Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Pool, nachos og øl

Ta' vennerne med til en hyggestund med pool, sprøde nachos og læskende øl hos Dan's Pool Hall i Aalborg.

Så er der dømt poolhygge!

Hvis du har brug for at koble af og have en hyggelig aften med alle vennerne, så er denne deal det ideelle sted at starte! Her får du nemlig opskriften på en skøn eftermiddag eller aften i godt selskab.

 

Tag vennerne, kæresten, kollegaerne eller hvem du nu ønsker med på Dan's Pool Hall, hvor der er dømt hygge i stor stil. Tag et slag pool og nyd samtidig en velsmagende portion nachos og læskende øl. 

 

Værdibeviset indeholder:  

  • 2 timers pool
  • 2 x nachos med salsa, creme fraiche og jalapenos
  • 4 Sol specialøl

 

Hvis du ikke er til øl eller medbringer børn, så er der naturligvis mulighed for at erstatte øllene med sodavand. Er I flere venner, der er i festhumør, er I velkomne til at købe flere værdibeviser.  

 

Pool er cool

Ja, pool er pænt sjovt, uanset om du er begynder eller øvet. Dan's Pool Hall er Aalborgs største poolhall, beliggende for enden af den famøse Jomfru Ane Gade. 

 

Med 11 poolborde, en stor og velassorteret bar, atmosfærisk sofalounge, 100 tommer stort lærred og 4 fladskærme, danner Dan's Pool Hall rammerne om en herlig stemning for alle typer og aldre.

 

Slå til på denne uimodståelige deal og nyd den herlige stemning i hjertet af Aalborg, velsmagende nachos og forfriskende øl - og få én gang for alle afgjort, hvem der er den største poolhaj iblandt jer.

 

Dan's Pool Hall overholder naturligvis alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer, så I trygt kan komme og hygge jer.

 

God fornøjelse! 

Pool, nachos og øl i Aalborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail