Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Vintertur til Winterberg

Besøg det populære skiområde, tag på vandretur i bjergene og bo på 3-stjernede Parkhotel Olsberg - pris pr. person

Masser at glæde sig til

Sæt kursen mod Hochsauerland-distriktet i Nordrhein-Westfalen og glæd dig til at tjekke ind på Parkhotel Olsberg, der ligger i smukke omgivelser og tæt på flere skiområder.

 

Hotellet ligger kun 5 minutters gang fra Olsberg centrum, og vi kan varmt anbefale at lægge vejen forbi den gamle bydel i Mittelstraße, hvor især de historiske bindingsværkshuse imponerer. Det er også helt oplagt at tage på vandretur i det smukke vinterlandskab eller i bjergene, mens de skiglade kan besøge de populære skiområder i Winterberg og Willingen. Forlystelsesparken Fort Fun er bestemt også et besøg værd, og minerne hos Besucherbergwerk Ramsbeck byder på spændende og lærerige oplevelser for alle aldre.

 

Parkhotel Olsberg har elevator, restaurant, bar og swimmingpool, og alle værelser er desuden udstyret med privat bad og toilet, tv og balkon.

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på 3-stjernede Parkhotel Olsberg
 • Morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis shuttlebus t/r fra hotellet til skiområdet Winterberg
 • 1 stk. voucher til 1 flaske til Fleggaard grænseshopping (for 2 personer)

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Ønsker du at rejse alene, skal du betale enkeltværelsestillæg - læs mere under praktisk info.

 

Hele familiens skiparadis

Området omkring Winterberg er det mest snesikre i Nordrheim-Westfalen i Tyskland. Der findes skiliftkarrusel med ca. 29 sammenhængende lifte, og inden for kortere køreture finder du andre små liftområder. Tag roligt børnene med, for Winterberg har et fint børneområde med rullende tæpper og gode kælkebakker for både store og små. Udover Winterberg kan du tage til skisportsstedet Willingen, der ligger ved foden af Ettelsberg-bjerget og byder på udfordringer for alle.

 

Afstande til skiområder fra hotel:

 • Winterberg ca. 20 km - gratis shuttlebus t/r hotel
 • Willingen ca. 22 km
 • Flere små skiområder ca. 8-10 km.

 

Der gives ikke sne-garanti, så falder sneen ikke, når du skal rejse, kan vi varmt anbefale, at du nyder den betagende natur og de smukke byer på anden vis.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske mandag og torsdag fra den 2. januar 2022 til og med den 20. februar 2022. Har du andre ønsker, bedes du kontakte Lauritzen Rejser.

 

Bemærk: Der skal betales obligatorisk kurtax på 1,50 € pr. person pr. dag.

 

Tillæg og tilkøb:
Aftales ved reservation og afregnes direkte med Lauritzen Rejser:

 • Tillæg ved ankomst torsdag: 150 kr. pr. person pr. ophold
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr.
 • Aftensmad på hotellet: 525 kr. pr. person for hele opholdet
 • 0 – 6 år: Gratis (samme seng som forældre)*
 • 7 – 12 år: 50 % rabat*

 

*Børnerabat gives ved to fuldt betalende voksne.

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20 - oplys, at du er kunde hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode(r).

 

Efter du har foretaget reservationen, vil du på mail modtage en bekræftelse/voucher fra Lauritzen Rejser, som skal medbringes på hotellet ved ankomst. Du vil også modtage en voucher til 1 flaske til Fleggaard grænseshopping.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Vintertur til Winterberg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail