Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Tyrstrup Kro

Gourmetophold med 1 eller 2 overnatninger i udkanten af Christiansfeld. Pris pr. person.

Rig på natur og god mad

Tyrstrup Kro ligger i naturrige omgivelser lige uden for Christiansfeld og byder på udsigt til både mark og skov. På kroen sætter de en ære i at samle på glade gæster, og det gode værtskab afspejles da også til fulde i den absolut imponerende Tripadvisor-karakter på 4,5 ud af 5,0. 

 

Udover at være et dejligt spise- og overnatningssted gør kroens beliggenhed den også til det perfekte udgangspunkt for en udflugt til Christiansfeld, der for 7 år siden kom på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er mest kendt for sine honningkager og for den unikke bymidte - og faktisk menes det, at Christiansfeld er den smukkest bevarede brødremenighedsby i Europa.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der sætter pris på kroidyl og gourmet
 • Kroen er indbefattet af idyllisk charme og en skøn atmosfære
 • Tæt på UNESCO-byen Christiansfeld

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Vælg mellem disse ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
 • 3-retters gourmetmiddag
 • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter
 • Vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

DEALpris 798 kr. Normalpris 1.250 kr. Spar 36 %

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
 • 3-retters gourmetmiddag på ankomstdagen
 • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter begge dage
 • Vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

DEALpris 1.298 kr. Normalpris 2.150 kr. Spar 39 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst til og med den 16. december 2023.

 

Vær opmærksom på,  at hotellet holder julelukket fra den 22. december 2022 til og med den 6. januar 2023. 

 

Tillæg

Aftales ved reservation og afregnes direkte til Tyrstrup Kro.

 • Weekendtillæg ved overnatning fra lørdag-søndag: 200 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Velkommen til Tyrstrup Kro

Det er let at finde frem til Tyrstrup Kro, der ligger tæt på Christiansfeld og tæt på Sønderjyske Motorvej.

 

Den 4-stjernede kro har gennem de sidste 33 år løbende gennemgået en nænsom modernisering med fokus på at bibeholde stedets historiske charme. Kroens mere end 350 år gamle rød- og hvidkalkede stråtækte bygninger er smukt bevarede og vidner om, at kroen i mere end 100 år har været kgl. privilegeret kro. 

 

I dag markerer Tyrstrup Kro sig blandt landets bedste kroer, når det gælder kvalitet og charme, og kroen er et sted af den slags, hvor I tager hen, hvis I sætter pris på gourmet, historisk charme, luksus og personlig service. 

 

Uovertruffen gourmetoplevelse

Den 3-retters gourmetmiddag serveres i kroens hyggelige restaurant, hvor friske råvarer sammensættes til fantastiske måltider, der i den grad lever op til gourmetstemplet.

 

Tyrstrup Kro er for jer, der vil have en god oplevelse og lækker mad på en kro, der ikke bare er kro af navn, men som også lever op til alle de idylliske forestillinger, der følger med kro-stemplet.

 

Sådan skal I bo

I bliver indkvarteret på et af kroens 27 værelser, der alle er individuelt og romantisk indrettet. De flotte bjælkelofter skaber en særlig stemning, og gennem de småsprossede vinduer kan I nyde udsigten til de omkringliggende marker og anden smuk natur. På værelset er der bl.a. guldindfattede spejle, smukke tekstiler fra engelske Sanderson og senge i højeste kvalitet med DUX-madrasser, der nok skal sikre jer en god nats søvn.

 

Se den flotte kro og den smukke beliggenhed i en video fra Tyrstrup Kro her.

 

Om omegnen

Under opholdet skal I ikke snyde jer selv for en tur langs med stien, der fører fra kroen og op til byens gamle præstegård. Her kan I opleve Bulladen, den gamle egetræslade fra 1668, der i dag er fredet. Tæt ved finder I også Christinero, der er et haveanlæg, der for over 200 år siden blev testamenteret til Brødremenigheden - og som siden da er vokset til og blevet til en skov, der omkranser haveanlæggets tre historiske bygninger: Kogehuset, Pavillonen og Kapellet.

 

Fra Tyrstrup Kro kan I også køre til stranden ved Hejlsminde på under 15 minutter. Her er I omgivet af vand med Hejlsminde Nor på den ene side og Hejlsminde Bugt på den anden side. Et virkelig fint sted at gå en tur og nyde den friske luft og den sønderjyske natur. Ikke langt derfra ligger Fugletårn Hejls Nor, hvorfra I får en fremragende udsigt over noret.

 

Med et ophold i udkanten af Christiansfeld bør I naturligvis også tage jer tid til at gå en tur i byens historiske bymidte og til at smage de lokale honningkager. Besøg også kirkegården Gudsageren, hvor Brødremenighedens medlemmer er blevet begravet de sidste 250 år. Da alle menighedens medlemmer er lige, er alle begravet under flade gravsten, der vender den samme vej, hvilket giver stedet et forunderligt præg.

 

Nord for Christiansminde kan I besøge Genforenings- og Grænsemuseet, der viser historien om sammenlægningen i 1920.

 

Mod syd venter Haderslev, der, foruden at være en hyggelig handelsby, også indbyder til gåture langs fjorden.

 

Gode anmeldelser

På Tripadvisor har Tyrstrup Kro en imponerende gennemsnitskarakter på 4,5 ud af 5,0. Se f.eks. disse kommentar fra glade gæster:

 

"Anden gang på denne kro. Og endnu bedre denne gang. 3 retters menu som smagte super. Vine som passede optimalt til maden. Kan varmt anbefales. Kompentente tjenere som ved hvad god service er og ved meget om vine. Glæder mig allerede til næste besøg."

Anmeldt oktober 2022.

 

"Flot kro, lækkert mad og skønt personale

Havde en super dejlig weekend på kroen med lækkert mad og et fantastisk venligt og imødekommende personale, som var flinke , hjælpsomme og også kunne lave lidt sjov.
Værelset var meget hyggeligt indrettet med gode senge."

Anmeldt oktober 2022.

 

"Tyrstrup kro så dejlig

Tak for endnu et dejligt ophold på Tyrstrup. Hyggelige værelser og dejlige omgivelser. Betjening og mad helt i top, man er i Jylland, så der er rigelig mad på tallerken. Endnu engang 12 til Torben og co. Vi ser frem til næste ophold i maj. Vi kommer gerne igen og igen"

 Anmeldt marts 2022.

 

 

Tyrstrup-Kro.jpg

Ophold på Tyrstrup Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail