Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Bisserup Strandkro

Oplev Sydsjællands charme på Bisserup Strandkro - inkl. 3-retters middag, morgenmad m.m. - pris for 2

Charme og skønhed

Oplev Sydsjællands charme og skønhed med en tur til hyggelige Bisserup Strandkro, der ligger smukt placeret direkte ud til Smålandsfarvandet. Her er en hyggelig atmosfære, en pragtfuld natur og naturligvis masser af dejlig mad.

 

Kroen ligger ned til den lille havn i Bisserup, hvor gamle fiskefartøjer og lystbåde holder til. Facaden er hvid med blå markiser, og restauranten har mange maritime indslag i både indretning og menu. Her kan du glæde dig til masser af spændende retter med fisk og skaldyr.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Kaffe og te på værelset
  • 3-retters middag - ved specialarrangementer udskiftes 3-retters middag med buffet
  • Morgenmad inkl. 1 morgenbitter

 

Der skal betales weekend- og højsæsonstillæg. Se mere under praktisk info.

 

Skøn restaurant

I restauranten er stemningen hyggelig og uformel, og betjeningen noget helt særligt; Altid med et smil på læben og masser af engagement. I køkkenet får kendte danske og udenlandske retter nyt liv med et strejf af kreativitet, og her er det Sebastian Nick Viskum Løvensten, der styrer slagets gang. Han blev i 2011 udlært kok med medalje og præmie for ekstraordinær kreativitet.

 

Havn, strand, skov og seværdigheder 

Direkte ved kroen er der både en dejlig badestrand og et hyggeligt havnemiljø, og i den naturskønne omegn er der rige muligheder for traveture og fuglekig.

 

Gå ad stien mod stranden og nyd udsigten over vandet samt baggrunden mod Kristiansholm Plantage, som er en blandingsskov med gamle løvtræer. Skoven er et besøg værd, fordi den ligger ud til havet med en god badestrand og tilbyder en flot udsigt ud over Karrebæksminde Bugt. 

 

I området er der også flere seværdigheder, bl.a. Holsteinsborg Gods, Borreby Gods, Skælskør By og Glænø.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle åbningsdage indtil den 1. september 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 16 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10.

 

Tillæg og tilkøb:

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Bisserup Strandkro.

  • Weekendtillæg fredag, lørdag, søndag samt helligdage: 299 kr. pr. værelse pr. nat
  • Højsæsonstillæg ved ankomst i perioden 1. maj 2022 til 31. august 2022: 180 kr. pr. værelse pr. nat
  • Hund i almindeligt dobbeltværelse: 350 kr. pr. nat pr. hund. Skal oplyses, når opholdet bookes. Ved ankomst betales 500 kr. i depositum, som bliver tilbagebetalt førstkommende hverdag
  • Hund i den store lejlighed: 550 kr. pr. nat pr. hund. Skal oplyses, når opholdet bookes. Ved ankomst betales 1000 kr. i depositum, som bliver tilbagebetalt førstkommende hverdag
  • Husets rødvin og hvidvin ad libitum i 2,5 time: 150 kr. pr. person

 

Reservation skal ske til Bisserup-Strandkro på  kontakt@bisserupstrandkro.dk. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, jeres værdibevis-ID og kode. Opholdet skal være booket hos hotellet senest den 1. maj 2022.

 

Bemærk: Mod et gebyr på 450 kr. er det muligt at ændre jeres booking hos Bisserup Strandkro. Dette kan dog senest ske 4 uger før den planlagte ankomst og afhænger af ledig kapacitet. I kan kun ændre jeres booking én gang.

 

Det med småt

Prisen gælder 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne rack rates, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Bisserup Strandkro er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Bisserup Strandkro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail