Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Vestjysk hygge for 2

Ophold på Ulfborg Gæstgivergaard med 2 overnatninger samt 2-retters kromenu og morgenmad begge dage - pris for 2

Vestjysk hygge for 2

Ophold på Ulfborg Gæstgivergaard med 2 overnatninger samt 2-retters kromenu og morgenmad begge dage - pris for 2

Afslapning mellem hav og hede

Tag en smuttur til den jyske vestkyst og nyd et ophold, der indeholder alt det bedste, området har at byde på. Ulfborg Gæstgivergaard har en ideel placering mellem hav, hede og livligt byliv, og her kan I bruge tiden på lige netop dét, I allerhelst vil - naturligvis kombineret med skøn mad og hyggelig atmosfære.

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2-retters dansk kromenu begge aftener (efter kokkens valg)
  • Morgenmad begge dage
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

 

Alt det bedste

Ulfborg Gæstgivergaard har eksisteret siden 1878 i den lille, vestjyske stationsby mellem Vesterhavet og Holstebro. Ulfborg ligger cirka 1 time og 45 minutters kørsel fra Aarhus, og 1 time og 30 minutters kørsel fra Esbjerg.

 

I er kun en kort køretur fra Holstebros bymidte, hvis behovet for shopping skulle melde sig. Og trænger I til at tage omgivelserne og den vilde Vesterhavsnatur ind, kan vi anbefale køreturen rundt om Nissum Fjord, der blandt andet rummer et rigt fugleliv.

 

På Ulfborg Gæstgivergaard kommer I hurtigt til at føle jer hjemme i de hyggelige og indbydende omgivelser, hvor I kan se frem til at smage maden fra restaurantens formidable køkken, der holder skarpt fokus på at lave velsmagende mad frembragt af de bedste råvarer.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske tirsdag, fredag og søndag fra den 1. marts 2022 til og med den 1. december 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg:

Aftales og afregnes direkte med Ulfborg Gæstgivergaard.

  • Weekendtillæg ved ophold fredag og lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. ophold

 

Reservation skal ske til Ulfborg Gæstgivergaard på ulfborggaestgivergaard@gmail.com eller på tlf.: 97 49 17 77 i telefontiden fra kl. 11-17. Reservation er bindende.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Ulfborg Gæstgivergaard. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Ulfborg Gæstgivergaard er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Ulfborg Gæstgivergaard.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold for 2 på Ulfborg Gæstgivergaard

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail