Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Spa & Afternoon tea

Nyd en dag i luksus med spa, bobler og afternoon tea hos Henne Strand Camping & Resort - inkl. goodiebag fra Ecooking

Her mangler der ikke noget

Glæd dig til en dag i selvforkælelsens tegn, når Henne Strand Camping & Resort inviterer indenfor i deres eksklusive Spaområde. Her er der tid til afslapning og velvære - og ikke mindst nærring for alle sanser. Foruden entréen til Spaområdet får du nemlig både afternoon tea med søde fristelser, bobler og en goodiebag fra det allergivenlige og økologiske mærke Ecooking.

 

Så tag en ven, veninde, kollega eller måske et familiemedlem i hånden og glæd dig til en dag med lidt ekstra luksus.

 

Pssst... Værdibeviset kan benyttes helt frem til udgangen af 2022.

 

Du får:

 • Entré til Spaområdet
 • Afternoon tea
  Med sprøde scones, fingersandwich, clotted cream, hjemmelavet marmelade, lemon curd, petit four og 1 kande te fra Carstensens Thehandel (eller special kaffe)
 • 1 glas cava
  Har du mere lyst til en vand, juice eller saft, så er du velkommen til at bestille dette i stedet for
 • Goodiebag fra Ecooking
  20 ml Cleansing Scrub
  15 ml Moisturising Mask
  15 ml Day Cream

   

Forkælelse i vandlandet

Finsk Sauna

Denne sauna har en temperatur på ca. 90 grader og en luftfugtighed på under 10 %. Den høje varme får kroppen til at slappe af og sætter gang i svedproduktionen.

 

Bio Sauna

Denne sauna har en temperatur på ca. 55 grader og en luftfugtighed på omkring 50 %. Det gør at varmen i biosaunaen føles mild. Saunaen dufter mildt og er en skøn kombination af varmen fra en finsk sauna med fugtigheden fra et dampbad.

 

Infrarød Sauna

Den infrarøde sauna varmer kroppen op indefra og øger blodcirkulationen. Er særligt egnet til ømme led og muskler, da varmen trænger langt ind i vævet.

 

Sansebruser

Dråber af velvære og stråler af massage. Sansebruseren er med terapeutisk aroma, lys og lyd.

 

Dampbad

Klassik dampbad med op til 100 % luftfugtighed. Dampen dufter blidt, og den fugtige varme bløder din krop og muskler op. Dampen åbner hudens porer og hjælper huden med at udskille affaldsstoffer.

Dampbadet er i øvrigt det perfekte sted at give dig selv en bodyscrub, en ansigtspeeling og en hårkur. Det er fordelagtigt at påføre produkterne i dampbadet.

 

Derudover byder vandlandet på:

 • Loungebænk med varme og infrarødlys
 • Koldvandsbruser
 • Spabad
 • Loungeområde
 • Hvileområde
 • Indendørs opvarmet pool

 

Mulighed for mere 

Har du lyst til at blive i de fantastiske omgiveler i mange timer, er der mulighed for at tilkøbe vin, snacks og andet. Dette afregnes direkte hos Henne Strand Camping og Resort.

 

Trækker lysten mod en rolig strandtur eller en gåtur ved stranden, når nu du alligevel er i Henne, er der også fin mulighed for at lave din vandlandsdag til en heldagsudflugt. Henne Strand er én af de smukkeste sandstrande langs vestkysten, og der kører ikke biler på selve stranden. Byen er også utroligt hyggelig, og der er mulighed for at shoppe i de turistvenlige butikker.

Éntré til vandland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail