Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev Rømø

Oplev dejlige Rømø med et ophold på Kommandørgården - inkl. 2 nætter, middag/buffet begge dage m.m. - pris pr. person

Få frisk luft i lungerne

Snup en puster på Kommandørgården på Rømø og fyld lungerne med den friske vesterhavsluft fra havet, der omgiver øen. Med 2 overnatninger har I god tid til at nyde den gode mad, de mange oplevelsesmuligheder, wellness og afslapning. 

 

Rømø er en oplagt destination for jer, der gerne vil slappe af omgivet af fantastisk natur og Vesterhavet, og dette ophold på Kommandørgården er den perfekte måde at opleve det på. Se her, hvad I får...

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

 • 2 overnatninger i dejligt standardværelse
 • Kaffe og kage på ankomstdagen kl. 16.00 - 17.00
 • 3-retters middag eller buffet efter kokkens valg begge dage
 • Morgenbuffet begge dage
 • Fri adgang til pool og dampbad
 • Mulighed for østersplukning på egen hånd i perioden september til maj. Medbring gummistøvler og østerskniv
 • 5 % rabat på wellnessbehandlinger, ridning eller hestevognskørsel 

 

Bemærk: Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt standardværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

En verden af muligheder

Der er muligheder nok for at få pulsen både op og ned på Rømø. Opholdet rummer flere gode rabatmuligheder på for eksempel ridning og massage.

 

Det hyggelige familieejede Kommandørgården har både inden- og udendørs pool, egen restaurant samt wellness-center og ridecenter med 120 islandske heste. 

 

90 % af Rømø er dækket af natur og omgivet af Vesterhavet og Vadehavet, der giver nogle helt unikke muligheder for at tage naturen ind.

 

I kan også dykke ned i historien og tage på bunkerekspedition, besøge Høstbjerg eller Spidsbjerg og se øen lidt fra oven eller slappe af med en gåtur på strandene eller i plantagerne. I har også mulighed for at leje en blokart på hotellet og køre på Europas bredeste strand, eller I kan tage på sejltur i en havkajak i Vadehavet, der ligger blot 200 meter fra hotellet. Her kan I også frit plukke østers i sæsonen - Kommandørgården kan udlevere kort og opskrifter til jer. 

 

I kan med fordel medbringe knæhøje gummistøvler og tøj, der gerne må blive beskidt, så I kan få det optimale ud af jeres besøg på Rømø.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage søndag til onsdag frem til og med den 14. december 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10:30 på afrejsedagen. Bemærk: Det er ikke muligt at ankomme i skolernes ferier og hele august måned 2022

 

Reservation skal ske til Kommandørgården på info@kommandoergaarden.dk - oplys venligst den ønskede dato, overnatningstype, navn, adresse samt telefonnummer og medsend jeres værdibeviser. Vigtigt: Opholdet skal være booket senest d. 1. maj 2022.

 

Der kan ikke benyttes flere værdibeviser i forlængelse af hinanden. Der kan max. købes 6 værdibeviser pr. husstand.

 

Tillæg og tilkøb
Aftales og afregnes direkte med Kommandørgården.

 • Opgradering til nyrenoveret lejlighed med Vadehavsudsigt: 350 kr. pr. dag
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. dag
 • Opgradering til Vadehavhytte: 275 kr. pr. nat
 • Opgradering til DBL - 45 m2 hotellejlighed: 275 kr. pr. nat
 • Barn 0-3 år: Overnatter gratis i forældres seng
 • Barn 4-11 år i  ekstra opredning: Forhør jer hos Kommandørgården


Der kan ikke arrangeres gruppebord til flere end 6 personer. Kommer man flere end 6 personer, bliver man muligvis placeret i forskellige lokaler.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person i dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Der kan ikke benyttes flere værdibeviser i forlængelse af hinanden.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Kommandørgården er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Kommandørgården.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold for 2 på Rømø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail