Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev unikke Island

Få jeres livs rejse til Island og oplev det unikke ørige. Rejsen inkluderer fly, 4-stjernet hotel, bagage m.m.

Unikke Island

Alle ved vidst godt, at Island er noget ganske særligt - men hvor særligt der er, ved man først, når man har gæstet øen.

 

I samarbejde med Vilholdt Rejser er det nu muligt at opleve den fantastiske klippeø mod nord og ved selvsyn se, hvor unik en natur Island har med landets sorte strande, gletsjere, vulkaner og alt det andet, der kendetegner landet.

 

Oplev Island på egen hånd eller tag med på en eller flere af de mange guidede tilkøbsudflugter. Læs her, hvad I får, og læs meget mere om hotel og udflugtsmuligheder nedenfor.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Reykjavik t/r (med Icelandair)
 • Alle skatter og udgifter
 • 1 stk. håndbagage á max 10 kg pr. person
 • 1 stk. bagage á max 23 kg pr. person
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 4, 5 eller 8 dage på det 4-stjernede Hotel Selfoss
 • Morgenmad alle dage

 

Priser og perioder

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Afgange fra Billund:

 • 11. april - 18. april (8 dage)
  DEALpris 7.695 kr.
 • 11. april - 15.. april (5 dage)
  DEALpris 6095 kr.
 • 15. april - 18. april (4 dage)
  DEALpris 5.295 kr.
 • 18. april - 22. april (5 dage)
  DEALpris 5.695 kr.
 • 16. maj - 23. maj (8 dage)
  DEALpris 7.195 kr.
 • 16. maj - 20. maj (5 dage)
  DEALpris 5.795 kr.
 • 20. maj - 23. maj (4 dage)
  DEALpris 4.995 kr.
 • 23. maj - 30. maj (8 dage)
  DEALpris 7.495 kr.
 • 23. maj - 27. maj (5 dage)
  DEALpris 5.595 kr.
 • 27. maj - 30. maj (4 dage)
  DEALpris 4.995 kr.

 

Afgange fra København:

 • 11. april - 18. april (8 dage)
  DEALpris 7.895 kr.
 • 11. april - 15. april (5 dage)
  DEALpris 6.295 kr.
 • 15. april - 18. april (4 dage)
  DEALpris 5.595 kr.
 • 18. april - 25. april (8 dage)
  DEALpris 7.695 kr.
 • 18. april - 22. april (5 dage)
  DEALpris 5.995 kr.
 • 22. april - 25. april (4 dage)
  DEALpris 5.495 kr.
 • 16. maj - 23. maj (8 dage)
  DEALpris 7.095 kr.
 • 16. maj - 20. maj (5 dage)
  DEALpris 5.495 kr.
 • 20. maj - 23. maj (4 dage)
  DEALpris 4.895 kr.
 • 23. maj - 30. maj (8 dage)
  DEALpris 7.495 kr.
 • 23. maj - 27. maj (5 dage)
  DEALpris 5.495 kr.
 • 27. maj - 30. maj (4 dage)
  DEALpris 5.295 kr.

 

Ankomst og hotel

Efter afgang med fly fra Billund eller København ankommer I til Keflavik Lufthavn i udkanten af Reykjavik. Her venter der en guide fra Vilholdt Rejser på jer. Guiden sørger for, at I bliver transporteret til Hotel Selfoss. Har I lejet bil sørger guiden for at vise jer hen til, hvor I skal have den udleveret – og for at I får kørselsinstrukser til hotellet.

 

I skal bo på det 4-stjernede Hotel Selfoss, der er beliggende i byen Selfoss sydøst for Reykjavik og cirka en times kørsel fra lufthavnen.

 

Det 4-stjernede hotel er beliggende i spektakulære omgivelser lige ved floden Ölfusá og med udsigt til bjerget Ingólfsfjall. Her overnatter I på et lyst og behageligt værelse. I restauranten tanker I op med morgenmad før endnu en dag med oplevelser i verdensklasse venter.

 

Det moderne spahotel byder på åben pejs, eksklusiv lounge og er også hjemsted for gourmetrestauranten Riverside, der leverer madoplever med lokale råvarer af høj klasse.

 

Prøv også hotellets spa, der er holdt i ægte islandsk tema med ild og is. Her kan I få en oplevelse, I sent glemmer. I har mulighed for dampbad, sauna, varmtvandsbassin, tropiske regnskovsbrusere, massage, spabehandlinger, beauty salon, afslapningsrum, lounge og bar.

 

Guidede ture

Hver dag er det muligt at komme ud og opleve noget af det, der gør Island til en så unik og fantastisk oplevelse.

 

Vi anbefaler, at I tilkøber udflugterne ved bestilling af jeres rejse, så I er sikre på, at der er ledige pladser. Alternativt kan udflugterne også tilkøbes på rejsen, hvis der stadig er ledige pladser tilbage til den tid.

 

Hvad kan I tilkøbe?

 • Har I købt rejsen med 8 dage, kan I tilkøbe alle udflugter
 • Har I købt en rejse med 5 dage, kan I tilkøbe udflugterne til dag 2, 3 og 4
 • Har I købt en rejse med 4 dage, kan I tilkøbe udflugterne til dag 6 og 7, da I ankommer på programmets dag 5

 

Hvis I har købt rejsen med 8 dage, har I mulighed for at tilkøbe alle de nedenstående udflugter samlet (tilkøb ikke inkluderet) til 2.995 kr. pr. person (normalpris 3.575 kr.).

 

Dag 2 - Heldagsudflugt til den Gyldne Cirkel

Pris: 695 kr. pr. person.

Efter endt morgenmad på hotellet er der en fantastisk heldagsudflugt på programmet.

 

Først går turen til Nationalparken Þingvellir, der har en kæmpe historisk, kulturel og geologisk betydning I Island og er på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan I blandt andet opleve, hvor de eurasiske og nordamerikanske tektoniske plader glider fra hinanden, så I kommer i bogstaveligste forstand til at stå på grænsen mellem det nordamerikanske og eurasiske kontinent.

 

Turen går videre til Gulfoss, der betragtes som Islands smukkeste vandfald. Vandet kommer fra Islands næststørste gletsjer Langjökull og falder 32 meter ned i en slugt, hvorfra I har en fantastisk udsigt til de 70 meter høje klipper, der omgiver jer.  

 

Endelig skal I se og opleve Geysir, der har lagt navn til alle verdens gejsere. Gejseren er inaktiv i dag, men nabogejseren Strokkur eksploderer med en 20-40 meter høj vandfontæne hvert 5.-10. minut.

 

Dagen sluttes af med et besøg i Secret Lagoon, der er en lille lomme af idyl. Her kan I se og bade i de varme kilder, der året rundt er 38-40 grader varme. I kan også opleve den lille gejser, der er nabo til lagunen og går af hvert femte minut. En absolut unik oplevelse.

 

Dag 3 – De smukke vandfald

Pris: 495 kr. pr. person.

I kører med bus langs den islandske sydkyst, hvor dagen starter med en tur til gletsjertungen Solheimajokull, hvor vulkanen Katla ligger og ulmer under Islands fjerdestørste gletsjer Myrdalsjokull.

 

Det er her muligt at tilkøbe en gletsjervandring, hvor I beklædt i det rette udstyr får muligheden for at opleve gletsjeren helt tæt på og med egne øjne se, hvordan isen ændrer både farve og form.

 

For dem, der ikke skal med på gletsjervandring, fortsætter turen til den imponerende sorte strand Reynisfjara, der ligger gemt bag klipperne. Stranden har fået sin farve, fordi strandsandet gennem mange, mange år har blandet sig med lavaen. I skal også opleve den karakteristiske klippeformation Dyrholaey, der er Islands sydligste punkt. Herefter går turen til gletsjertungen Solheimajokull.

 

Der gøres holdt for frokost i den lille by Vik.

 

På vejen tilbage samles gruppen igen og fortsætter til det majestætiske vandfald Skogafoss og det smukke vandfald Seljalandsfoss, der bl.a. er kendt for, at man kan gå bag om vandfaldet.

 

Tilkøb:

Gletsjervandring: 795 kr. pr. person.

Gletsjervandring kan kun købes sammen med udflugt til vandfald.

 

Tilkøb:

3-retters aftenmenu: 595 kr. pr. person

Om aftenen kan I tilkøbe en 3-retters aftenmenu på restaurant Fjöruborðið i Stokkseyri. Restauranten er især kendt for sine hummere, og I kan her nyde den bedste hummersuppe i Island. Tilkøbet inkluderer menu som beskrevet samt transport til og fra restauranten.

Menu:

 • Forret: Hummersuppe
 • Hovedret: Fjørubordid hummer med tilbehør
 • Dessert

 

Dag 4 - Sightseeing ved vulkanområdet i Geldingardal

Pris: 495 kr. person.

Turen går med bus til det vulkansk aktive område omkring Geldingardal, hvor der i marts startede et mindre vulkanudbrud, som I kan opleve på nærmeste hold.

 

Frokosten kan købes og nydes i byen Grindavik, som er en lille fisker- og havneby på Islands sydlige kyst.

 

Denne dag er det muligt at tilkøbe et besøg i Den Blå Lagune, hvor du kan nyde det 39 grader varme vand, bestille drinks, lægge ansigtsmaske, gå i sauna og dampbad. En helt igennem smuk, rolig og afslappende oplevelse.

 

For dem der ikke ønsker et besøg i Den Blå Lagune går turen videre til Gunnuhver og Reykjanesviti fyrtårn.

 

Gunnuhver er et geotermisk område, hvor det koger og bobler fra de mange mudderbassiner, og Reykjanesviti fyrtårn er Islands ældste aktive fyrtårn bygget i 1878.

 

Herefter samles gruppen igen og kører langs sydstranden, på Reykjanes-halvøen, tilbage til overnatningsstedet. På vej tilbage gør vi et sidste stop ved Strandakirkja.

 

Hvis I er nået til afslutningen på en oplevelsesrig tur med 5 dage, kan I denne aften tilkøbe en 3-retters farvelmiddag på Hotel Selfoss. Middagen kan naturligvis også tilkøbes af jer, der bliver lidt endnu.

 

Tilkøb:

Pris for ophold i Den Blå Lagune: 595 kr. pr. person.

Opholdet i Den Blå Lagune kan kun købes sammen med Sightseeing ved vulkanområdet i Geldingardal.

 

Tilkøb:

Pris for 3-retters farvelmiddag på Hotel Selfoss: 350 kr. pr. person.

 

Dag 5 - Tur til Reykjavik

Pris: 295 kr. pr. person.

OBS: Har I købt 5 dage er denne udflugt inkluderet, da I denne dag skal videre til lufthavnen.

Kl. 9.00 kører I i bus til Reykjavik, Islands smukke og fascinerende hovedstad. Glæd jer til at gå på opdagelse i byen. Oplev stemningen ved vandet, de mange shoppingmuligheder, de farvestrålende huse og den smukke arkitektur.

 

Vil I have oplevelser ud over det sædvanlige, så er der to mulige tilkøb denne dag.

 

Kl. 12.00 kan I opleve FlyOver Iceland, hvor I kommer på en uforglemmelig ”flyvetur” over Islands mest spektakulære natur. I bliver solidt placeret, men med fødderne dinglende frit foran en kæmpe sfærisk skærm, der dækker jeres synsfelt. Oplevelsen bliver styret af den nyeste teknologi inden for simuleret fight ride teknologi, der kombinerer bløde bevægelser og specialeffekter som vind, tåge og dufte til en enestående oplevelse.

 

Kl. 13.00 er det muligt at tilkøbe en hvalsafari. I sejler ud fra havnen i Reykjavik og kan nyde synet af byen og Island fra søsiden på vej ud til der, hvor I kan være heldige at se hvaler. Det er et storslået syn at se de store dyr bryde vandkanten. Hvis I er heldige ser I både pukkelhvaler, delfiner og spækhuggere.

 

Tilkøb:

FlyOver Iceland: 295 kr. pr. person. 

FlyOver Iceland kan kun købes sammen med turen til Reykjavik.

 

Tilkøb:

Hvalsafari: 745 kr. pr. person. 

Hvalsafarien kan kun købes sammen med turen til Reykjavik, og kan kun købes af dem, der har købt 8 dage.

 

Dag 6 - Udflugt til Vestmannaeyjar

Pris: 1.000 kr. pr. person.

Vulkanøen Vestmannaeyjar er et af de smukkeste vidundere i Island med fantastisk, barsk natur og store klipper. Øen er nok mest kendt for vulkanen Heimaey, men I kan også møde søpapegøjer og se en masse andre fugle på øen.

 

I kører med bus til Landevjar Havn om formiddagen og tager færgen Herjolfur over til øen. Ved ankomst til øen er det muligt at tilkøbe en sejltur rundt om øen, hvor I kan opleve de storslåede klipper, søpapegøjer, hvaler, havgrotter m.m., hvis I da ikke vil gå på oplevelse på egen hånd. Efterfølgende er der sightseeing med bus ved vulkanen Heimaey og et afsluttende besøg på Eldheimar Vulkanmuseum.

 

Tilkøb:

Pris for sejltur rundt om Vestmannaeyjar: 495 kr. pr. person.

Sejlturen kan kun købes sammen med udflugten til Vestmannaeyjar.

 

Dag 7 - Udflugt til Thorsmark

Pris 595 kr. pr. person

Fra hotellet er der afgang i en specialbygget højlandsbus, der kører til Þórsmörk, hvorfra turen bliver offroad. Turen går over floder og gennem det bjergtagende landskab, og I vil opleve én af de største naturskatte i verden. 

 

I kommer tæt på gletsjertungen Gigjokull og vulkanen Eyjafjallajokull, der lukkede ned for al flytrafik, da den gik i udbrud i 2010. Undervejs på turen har I en enestående udsigt til de tre gletsjere, som Þórsmörk ligger mellem.

 

Turen går også forbi Stakkholtsgja, hvor dele af Game of Thrones blev optaget. Der gøres også holdt ved vandfaldet Seljalandsfoss.

 

Praktisk info

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og afregnes direkte med Vilholdt rejser. 

 • Enkeltværelsetillæg
  • 4 dage: 1.440 kr.
  • 5 dage: 1.800 kr.
  • 8 dage: 2.880 kr.
 • Billeje
  Kia Ceed Wagon eller lignende med alle nødvendige forsikringer. Skal bestilles før afrejse
  • Ophold med 4 dage: 3.200 kr.
  • Ophold med 5 dage: 4.000 kr.
  • Ophold med 8 dage: 6.400 kr.
 • Udflugter
  • Dag 2 - heldagsudflugt til den Gyldne Cirkel. Pris: 695 kr. pr. person
  • Dag 3 – de smukke vandfald. Pris: 495 kr. pr. person
  • Dag 4 - sightseeing ved vulkanområdet i Geldingardal. Pris: 495 kr. person
  • Dag 4 - 3-retters farvelmiddag på Hotel Selfoss. Pris: 350 kr. pr. person.
  • Dag 5 - tur til Reykjavik. Pris: 295 kr. pr. person
  • Dag 6 - udflugt til Vestmannaeyjar. Pris: 1.000 kr. pr. person
  • Dag 7 - udflugt til Thorsmark. Pris 595 kr. pr. person
  • Udflugtspakke med alle 6 udflugter: 2.995 pr. person (kun muligt ved 8 dage)
 • Aktiviteter
  • Gletsjervandring: 795 kr. pr. person. Kan kun købes sammen med udflugten dag 3 – de smukke vandfald
  • Blå Lagune: 595 kr. pr. person. Kan kun købes sammen med udflugten dag 4 - sightseeing ved vulkanområdet i Geldingardal
  • Hvalsafari: 745 kr. pr. person. Kan kun købes sammen med udflugten dag 5 - tur til Reykjavik
  • FlyOver Iceland: 295 kr. pr. person. Kan kun købes sammen med udflugten dag 5 - tur til Reykjavik
  • Sejltur Vestmannaeyjar: 495 kr. pr. person. Kan kun købes sammen med udflugten dag 6 - udflugt til Vestmannaeyjar
  • 3-retters menu på restaurant Fjørubordid Stokseyri på dag 3: 595 kr. pr. person
  • 3-retters farvelmiddag på Hotel Selfoss: 350 kr. pr. person.

 

Reservation skal ske til Vilholdt Rejser senest 24 timer efter køb. Enten på info@vilholdt.dk eller på tlf.: 61 30 80 37. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Bemærk: Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Flyinfo

Alle angivne tider er lokale tider. Danmark er 2 timer foran Island. Alle flytider er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

 

Flyselskab: Icelandair. Alle afgange er direkte og uden mellemlanding.

 

Flytider fra Billund

Afrejse fra Billund kl. 21.55 Ankomst i Keflavik kl. 22.50
Afrejse fra Keflavik kl. 16.00 Ankomst i Billund kl. 20.55


Flytider fra København i april - 5 dage

Afrejse fra Kbh kl. 21.05 Ankomst i Keflavik kl. 22.30
Afrejse fra Keflavik kl. 17.00 Ankomst i Kbh kl. 22.10

 

Flytider fra København i april - 4 og 8 dage

Afrejse fra Kbh kl. 21.05 Ankomst i Keflavik kl. 22.30
Afrejse fra Keflavik kl. 14.00 Ankomst i Kbh kl. 19.15

 

Flytider fra København i maj

Afrejse fra Kbh kl. 17.35 Ankomst i Keflavik kl. 18.50
Afrejse fra Keflavik kl. 17.00 Ankomst i Kbh kl. 22.10

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Vilholdt Rejser er den tekniske arrangør. Vilholdt Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2615.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til Vilholdt Rejsers repræsentant med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Oplev unikke Island

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail