Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Velsmag på Kværs Kro

Glæd jer til et sønderjysk ophold med kaffe og kage, en 3-retters middag med fri vin og morgenbuffet. Pris for 2.

Velsmag på Kværs Kro

Glæd jer til et sønderjysk ophold med kaffe og kage, en 3-retters middag med fri vin og morgenbuffet. Pris for 2.

Det smager af mere

Er I til god mad, hyggelige omgivelser, gode udflugtsmuligheder og til et par dage nede i gear, så er et ophold på Kværs Kro en oplagt mulighed.

 

Lige fra jeres ankomst, hvor der venter kaffe og kage, over den inkluderede 3-retters menu/buffet med fri vin, til morgenbuffeten, der afslutter jeres ophold, vil I opleve et ophold, der smager af mere.

 

Særligt for dette ophold: 

 • Masser af dejlig mad og vin inkluderet
 • God og personlig betjening
 • Indløsning helt indtil den 4. september 2023

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 3-retters middag eller buffet efter kokkens valg
 • Fri vin til middagen
 • Dejlig morgenbuffet

 

Vil I have mere? Ønsker I flere overnatninger, kan I blot købe det antal værdibeviser, der svarer til det antal overnatninger, I ønsker, og bruge dem i forlængelse af hinanden. 

 

Kværs Kro

Kværs Kro er med sin beliggenhed ikke langt fra Gråsten let at finde frem til. Den sønderjyske kro er kendt for at servere god og solid mad, hvilket I kommer til at opleve, når I om aftenen går til bords til den inkluderede 3-retters middag - og der er fri vin til maden.

 

Ved ankomsten får I anvist et af hotellets 12 hyggelige værelser. På jeres værelse har I naturligvis eget badeværelse, en god seng, fladskærms-tv m.m. til rådighed, så I får det bedst tænkelige ”hjem” under jeres ophold.

 

Ved ankomst venter der jer også kaffe og kage, så I kan lande under de bedste forhold.

 

Læs også denne anmeldelse fra Tripadvisor, der fint fortæller, hvordan et ophold på Kværs Kro opleves:

 

Vi var 3 par som var på opdagelse ude i landet, og Kværs Kro var virkelig en kæmpe positiv oplevelse. Vi fik anvist værelser overfor kroen, men hvilken oplevelse. 3 topmoderne værelser. Selve forplejningen var også i top. 3 forskellige forretter, STOR buffet med tilbehør, som virkelig smagte godt, og betjeningen var super. 

Et sted man gerne kommer igen.

 

Omegnen

Fra Kværs Kro er der ikke langt til Gråsten. Her finder I blandt andet Gråsten Slot, hvor Dronning Ingrid residerede og den ikoniske klapbro over Egernsund. Gråsten er også en hyggelig lille handelsby at gå en tur i.

 

Lidt længere væk ligger Sønderborg, der er en af Danmarks oversete byperler med masser af butikker. Tag også et kig på Dybbøl Mølle og besøg Historiecenter Dybbøl Banke. Der er også historie at finde i Frøslevlejrens Museum, der ligger uden for Padborg mod syd. Herfra er der heller ikke langt til grænsen.

 

I Aabenraa mod nord venter der også en hyggelig byoplevelse med masser af butikker, hyggelige spisesteder og ikke mindst byens havn, der indbyder til en gåtur langs vandet. Vil I på en køretur omkring kroen, så anbefaler vi også, at I søger mod vandet og nyder udsigten ud over eksempelvis Flensborg Fjord, hvor vores naboland Tyskland let kan ses på den anden side.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle kroens åbningsdage til og med den 4. september 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen. Bemærk: Der er et meget begrænset antal ledige værelser på lørdage.

 

Gebyrfri afbestilling skal ske senest 14 dage inden ankomstdagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Kværs Kro.

 • Tillæg ved ophold henover fredage: 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold henover lørdage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Højsæsontillæg ved ophold i juni, juli og august: 100 kr. pr. værelse pr. nat - dog ikke, når der betales weekendtillæg
 • Ekstra opredning inkl. dealens indhold: 450 kr. pr. person (forespørges hos Kværs Kro)
 • Børn under 6 år inkl. dealens indhold: 250 kr. pr. person (vin skiftes ud med sodavand).
 • Børn 6-16 år inkl. dealens indhold: 350 kr. pr. person (vin skiftes ud med sodavand)

 

Max. 2 ekstra opredninger pr. værelse.


Reservation skal ske til Kværs Kro på info@kvaers-kro.dk eller på tlf.: 74 65 92 06. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til kroen.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på kroens listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte og lukkede dage
indenfor den gældende periode.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Kværs Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Kværs Kro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

 

Kværs-Kro.jpg

Ophold på Kværs Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail