Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Dejligt ophold i Bogense

Dejligt ophold for 2 i Bogense med overnatning, udsøgt 4-retters middag, vinmenu og morgenbuffet. Pris for 2.

I en kystby fuld af charme...

I over 700 år har Bogense ligget ved den nordvestfynske kyst - lige dér, hvor Lillebælt og Kattegat mødes. I knapt 200 af dem har Bogense Hotel haft sin placering på det, der i dag er byens idylliske hovedgade.

 

Der er masser af historie på Bogense Hotel. De ældste dele af hotellet er nemlig helt tilbage fra 1822. Hotellet har naturligvis udviklet sig med tiden, men rummer stadig en stemning af de gode, gamle dage, som man efterhånden sjældent støder på.

 

Her venter der jer et ophold med god mad, tæt på vandet, tæt på byens marina og tæt på alt det, der er at se i Bogense.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet
 • Kaffe og kage - serveres kl. 15.00-16.30
 • Velkomstdrink før middagen
 • Udsøgt 4-retters menu efter kokkens valg
 • Vinmenu, bestående af:
  • ½ flaske hvidvin til forretten
  • 1 flaske rødvin til hovedretten
  • 1 glas dessertvin
 • Morgenbuffet

 

Charmerende købstadshotel

Har I været på Hotel Bogense før, vil I støde på velkendte ansigter, når I nu vender tilbage. Hotellet er nemlig stadig ejet af Inge Marie og Torkild Kaspersen, der siden 1972 har været værtspar.

 

Glæd jer til at opleve et charmerende købstadshotel, der har helt sin egen charme og stemning. Hvor køkkenet byder på det bedste fra både det danske og det internationale køkken, hvad I roligt kan glæde jer til at opleve, når I får serveret den 4-retters menu, der er inkluderet i opholdet.

 

Hvis vejret viser sig fra sin gode side, er det også muligt at sidde uden for hotellet og nyde en kop kaffe og betragte bylivet, der passerer forbi på byens hovedgade.

 

Under jeres ophold får I base på et af hotellets 50 lyse værelser, der er indrettet, så I ikke kommer til at savne noget, mens I bor i Bogense.

 

Ægte fynsk charme

I Bogense trækkes man ganske naturligt ned mod vandet, hvor I både finder Fyns største marina, byens fantastiske strand og en udsigt, der alt efter vejr gør det muligt at se til blandt andet den nærliggende Æbelø og til Jylland. Vil I have mere udsigt, så slå vejen forbi byens vandtårn, der på udvalgte dage er åbent og giver mulighed for at opleve en helt unik udsigt over både vandet og det fynske fastland.

 

På jeres vej til vandet vil I støde på en lille mand, som man normalt tænker er helt unik for Bruxelles, men som også står i Bogense. I snart 100 år har Manneken Pis nemlig ladet vandet på en lille plads ikke langt fra Bogense Hotel. Og han er blot en af de mange små charmerende detaljer, I vil opdage, når I går rundt i byen. Se eksempelvis om I kan finde der, hvor Bogense Bybæk passerer hovedgaden – og følg bækken rundt, når I skal opleve den stemningsfulde by.

 

Uanset, hvilken vej I tager til Bogense, vil I møde et flot fynsk landskab, der i takt med årstiderne skifter udtryk. Marker og skov ligger langs vejen og gør det sidste stykke af turen af jeres ophold til en hyggelig køretur på landet. Der er faktisk hele 72 kilometer Margueritrute på Nordfyn.

 

Uden for Bogense vil I også kunne finde slotte og herregårde, og hele områdets historie kan I opleve med et besøg på Nordfyns Museum, der har til huse i Bogenses gamle stationsbygning.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle ugens dage frem til den 30. december 2023. Bemærk, at hotellet holder lukket den 24., 25. og 31. december 2022 og den 1. januar 2023.

 

Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. Bemærk: Ved ankomst på fredage og lørdage samt i juli og august opkræves et tillæg - se nedenfor.

 

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Bogense Hotel:

 

Ankomst fredag: 100 kr. pr. værelse pr. ophold
Ankomst lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. ophold
Ved ophold i juli og august: 200 kr. pr. værelse pr. nat
Ekstra overnatning inkl. morgenmad og 2-retters middag: 695 kr. pr. værelse 
Medbring hund: 100 kr. pr. ophold
Opgradering til større værelse: 100 kr. pr. nat

 

Reservation skal ske til Bogense Hotel på info@bogensehotel.dk eller på tlf.: 64 81 11 08. Husk at oplyse, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode. Hotellet har telefontid fra kl. 8-17.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Bogense Hotel. Rabatten er baseret på hotellets egne rack rates, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Bogense Hotel er den tekniske arrangør.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold for 2 på Bogense Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail