Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Kongeligt kroophold for 2

Ophold på Menstrup Kro ved Næstved - inkl. 2 overnatninger, 2-retters menuer, morgenmad m.m. - pris for 2

Velkommen til Hotel Menstrup Kro

Besøg Hotel Menstrup Kro ved Næstved på Sydsjælland og nyd et romantisk kvalitetsophold i den velindrettede og stemningsfyldte atmosfære på den kongeligt privilegerede kro

 

Den 200 år gamle kro er placeret i naturskønne omgivelser tæt på Næstved bymidte. Det er op til jer, om I helst vil stresse af blandt træerne, eller om I vil slentre en tur i Næstveds hyggelige gågader - måske kan der endda blive tid til begge dele?

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
  • Eftermiddagskaffe og kage på ankomstdagen
  • Velkomstdrinks begge dage
  • 2-retters middag/buffet begge aftener efter kokkens valg
  • Morgenmad begge dage
  • Gratis parkering

 

Ønsker I at forlænge jeres ophold, er I velkomne til at købe flere værdibeviser. 

 

Historisk kro i skønne omgivelser

Menstrup Kro er placeret mellem middelalderbyerne Næstved og Skælskør. Lige uden for døren ligger flere af Danmarks smukkeste slotte og herregårde, og det er nemt at tage en smuttur til Skælskør, som er én af Danmarks mindste og ældste købstader. 

 

Også Næstved er absolut et besøg værd med de mange velbevarede middelalderhuse i byens centrum. Ved Fensmark ligger Holmegård, et smukt, gammelt bindingsværksslot, og nær dette ligger Holmegårds Glasværk. Lige nord for Menstrup, umiddelbart bag ved Menstrup Bjerg, ligger godset Saltø med dets skove. 

 

Traditioner og oplevelser

På Hotel Menstrup Kro støttes der op om de gamle traditioner. Køkkenet genfinder det bedste fra de gamle tilberedningsmetoder og kombinerer det med tidens tand. De anvender råvarer fra lokale leverandører, og der lægges stor passion og omhu i alt fra forarbejdning af de gode råvarer til tilberedningen, smagen og anretningen i alle retterne.

 

Det praktiske

Ankomst kan ske mandag-lørdag, frem til den 30. juni 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen. Bemærk: Ved ophold henover fredage og lørdage samt ved særarrangementer opkræves tillæg - se nedenfor.

 

Reservation skal ske til Hotel Menstrup Kro på menstrup@menstrupkro.dk. Husk at oplyse, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Menstrup Kro.

  • Weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage: 150 kr. pr. person pr. nat
  • Tillæg ved særarrangementer som eksempelvis revy: 300 kr. pr. person pr. nat
  • Tillæg for værelse med terrasse: 100 kr. pr. ophold
  • Slutrengøring er naturligvis inkluderet, men der gøres ikke rent under opholdet. Dette kan tilkøbes: Forhør jer om pris på Menstrup Kro

 

Restauranten holder lukket alle søndage efter morgenmad.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Menstrup Kro. Rabatten er baseret på hotellets almindelig priser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Menstrup Kro er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se de øvrige rejsevilkår her.

Tilbud på ophold på Menstrup Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail