Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Sønderjysk gourmet for 2

Formidabelt ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro med kroens velanmeldte 6-retters gourmetmiddag og vinmenu - pris for 2

I en klasse for sig!

Glæd jer til et ophold, hvor maden er i en klasse for sig selv - og hvor I bliver indlogeret på et hyggeligt dobbeltværelse i én af kroens hotelhytter, der ligger på kroens store parklignende grund. 

 

På Christie's Sdr. Hostrup Kro er de i besiddelse af et køkken, hvor intet er overladt til tilfældighederne - og hvor mange af råvarerne hentes i kroens egen køkkenhave.

 

Når I går til bords, vil I på ingen måde være i tvivl om, at der er lagt en stor portion køkkenkyndighed og faglig stolthed i alt mad, der serveres. I kan se frem til en formidabel 6-retters middag med dertilhørende vinmenu, der naturligvis er afstemt til perfektion. 

 

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse i hotelhytte
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet
 • 6-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00
 • 6-retters vinmenu, ølmenu eller saftmenu
 • Kaffe/te med sødt serveres ved bordet
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden

Normalpris 3596 kr. DEALpris 1798 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse i hotelhytte
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 19.00 på ankomstdagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet, serveres kl. 18.00 på andendagen
 • 6-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00 på andendagen
 • 6-retters vinmenu, ølmenu eller saftmenu - serveres til menuen på andendagen
 • Kaffe/te med sødt serveres ved bordet

Normalpris 5696 kr. DEALpris 2798 kr.

 

Vil I blive lidt længere? Så tag en ekstra overnatning inkl. morgenmad - DEALpris 900 kr. for 2 personer. Når I har valgt jeres ophold blandt varianterne, trykker I blot på plusset midt på skærmen og tilkøber den variant, der hedder "Ekstra overnatning for 2 personer".

 

Det ønskede ophold vælges, når I har trykket på KØB NU-knappen. Her kan en ekstra overnatning også tilkøbes.

 

Ønsker du at rejse alene, skal du vælge en af nedenstående varianter, når du trykker på KØB NU-knappen.

 

 • 1 overnatning for 1 person i enkeltværelse
  Normalpris 2198 kr. DEALpris 1299 kr.
 • 2 overnatninger for 1 person i enkeltværelse
  Normalpris 3598 kr. DEALpris 2199 kr.

 

Om Christie's Sdr. Hostrup Kro

Det er let at finde frem til Christie's Sdr. Hostrup Kro, der kun ligger en god håndfuld kilometer og to sving fra E45.

 

Christie's Sdr. Hostrup Kro var i tidernes morgen både købmandsgård, brændeudsalg og kro med krokøkken samt et par kamre til overnatning. Siden da er kroen blevet et eftertragtet sted, der grundet stedets charme, høje kvalitet og fantastiske køkken i dag tiltrækker gæster fra nær og fjern.

 

Gennem tiden er kroen løbende blevet opdateret og udbygget, så den i dag danner de optimale rammer for et forkælelsesophold, der indfrier alle jeres forventninger – og mere til.

 

På Christie's Sdr. Hostrup Kro venter der jer er ophold i en af kroens velisolerede hotelhytter, der består af et lyst værelse med en god seng, tv m.m. og et badeværelse med stor brusekabine. Hotelhytten har også sin egen lille terrasse.

 

Selvom vi også skrev det i indledningen, så er maden på Christie's Sdr. Hostrup Kro så god, at vi godt tør nævne den igen. Glæd jer, glæd jer, glæd jer... Her er omsorgen for detaljen tydelig overalt, og målsætningen for betjeningen er, at gæsterne skal opleve en højere grad af service, end de forventer. 

 

Et ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro er en oplevelse, og en oplevelse I helt sikkert med glæde vil tænke tilbage på.

 

Om området

På Christie's Sdr. Hostrup Kro lander I i hjertet af det Sønderjyske, tæt på fjorde og sø. 

 

Har I en stund, hvor I vil ud og se nærmere på området, så sæt jer i bilen og kør en håndfuld kilometer mod nord, drej til højre og følg vejen ud langs Aabenraa Fjord, hvor I undervejs kan nyde synet af vandet

 

Følger I vejen kommer I efter et stykke vej til at køre mod syd, hvor I følger Als Fjord. Gør eventuelt et holdt ved Ballebro, hvor I fra den lille lystbådehavn kan nyde udsigten til Als.

 

Forsæt langs Als Sund, hvor I længere nede kan gøre en afstikker til Sønderborg eller køre ind over land, forbi Dybbøl Mølle og til Egernsund, hvor byens berømte klapbro fører jer over indløbet til Nybøl Nor. På vej retur til kroen kommer I forbi Gråsten Slot, hvor det er muligt at gå en tur i slotshaven og se slotskirken, forudsat, at den kongelige familie ikke opholder sig på slottet.

 

Der findes mange måder at opleve området omkring Christie's Sdr. Hostrup Kro på, hvor I kan se grænselandets mange små afkroge. Om I så er til by, land eller vand, så er det mange muligheder at søge hen til.

 

Spil golf

Er I golfentusiaster, har Christie's Sdr. Hostrup Kro en helt ideel placering. Området omkring kroen har mange gode golfmuligheder, og der er billige greenfee-vouchers til flere golfklubber i det sønderjyske. Dette bookes på Golfbox. Greenfees kan udelukkende købes og afhentes på kroen.

 

Hvad siger gæsterne?

Der skorter ikke på positiv anmeldelser af Christie's Sdr. Hostrup Kro. Vi har klippet et par af dem ud fra Tripadvisor, så I selv kan læse, hvad andre tænker om stedet.

 

Gunnar H: "Vi havde en deal med 5 retters gourmetmenu samt vinmenu. Maden var fantastisk, vinene absolut ok. Vi blev spurgt om vi ønskede supplement, både på mad og vin. Imponerende. Personalet var også helt i top. Hyggelige lokaler. I den grad value for money. Vi kommer igen."

 

Birgit K: "Vi havde et ualmindeligt dejligt ophold på Christie's. Vi havde bestilt opholdet med en menu med seks anretninger og hertil afpasset vinmenu. Alt var bare perfekt. Herudover i et område med masser af oplevelser."

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle ugens dage til og med den 1. februar 2023, men skal være booket hos Christie's Sdr. Hostrup Kro senest den 1. november 2022. Bemærk: Det er ikke muligt at benytte opholdet i perioderne fra den 22. december 2021/2022 til den 25. december 2021/2022 og den 30. december 2021/2022 til den 1. januar 2022/2023.

 

Check in kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 10.30 på afrejsedagen.

 

Rengøring: Der gøres ikke rent på værelserne mellem dagene.

 

Fødevareallergi: Hver dag byder restauranten på en ny menu. Har I fødevareallergi, så kan Christie's tage højde for dette. Det skal dog oplyses pr. mail senest 24 timer før ankomst. Ved for sen ændring af menu koster det et gebyr på 50 kr. pr. ændret ret.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 • Højsæsontillæg i perioden fra den 1. juli 2022 til og med den 1. oktober 2022: 200 kr. pr.  værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold fredag og dage før helligdage: 300 kr. pr. værelse pr. nat. Bemærk: fra den 15. august 2022 stiger prisen til 400 kr.
 • Tillæg ved ophold lørdag og helligdage (OBS: Almindelige søndage betragtes ikke som helligdage): 500 kr. pr. værelse pr. nat. Bemærk: fra den 15. august 2022 stiger prisen til 600 kr. pr. værelse pr. nat 
 • Opgradering til Comfortværelse: 100 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's Comfortværelser ligger i værelsesfløjen i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv. Værelse 101 ligger i stueplan og er handicapvenligt
 • Opgradering til nybygget Terrasseværelse: 200 pr. værelse pr. nat. Den 1. maj 2021 blev de 7 nye Terrasseværelser med trægulv taget i brug. Alle lyse, moderne og med lækkert brusebad og toilet. Terrasseværelserne har også gratis internet, tv og 2 behagelige stole og bord. På terrassen er der 2 stole og 1 bord. Værelse 307. ligger i stueplan og er handicapvenligt
 • Opgradering til Juniorsuite: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's har to store og luksuriøse Juniorsuiter med gulvtæppe, der ligger på første sal i hovedbygningen. Værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord, bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter, gratis trådløst internet og kabel-tv
 • Opgradering til Suite med 1-personers spa eller 2-personers dampbad: 400 kr. pr. værelse pr. nat. På selve kroens 1. sal finder I fem pragtfulde Suiter, 4 med gulvtæppe og 1 med trægulv (507.). Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng, kabel-tv samt gratis trådløst internet. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32–48 kvm
 • Mulighed for at medbringe hund: 200 kr. pr. nat pr. hund. Kun muligt i hotelhytter, på comfortværelse 101, terrasseværelse 307 og i suite 507
 • Morgenbakke på værelset: 150 kr. pr. værelse. Er kun muligt i juniorsuite eller suite, skal bestilles senest ved ankomst
 • Buket på værelset: Priser fra 300 kr. Skal bestilles senest 2 dage før ankomst
 • Tidligt tjek ind fra kl. 12 eller sent tjek ud kl. 13: 150 kr. pr. værelse
 • 1 fl. kølig hvid/rosé/rødvin/bobler på værelset ved ankomst: 250 kr. pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før
 • 1 fl. kølig champagne på værelset ved ankomst: 500 pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før

 

Reservation:

 • Forhør om ledige datoer hos Christie's Sdr. Hostrup Kro tlf.: 74 61 34 46 - hverdage kl. 10.30-16.00
 • Videresend jeres værdibevis til info@christies.dk og skriv den aftalte ankomstdato og eventuelle opgraderinger
 • Indenfor 24 timer modtager I en bookingbekræftelse fra Christie's Sdr. Hostrup Kro på mail
 • Vi anbefaler, at I booker jeres ophold hurtigst muligt og indenfor jeres 14 dages fortrydelsesret, således at opholdet kan annuleres, hvis den ønskede periode ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det kroens afbestillingsregler, der gælder
 • Booking er bindende 7 dage før ankomst
 • Booking skal ske senest 1. november 2022

 

OBS! Christie's Sdr. Hostrup Kro kræver, at man har værdibeviset i elektronisk form. Derfor, hvis du giver opholdet som gave, er det vigtigt, at du også sender en mail med værdibeviset til den heldige modtager.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. 

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Christie's Sdr. Hostrup Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

  

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

Rigtig god fornøjelse!

Ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail