Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

H.C. Andersen julekugler

Pynt juletræet med 6 håndmalede julekugler. Husk også eventyrsamlingen fra H.C. Andersens elskede univers - inkl. fragt

Nostalgisk stemning

Alle kender til de skønne fortællinger, som den danske digter H.C. Andersen skrev i 1800-tallet. De skaber en helt speciel, nostalgisk følelse for mange mennesker - så hvorfor ikke videreføre denne skønne, eventyrlige stemning til juletræet også?

 

Du kan nu købe 6 smukke håndmalede julekugler, der vil pynte smukt på juletræet, i vinduet eller dét sted, du har lyst til at hænge dem.

 

Hvis du ønsker at få fortællingerne, som julekuglernes design er inspireret af med i købet, er dette også muligt. Du kan nemlig tilføje bogen "H.C. Andersens samling af eventyr" til dit køb. Bogen indeholder alle de store og uforglemmelige eventyr af H.C. Andersen.

 

Vælg mellem:

  • 6 unikke håndmalede julekugler inspireret af H.C. Andersens eventyr
    DEALpris 349 kr. Normalpris 790 kr. 

  • 6 unikke håndmalede julekugler + 1 stk. Hans Christian Andersens samling med 13 eventyr
    DEALpris 550 kr. Normalpris 1.010 kr. 

 

Julekuglerne fås i tre forskellige farver: Gylden, sølv og blå.

 

Unikt udseende

Med de fineste julekugler fra Hans Christian Andersen Copenhagen, der selv designer og producerer deres julepynt, kan du skabe en helt unik og eventyragtig stemning - som passer helt perfekt ind i julens ånd.

 

Julekuglerne er fremstillet i glas og er inspireret af de klassiske fortællinger som Den Lille Havfrue, Den Grimme Ælling, Tommelise, Klodshans, Den Flyvende Kuffert, Fyrtøjet, Den Lille Pige med Svovlstikkerne, Skorstensfejeren og Hyrdinden, Kejserens nye Klæder m.fl. Alle julekugler er malet med et motiv fra et af disse skønne eventyr, og de har altså hvert deres unikke udseende, som giver en helt særlig stemning.

 

De fine julekugler kan pynte hjemme hos dig selv, men er også oplagte som f.eks. advents-, værts- eller værtindegave til en, du holder af.

H.C. Andersen julekugler og eventyr

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail