Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Rejse til Færøerne

Få 4 fantastiske dage på Færøerne – inkl. fly, 4* hotel i Tórshavn, morgenmadsbuffet, 3-retters middag, udflugt m.m.

Oplevelsesrejse på Færøerne

Få en unik oplevelse i dette fantastiske hjørne af kongeriget, der hæver sig op fra sin plads i den nordøstlige del af Atlanterhavet og byder ind med natur og omgivelser meget ulig det, vi omgiver os med til hverdag.

 

Du får 4 dage med udflugter gennem det skønne landskab og med base på det helt nybyggede Hotel Hilton Garden Inn i Tórshavn, hvor morgenmaden også er inkluderet.


Oplev spændende udflugter til Gjógv, Klaksvik, Saksun og meget mere i selskab med en dansktalende guide. 

 

Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly København - Færøerne t/r med Atlantic Airways
 • Alle skatter og afgifter
 • 1 stk. håndbagage á max 8 kg pr. person
 • 1 stk. bagage á max 23 kg pr. person
 • Bustransfer lufthavnen - hotellet t/r
 • 3 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på Hotel Hilton Garden Inn
 • Morgenmad alle dage
 • Heldagsudflugt til Tjørnuvik og Saksun med dansktalende guide
 • 3-retters middag på Hotel Hilton lørdag aften

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 • Den 21. januar - 24. januar 2022
 • Den 11. februar - 14. februar 2022

 

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Ønsker du derimod at rejse alene, kan du nøjes med at købe ét værdibevis og tilkøbe enkeltværelsestillæg til 1.875 kr. Dette aftales og afregnes direkte med Vilholdt Rejser.

 

For afbestillings- og rejseforsikringer, kontakt da Vilholdt Rejser.

 

Velkommen til Hotel Hilton Garden Inn

Hilton Garden Inn er det nye internationale hotel på Færøerne. Et unikt, udsøgt, smukt og moderne hotel i rolige omgivelser med spektakulær panoramaudsigt.

 

Hilton Garden Inn Færøerne er indbegrebet af nordisk luksus og komfort. Nyd den verdenskendte Hilton-gæstfrihed, kvalitet og service i en af verdens mindste hovedstæder, Tórshavn, og glæd dig til at besøge restauranten, der byder på lokale råvarer og er åben til morgenmad, frokost og middag.

 

Dagsprogram

Med forbehold for ændringer.

 

Dag 1 – Ankomst Færøerne

Afgang fra København.

Lufthavnstransport fra Vágar til Hotel Hilton Garden Inn.

 

Friaften i Tórshavn.

 

Seværdigheder: Tórshavn

 

Dag 2 - Tórshavn

På denne dag har I mulighed for at tage på byvandring i Tórshavn på egen hånd. Torshavn er en af verdens mindste og mest unikke hovedstæder beliggende ved vandet med udsigt til de omkringliggende bjerge.

 

Tórshavn blev første gang blev nævnt på skrift i år 1075 og betragtes dermed som en af Nordeuropas ældste hovedstæder. Oplev for eksempel de gamle bydele, hvor smalle stræder, trapper og klippegrund blander sig med de små, sorttjærede huse med hvide vinduer og grønne græstage.

 

Book dit spaophold i weekenden.

 

Om aftenen serveres en 3-retters middag på Hotel Hilton Garden Inn.

 

Seværdigheder: Tórshavn

 

Dag 3 – Tjørnuvik – Saksun

Turen går til Tjørnuvik og Saksun, der byder på to meget smukke og charmerende strande. Mærk suset og nyd stranden ved Atlanterhavet og stop ved det billedskønne vandfald Fossá på vejen. Vandfaldet Fossá er et af de højeste vandfald på Færøerne og en af de største attraktioner på Streymoy.

 

Tjørnuvík er en færøsk bygd med 48 indbyggere omgivet af høje fjelde på det nordlige Streymoy. Bygden ligger smukt i bunden af en bugt med udsigt til Risin og Kellingin. Den gamle bygdkirke blev i 1858 flyttet i mindre dele over vardestien til Saksun. Først i 1937 fik Tjørnuvík sin nuværende kirke Tjørnuvíkar kirkja.

 

Uanset hvor du kører hen på Færøerne, ser du vidunderlig natur - men Saksun på den nordlige del af øen Streymoy er virkelig i en klasse for sig. Det er et spektakulært område, hvor du som menneske føler dig meget lille, men samtidig yderst taknemmelig. Bygden har kun 8 indbyggere.

 

Seværdigheder: Fossá, Tjørnuvik og Saksun

 

Dag 4 - Gásadalur – Vågar

Efter morgenmad sætter I kursen mod Vågar-lufthavnen og Gásadalur.

 

I Gásadalur kan du nyde det fantastiske vandfald Mulafossur og den lille landsby, hvor der bor omkring 10 mennesker. I Gåsedal har du en billedskøn udsigt til Tindholm og Drangarnir, med øen Mykines i baggrunden. I 2004 blev der lavet en tunnel til Gásedalur - inden var forbindelsen til byen kun med helikopter eller på ben over det 400 m høje bjerg. Gåsedalur har nok været den mest isolerede bygd på Færøerne inden tunnelen.

 

Efter nogle oplevelsesrige dage er det nu tid til at drage hjem igen - med minder for livet.

 

Seværdigheder: Gásadalur

 

Flyinformation

Når du ankommer til lufthavnen på Færøerne, skal du holde øje med Vilholdt Rejsers logo ved udgangen. Her vil din guide stå og tage imod dig.

 

Alle de angivne tider er lokale tider. Danmark er 1 time foran Færøerne. 

 

Flytider

 • Afrejse København kl. 12.50
 • Ankomst Vágar kl. 12.40
 • Afrejse Vágar kl. 13.50
 • Ankomst København kl. 17.30

 

Alle flytider er vejledende, og der tages forbehold for ændringer. 

 

Praktisk info

Tilkøb:
Aftales og afregnes direkte med Vilholdt Rejser.

 • Ekstra overnatning med morgenmad: 800 kr. pr. person. 
 • Tilslutningsfly fra Aalborg t/r: 1.500 kr. pr. person (kan kræve en ekstra overnatning - forhør dig hos Vilholdt Rejser)
 • Leje af bil på forespørgsel
 • 1 times privat spa (2 personer): 500 kr. 

 

Reservation skal ske til Vilholdt Rejser senest 24 timer efter køb. Enten på info@vilholdt.dk eller på tlf.: 61 30 80 37. Oplys at du er kunde hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Bemærk: Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Vilholdt Rejser er den tekniske arrangør. Vilholdt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2615.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til Vilholdt Rejsers repræsentant med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Rejse til Færøerne

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail