Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Kongenshus Kro

Kongenshus Kro midt på den midtjyske hede frister med gastronomisk middag og vinmenu samt morgenmad m.m. - pris for 2

En fantastisk beliggenhed

Med en helt fantastisk beliggenhed ved indkørslen til Kongenshus Mindepark finder I Kongenshus Kro, der med sin helt egen charme og varme troner op lige midt i det unikke midtjyske hedelandskab.

 

Her venter jer et særligt ophold, hvor den gode mad og hyggen er i højsædet - naturligvis med jer som gæster i centrum. I kan se frem til kroens gastronomiske middag med 4 retter, der forener de gode danske og nordiske kokketraditioner - og hertil en afstemt vinmenu. Om morgenen serveres der hjemmebagte boller i bedste hjemlig stil. 

 

Det er helt oplagt at kombinere opholdet med de skønne naturoplevelser, som landskabet i det omkringliggende område er kendt for. 

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Kaffe og kage på ankomstdagen fra kl. 15.00-16.30
  • Velkomstgave på værelset
  • 4 gastronomiske retter efter køkkenchefens valg inkl. vinmenu med 3 glas vin
  • Morgenmad

 

Dansk møder nordisk kokkekunst

Kroens gastronomiske afsæt skal findes i de danske og nordiske madtraditioner, som forenes på bedste vis - og undervejs i jeres ophold er der flere dejlige oplevelser i vente; kaffe og kage, velkomstdrink, 4-retters gastronomisk middag med afstemt vinmenu samt dejlig morgenmad, hvor I efter en god nats søvn på jeres hyggelige værelse, kan se frem til rugbrød fra den lokale bager, friskbagte boller og udvalg af både koldt og lunt.

 

Masser af oplevelser

Opholdet kan med stor fordel kombineres med mindeværdige oplevelser i nærområdet. Området omkring Kongenshus Kro byder på masser af skønne seværdigheder, som er oplagte for både de natur- og historieinteresserede. 

 

Oplev for eksempel Kongenshus Mindepark, der er en mindepark for opdyrkerne af heden i Jylland. Parken ligger 25 kilometer sydvest for Viborg og er et tilløbsstykke - især når lyngen blomstrer. Hvis I vælger at besøge mindeparken, må I også huske at se udkigsposten, der er flere etager høj og tilbyder en flot udsigt.

 

Omkring 20 km fra Kongenshus Kro ligger det smukke naturområde, Dollerup Bakker og Hald Sø, som er en af Danmarks dybeste søer. Området er ideelt til gå- og vandreture med sit varierende landskab med både hedeplantager, egeskov og landarealer.

 

Kalk Kaminoen skal også nævnes, der via smuk natur tager jer forbi Mønsted Kalkgruber og Daugbjerg Kalkgruber.

 

Også Viborg by er et besøg værd. Her kan I udforske den historiske by, hvor blandt andet Latinerhaven nær Viborg Domkirke, de hyggelige middelaldergader og de flotte gågader indbyder til mange hyggelige timer. Viborg Søerne er det oplagte valg for at se nogle af Viborgs historiske steder. 

 

Se meget mere på Visit Viborgs hjemmeside.

 

Praktisk information

Ankomst kan ske søndag (mandag lukket efter morgenmaden) samt tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra den 1. maj 2022 til og med den 16. december 2022. Check in fra kl. 14.30 på ankomstdagen, og check ud senest kl. 10.30 på afrejsedagen.

 

Tillæg
Aftales og afregnes direkte med Kongenshus Kro.

  • Weekendtillæg ved overnatning fredag til lørdag: 100 kr. pr. værelse

Bemærk, at alle værelser er på 1. sal, og der forefindes ikke elevator.

 

Reservation skal ske til Kongenshus Kro ved at sende en mail til mail@kongenshuskro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Medbring venligst printet værdibevis ved ankomst til hotellet

 

Det med småt

Opholdet gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Kongenshus Kro, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser.

 

Vi anbefaler at booke i god tid, da der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer som formidler af dette tilbud, og Kongenshus Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Kongenshus Kro ved Viborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail