

Under jeres ophold på Hotel Allinge bør I tage vandreskoene på og gå en tur i byen og nyde det helt unikke miljø dér. Gå f.eks. ned til vandet, hvor I straks kan se, at Bornholm virkelig er en klippeø. På klare dage kan man fra vandkanten ane Christiansø, der ligger ude i Østersøen. Lad turen føre jer videre til Dr. Danchells anlæg, der blev givet til Allinges beboere af byens læge omkring år 1900. I dag er stedet en grøn oase, der bl.a. bruges under Folkemødet.

 

På Madsebakke i udkanten af Allinge kan I se noget så unikt som helleristninger. Helleristningsfeltet på Madsebakke er et af de største felter på Bornholm, og stammer helt tilbage fra bronzealderen. Mere nutidigt er den russiske kirkegård, der er et smukt, dystert mindesmærke fra russernes besættelse af Bornholm i tiden efter besættelsen.

 

Lidt vest for Allinge finder i flere af de mere markante seværdigheder på Bornholm. Hammerknuden, der er Bornholms nordligste del, er et smukt naturområde, hvor Hammerodde Fyr markerer den nordligste del. Hammersøen og Opalsøen er smukke og unikke. Rundt om de dybe søer hæver klippevæggene sig i op til 80 meters højde, og det føles som at bevæge sig rundt ved en bjergsø, når I går tur der. En særegen oplevelse, I ikke bør snyde jer selv for. Også Hammershus Slotsruin finder I på denne del af øen. En ligeledes smuk og unik oplevelse, I ikke bør være foruden.

 

Brug også gerne tid på at køre Bornholm rundt. Ruten er cirka 100 kilometer lang med mulighed for alle de afstikkere, I ønsker. Gør holdt i én eller flere af havnebyerne undervejs – Rønne, Nexø, Svaneke, Tejn, Gudhjem. Nyd den unikke natur, der fortryller hele året rundt. Nyd eller køb nogle af de mange lokale delikatesser. Der laves snaps i Nexø og Svaneke, der brygges øl i Svaneke og Tejn, og vil I have det samlet på et sted, så kør forbi Torvehallen i Rønne eller Den Bornholmske Gårdbutik, der ligger midt på øen.

 

Bornholm er noget ganske unikt, der kan og bør opleves. I kan roligt glæde jer.

 

Transport

Der er flere muligheder for at komme til Bornholm. Den mest populære er med færge fra Ystad, men der sejler også færge til Bornhom fra Køge. Det er også muligt at flyve til Bornholm fra København.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til og med den 30. april 2022. Dog er der lukket fra den 26. december 2021 til og med den 7. januar 2022. Tjek ind er muligt fra kl. 14 på ankomstdagen, tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Allinge.

 • Middag de andre dage: Forhør hos Hotel Allinge
 • Tilkøb af ekstra dage: Forhør hos Hotel Allinge

 

Reservation skal ske på tlf.: 56 48 00 25 eller pr. mail til info@hotelallinge.dk - oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode. Book gerne i god tid, da der kan forekomme travle perioder.

 

Oplys også ved bestilling, hvis I har fødevareallergier eller intolerancer. Ønskes den inkluderede middag rykket fra ankomstdagen, aftales dette også ved reservation.

 

Medbring et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Allinge. Rabatten er baseret på hotellets egne rack rates, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Allinge er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Hotel Allinge.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

  

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Bornholm

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail