Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Udsøgt hotel i Flensborg

Ophold på Hotel Hafen Flensburg, der på Tripadvisor er bedømt til at være det bedste hotel i Flensborg - pris pr. person

Oplev stjernerne i Flensborg

Oplev eller genoplev den hyggelige tyske handelsby Flensborg, der ligger lige syd for den dansk-tyske grænse og er en livlig handelsby med specialforretninger, historiske handelsbaggårde, hyggelige cafeer og meget mere. 

 

Her skal I bo på det 4-stjernede Hotel Hafen Flensburg, der blev opført i 2016. Hotellet ligger i en historisk kulisse på den kendte gade Schiffbrücke i det maritime hjerte af rombyen. Fra hotellet er der en betagende udsigt over havnen, og i gården er anlagt en smuk have. 

 

På hotellet forenes smuk arkitektur, historie og design på harmonisk vis og skaber en behagelig og luksuriøs atmosfære. På Hotel Hafen kan I blandt andet glæde jer til en førsteklasses service, en skøn bistro-restaurant, den afslappende Captains Lounge og deres eget wellnessområde.

 

Opholdet indeholder (pr. person):

  • 2 overnatninger i delt dobbeltværelse i kategori Brick eller Bark
  • Morgenmad
  • 3-retters RUM-menu i hotellets restaurant Columbus på anden aften
  • Førstegangsopfyldning af minibar
  • Fri wi-fi på hele hotellet

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer.

 

Få plads nok

I får plads nok, når I på Hotel Hafen Flensburg bliver indlogeret på et 25-40 m2 stort værelse i kategorien Brick eller Bark, der med en moderne og maritim indretning fremstår som en indbydende påmindelse om, at I befinder jer i en havneby.

 

Værelset er en lille bid luksus. Der er italiensk marmorgulv på badeværelset, der er en behagelig sofa, som I kan slænge jer i - og, som prikken over i'et, er der badekåbe og slippers klar til jer.

 

Derudover kan I frit gøre brug af alt det, der står i minibaren, når I ankommer. Og så er der selvfølgelig satellit-tv, hårtørrer og værdiboks.

 

Som hotelnavnet antyder, så er det kun en tur over vejen før I er ved byens havn. I kan eventuelt tage et kig på denne video for at se hotellets beliggenhed.

 

Og vil I ind byens handelsgader, så er der ikke mere end et kvarters gang, hvor I kan gå langs havnekanten et godt stykke af vejen.

 

Hvad siger brugerne?

På Tripadvisor får hotellet den imponerende karakter 4,5 ud af 5 mulige, og er derfor i kategorien "fremragende". Hotellet er da også af rejsende vurderet som #1 ud af 24 hoteller i Flensborg og har fået mærkatet "Traveller's Choiche", der gives til de 10% bedst anmeldte hoteller på Tripadvisor.

 

Vi har også samlet et par danske kundeanmeldelser til jer fra Tripadvisor:

 

Virkelig lækkert

"Dejligt og super smukt indrettet hotel. God velkomst med tilpas information. Dejligt med parkering indendørs og aflåst. Smukt indrettet værelse med udsigt til havnen.
Perfekt oplevelse. Hvis turen går til Flensborg en anden gang er det helt sikkert her vi kommer tilbage til."

 

Positivt overrasket, lækkert hotel

"Hotel Hafen dannede for nyligt rammen om vores tiltrængte "get-away" i hyggelige Flensburg.

Med hotellets ultra centrale beliggenhed tæt på gågaden og lige op ad havneområdet behøvede vi kun at parkere bilen 1 gang og kunne tage alle oplevelser til fods. Et kæmpe plus!

Vi havde bestilt værelset "Fregatten" med udsigt til havnen og en ellers travl hovedfærdselsåre, men hørte INGEN larm overhovedet!

Ligesom værelset var hele hotellet smagfuldt, moderne og kreativt indrettet, og der virkede generelt ret nyt og RENT over det hele.

Vi spiste aftensmad (lækker!) på hotellets restaurant og fik lov til at tage en bakke med krus og kaffe med op til værelset bagefter som "kompensation" for manglende elkedel og muligheden for selv at lave kaffe på værelset (eneste lille minus ved værelset).

Morgenmaden var rigtig fin, med et stort og varieret udbud af klassiske bestanddele, og personalet var venligt, effektivt og meget imødekommende under hele vores ophold.

Hotel Hafen har ikke huset os for sidste gang - det er helt sikkert! Tak for en dejlig oplevelse!"

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage fra den 3. januar til og med den 30. april 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Wellnessafdelingen kan være underlagt begrænsninger i forbindelse med Covid-19. Se evt. hotellets hjemmeside. 

 

Tilkøb

Aftales ved reservation og afregnes direkte til hotellet.

  • Opgradering til værelseskategori Fregatte med udsigt over havnen: 30€ pr. nat pr. værelse
  • Parkering på hotellets parkeringspladser. Begrænset antal - kan ikke forudbestilles: 10€ pr. dag

 

Max 2 personer pr. værelse. Enkeltværelse er ikke muligt.

 

Reservation skal ske til hotellet på info@hotel-hafen-flensburg.de eller på tlf.: +49 461 160680. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Hafen Flensburg er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Tilbud på ophold i Flensborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail