Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Kroophold på Tyrstrup Kro

Glæd jer til et skønt sønderjysk ophold med gourmetmiddag på Tyrstrup Kro i udkanten af Christiansfeld - pris pr. person

Rig på natur og god mad

Vi er glade for endnu engang at kunne byde indenfor på Tyrstrup Kro.

 

Tyrstrup Kro er beliggende lige uden for Christiansfeld, der for et par år siden kom på UNESCOs verdensarvsliste. I forvejen kender de fleste nok byen for dens honningkager og for dens unikke bymidte - og faktisk menes det, at Christiansfeld er den smukkest bevarede brødremenighedsby i Europa.

 

Tyrstrup Kro ligger i naturrige omgivelser lige uden for byen med udsigt til både mark og skov. Kroen samler på glade gæster, hvad den absolut imponerende karakter 4,5 ud af 5,0 på Tripadvisor til fulde vidner om.

 

Se her, hvad I kan vælge mellem og læs mere om kroen og omgivelserne nedenfor.

 

Vælg mellem disse ophold (pr. person):

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
 • 3-retters gourmetmiddag
 • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter
 • Vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

Normalpris 1.250 kr. DEALpris 798 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Aperitif og en hilsen fra køkkenet
 • 3-retters gourmetmiddag på ankomstdagen
 • Dejlig morgenmad med lokale specialiteter begge dage
 • Vingave fra Tyrstrup Kro til at tage med hjem

Normalpris 2150 kr. DEALpris 1.248 kr. 

 

Du vælger det ønskede ophold, når du har trykket på 'KØB NU'-knappen.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Velkommen til Tyrstrup Kro

Det er let at finde frem til kroen, der ligger tæt på Christiansfeld og tæt på Sønderjyske Motorvej.

 

Her bliver I indkvarteret på et af kroens 27 værelser, der alle emmer af land-adelig stil. Jeres værelse er naturligvis udstyret med alle tænkelige fornødenheder såsom wi-fi, tv og eget badeværelse.

 

Maden indtages i kroens hyggelige restaurant, hvor friske råvarer sammensættes til fantastiske måltider, der i den grad lever op til gourmetstemplet.

 

Som en glad gæst anmeldte Tyrstrup Kro i september 2020:

 

"Fantastisk Kro. Værelser rene og pæne. Bliver mødt med varme. I Krostuen til aften: Sønderjysk talende tjener - forstod ikke alt men pyt med det, for sikke en udstråling. Ung tjener havde bare styr på mad og vin. Krofatter går rundt i mellem gæsterne og gir sig god tid til at tale med alle. Super lækker mad. Dejlig morgenmad. Et sted der skal opleves. Vi har været der 2 gange og vil komme igen."

 

Om omegnen

Med et ophold i udkanten af Christiansfeld bør I tage jer tid til at gå en tur i byens historiske bymidte og til at smage de lokale honningkager.

 

Besøg kirkegården Gudsageren, hvor Brødremenighedens medlemmer er blevet begravet de sidste 250 år. Da alle menighedens medlemmer er lige, er alle begravet under flade gravsten, der vender den samme vej, hvilket giver stedet et forunderligt præg.

 

Trænger I til lidt grønt, så kan I syd for kroen gå en tur i området Christinero. Et haveanlæg, der for over 200 år siden blev testamenteret Brødremenigheden - og siden da er blevet til skov.

 

Nord for Christiansminde kan I besøge Genforenings- og Grænsemuseet, der viser historien om sammenlægningen i 1920.

 

Mod syd venter Haderslev, der, foruden at være en hyggelig handelsby, også indbyder til gåture langs fjorden.

 

Tyrstrup Kro er for jer, der vil have en god oplevelse med lækker mad på en kro, der ikke bare er kro af navn, men som også lever op til alle de idylliske forestillinger, der følger med kro-stemplet.

 

Praktisk info 

Ankomst kan ske til og med den 25. januar 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. Bemærk: Hotellet holder julelukket fra den 22. december 2022 til og med den 6. januar 2023. 

 

Tillæg
Aftales ved reservation og afregnes direkte til Tyrstrup Kro:

 • Weekendtillæg ved overnatning fra lørdag - søndag: 200 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Tyrstrup Kro via mail til post@tyrstrupkro.dk - husk at oplyse værdibevis-ID og kode samt ønsket ankomstdato, navn og telefonnummer.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på kroens egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Tyrstrup Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Tyrstrup Kro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Tyrstrup Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail