Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Kroophold på Tyrstrup Kro

Glæd jer til et sønderjysk kroophold med 1-2 overnatninger og gourmetmiddag i udkanten af Christiansfeld. Pris pr. person.

Rig på natur og god mad

Vi er glade for endnu engang at kunne byde indenfor på Tyrstrup Kro.

 

Tyrstrup Kro ligger i naturrige omgivelser lige uden for Christiansfeld og byder på udsigt til både mark og skov. På kroen sætter de en ære i at samle på glade gæster, og det gode værtskab afspejles da også til fulde i den absolut imponerende Tripadvisor-karakter på 4,5 ud af 5,0.

 

Udover at være et dejligt spise- og overnatningssted gør kroens beliggenhed den også til det perfekte udgangspunkt for en udflugt til Christiansfeld, der for 7 år siden kom på UNESCOs verdensarvsliste. Byen er mest kendt for sine honningkager og for den unikke bymidte - og faktisk menes det, at Christiansfeld er den smukkest bevarede brødremenighedsby i Europa.

 

Vælg mellem disse ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
 • 3-retters gourmetmiddag
 • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter
 • Vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

Normalpris 1.250 kr. DEALpris 798 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
 • 3-retters gourmetmiddag på ankomstdagen
 • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter begge dage
 • Vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

Normalpris 2.150 kr. DEALpris 1.248 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis,  men betale enkeltværelsestillæg - se under "Praktisk info".

 

Velkommen til Tyrstrup Kro

Det er let at finde frem til kroen, der ligger tæt på Christiansfeld og tæt på Sønderjyske Motorvej.

 

Her bliver I indkvarteret på et af kroens 27 værelser, der alle emmer af land-adelig stil. Jeres værelse er naturligvis udstyret med alle tænkelige fornødenheder såsom wi-fi, tv og eget badeværelse.

 

Maden indtages i kroens hyggelige restaurant, hvor friske råvarer sammensættes til fantastiske måltider, der i den grad lever op til gourmetstemplet.

 

Tyrstrup Kro er for jer, der vil have en god oplevelse og lækker mad på en kro, der ikke bare er kro af navn, men som også lever op til alle de idylliske forestillinger, der følger med kro-stemplet.

 

Som en glad gæst skrev om Tyrstrup Kro i marts 2022:

 

"Tyrstrup kro så dejlig

Tak for endnu et dejligt ophold på Tyrstrup. Hyggelige værelser og dejlige omgivelser. Betjening og mad helt i top, man er i Jylland, så der er rigelig mad på tallerken. Endnu engang 12 til Torben og co. Vi ser frem til næste ophold i maj. Vi kommer gerne igen og igen"

 

Om omegnen

Med et ophold i udkanten af Christiansfeld bør I tage jer tid til at gå en tur i byens historiske bymidte og til at smage de lokale honningkager.

 

Besøg kirkegården Gudsageren, hvor Brødremenighedens medlemmer er blevet begravet de sidste 250 år. Da alle menighedens medlemmer er lige, er alle begravet under flade gravsten, der vender den samme vej, hvilket giver stedet et forunderligt præg.

 

Trænger I til lidt grønt, så kan I syd for kroen gå en tur i området Christinero. Et haveanlæg, der for over 200 år siden blev testamenteret Brødremenigheden - og siden da er blevet til skov.

 

Nord for Christiansminde kan I besøge Genforenings- og Grænsemuseet, der viser historien om sammenlægningen i 1920.

 

Mod syd venter Haderslev, der, foruden at være en hyggelig handelsby, også indbyder til gåture langs fjorden.

 

Praktisk info 

Ankomst kan ske til og med den 19. juli 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. Bemærk: Hotellet holder julelukket fra den 22. december 2022 til og med den 6. januar 2023. 

 

Tillæg
Aftales ved reservation og afregnes direkte til Tyrstrup Kro.

 • Weekendtillæg ved overnatning fra lørdag - søndag: 200 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Tyrstrup Kro via mail til post@tyrstrupkro.dk - husk at oplyse værdibevis-ID og kode samt ønsket ankomstdato, navn og telefonnummer.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på kroens egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Tyrstrup Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Tyrstrup Kro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Tyrstrup Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail