Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Hotel Klitrosen

Smuk Vesterhavsnatur og god mad på et ophold på Hotel Klitrosen ved Svinkløv og Slettestrand i Jammerbugten - pris for 2

Kong Frederik havde ret!

I får det hele på Hotel Klitrosen. Ikke bare venter der et hyggeligt ophold, hvor I får Vesterhavets brusen i baggrunden, når bølgerne ruller ind på stranden få hundrede meter fra hotellet. I får også forkælet jeres smagsløg, når køkkenet på Rønnes Hotel, der ligger lige ved siden af Hotel Klitrosen, tryller en 2-retters middag frem til jer. 

 

"Dette øde sted er den skønneste plet i mit rige!" skulle Frederik VI efter sigende have udbrudt, da han for knap 200 år siden var på de kanter. Og vi skal ikke sige ham imod. Den omkringliggende natur kan virkelig noget særligt - og kombineret med et ophold på et gæstfrit hotel, ja, der nærmer det sig det exceptionelle.

 

Glæd jer til at opleve stranden, klitterne, omgivelserne og ikke mindst Hotel Rønnes køkken – og send så lige Kong Frederik VI en venlig tanke ved sengetid og tænk på, hvor ret han havde.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

1 overnatning

 • Overnatning i standard dobbeltværelse
 • 2-retters menu efter køkkenchefens valg - serveres kl. 18 på Rønnes Hotel
 • Øl, vand og vin ad libitum kl. 18-20
 • Morgenmad 

Normalpris 2.399 kr. DEALpris 1.198 kr.

 

2 overnatninger

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • 2-retters menu efter køkkenchefens valg - serveres kl. 18 begge aftener på Rønnes Hotel
 • Øl, vand og vin ad libitum kl. 18-20 begge aftener
 • Morgenmad begge dage

Normalpris 4.799 kr. DEALpris 2.298 kr.

 

Om Hotel Klitrosen

Træd indenfor til et ophold på Hotel Klitrosen, hvor I kommer til at have Vesterhavet og den fantastiske vesterhavsnatur, der præger området omkring hotellet, i baghaven.

 

Hotel Klitrosen var oprindeligt et badepensionat, men efter en større ombygning for et par år siden fremstår hotellet i dag lyst, indbydende og moderne, samtidig med at traditionerne fra det gamle pensionat stadig skinner igennem.

 

Glæd jer til en eller to nætter på et af hotellets indbydende standardværelser, der rummer plads og faciliteter nok til at blive et behageligt centrum for jeres ophold. Her kan I gå til ro om aftenen, mætte af de mange oplevelser, der har mødt jer i området – og mætte af den gode mad, der venter jer på Rønnes Hotels restaurant.

 

Lokale kokkerier

Glæd jer til at smage, hvad der sker, når køkkenchefen på  Rønnes Hotel tryller i køkkenet med afsæt i egnens lokale råvarer. Her får I oksekød fra fritgående kvæg på de lokale marker, friskfanget fisk fra Jammerbugten og grøntsager fra lokale avlere. Også visuelt er restauranten en fryd. Den er udsmykket med danske designermøbler samt glas- og fotokunst – således at både øjet og smagsløgene frydes.

 

Seværdigheder i nærområdet

I området omkring Svinkløv og Slettestrand kan I på nærmeste hold opleve de smukke omgivelser fra TV2's populære TV-serie "Badehotellet", som er filmet i Jammerbugten.

 

Hotellet ligger blot 10 km fra Jammerbugtens hyggeligste handelsby Fjerritslev og kun 300 meter fra Vesterhavet ved Slettestrand.

 

Svinkløv, Slettestrand og Han Herred byder på enestående dansk natur med Danmarks længste indlandskystskrænt, jættestuer, fuglefjeld og Thorup Strand, som er landets eneste aktive kystlandingsplads og hjemsted for TV2's "Gutterne på Kutterne".

 

Anmeldelser

Glade gæster, der har besøgt Hotel Klitrosen, har tilkendegivet deres mening om deres oplevelser. Læs et udpluk herunder. 

 

"Dejligt rent værelse med god seng , stort tv.
Vi fik en 3 retters menu hold nu op det var godt - helt sikkert de har et godt køkken personale 10 stjerner til dem.
Morgen maden var god der var alt hvad man kunne ønske sig og vi var mætte da vi gik . Kan kun sige det er et sted vi vil vende tilbage til super hyggeligt."

Anmeldt på Tripadvisor juli 2020

 

"Føler sig velkommen. Et hyggeligt hotel som vi har besøgt flere gange og kommer gerne igen. Kokkene laver spændende og lækker mad. Flot natur og gode muligheder for aktiviteter som gåture og cykelture."

Anmeldt på Facebook maj 2021

 

"Skøn lille oase at lande i, når man virkelig trænger til at hygge sig og slappe af og rigtig dejlige omgivelser! Skønt og smilende personale i Morgen restauranten, hvor der var en sød tjener, der varmt kunne anbefale attraktioner i Jammerbugten. Kan varmt anbefales"

Anmeldt på Facebook maj 2021

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til den 18. december 2022 - dog ikke i juli måned.

 

Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Bemærk:

Ind- og udtjek sker i receptionen på Rønnes Hotel, som ligger på Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev - lige bag ved Klitrosen. Forplejning sker ligeledes på Rønnes Hotel 

 

Tillæg og tilkøb:

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Hotel Klitrosen.

 • Medbring hund: 400 kr. - tilladt på standardværelser, skal meldes på forhånd
 • Stort værelse med altan eller terrasse inkl. 1 fl. vin på værelset ved ankomst: 500 kr. pr. nat
 • Barn under 2 år: Gratis i forældrenes seng inkl. morgenmad dog ekskl. aftensmad og drikke som kan tilkøbes
 • Barn 3-17 år: 300 kr. pr. opredning pr. nat - aftensmad og drikke tilkøbes i restauranten

 

Reservation skal ske via reception@klitrosen.dk eller på tlf.: 98 20 80 20. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk samt værdibevis-ID og kode. 

 

Det med småt

Tilbuddet gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Klitrosen, og rabatten er baseret på Klitrosens almindelige listepriser. 

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Klitrosen er den tekniske arrangør.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Klitrosen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail