Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Suite med spa og sauna

Ophold i skøn Natur-suite 2.0 på Henne Strand Camping & Resort. Inkl. vin, bobler, tapas og morgenmad m.m. - pris for 2

Jeres suite er klar

På Henne Strand Camping & Resort venter der jer et ophold i en skøn Natur-suite 2.0. Det er et af de seneste skud på stammen hos Henne Strand Camping & Resort.

 

Når I vælger at overnatte i en Natur-suite 2.0, får I en lækker suite-oplevelse tæt på Vesterhavet. Suiterne er en selvstændig hytte med en dejlig seng, et rummeligt badeværelse, te-køkken og desuden sauna, udendørs spa og pejs samt en hyggelig afskærmet terrasse.

 

Her får I med andre ord al den luksus, der kan klemmes ind i en hytte - og dertil både vådt og tørt. Og omgivelserne - det er i sig selv en skøn oase. 

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i Natur-suite 2.0 med sauna, opvarmet udendørs spa og pejs
 • 1 flaske bobler med kage eller snacks
 • Lækker tapastallerken, der nydes i Natur-suiten 
 • 1 flaske rødvin
 • Fri kaffe og te under hele opholdet
 • Morgenmad med lokale råvarer – serveret i den hyggelige Cafè Hav eller nydes i Natur-suiten
 • Forbrug af el og vand, samt slutrengøring

 

Området ved Henne Strand

Området omkring Henne Strand, der er beliggende mellem Blåvandshuk og Ringkøbing Fjord, er et af de bedst kendte stykker strand ved Vesterhavet.

 

Her får I rig mulighed for at opleve al den natur, som Vesterhavet og dets opland har at byde på. Den 16 km lange, hvide sandstrand er en af Europas flotteste sandstrande. Glæd jer til at mærke vinden i håret og til at bestige klitterne, hvor der altid er gode muligheder for at finde et privat spot. Er I udstyret med en god portion tålmodighed, er der også mulighed for at finde rav langs strækningen. 

 

Ligegyldig årstiden, er Henne Strand og Vesterhavet fuldkommen fantastisk. Tæt ved Henne Strand Camping & Resort finder I Blåbjerg Klitplantage, der har navn efter Danmarks højeste klit, Det blå bjerg, som er 64 meter højt. Der er flere vandreruter, som man kan begive sig ud i, og der er også chance for at se kronvildt i området. 

 

Sydøst for Henne Strand ligger Filsø, der tiltrækker dyre- og fugleliv hele året rundt. I området er der vandreruter, som tager jer tættere på søen og ud til de opførte fugletårne. 


Vil I have yderligere inspiration til jeres ophold, kan I starte med at læse mere om Henne strand her.

 

Begejstrede gæster

På Tripadvisor har tidligere gæster anmeldt deres ophold hos Henne Strand Camping & Resort. Læs her et udpluk.

 

"En fantastisk oplevelse, småt med den fysiske plads, men kæmpe plads til sjælen. Hytten eller skulle man sige halvtønden vi havde var ikke større end 15 m2 men havde alt man skulle bruge. Da vi ankom stod der en flaske Cava, oliven mandler og peanuts lige til at nyde mens man sad i den udendørs spa, der i øvrigt var varmet op til 40 grade, derefter en tur i saunaen som man også havde for sig selv, fantastiks oplevelse her i vinterkulden. Morgenmaden var fantastik ost, pølser, frugt, grønsager, marmelade, brød, juice og æg hvad mere kan man forlange i de her tider, det hele skulle hentes i reception, æggene var friske og der var en æggekoger i hytten, så det hele kunne blive som man ønskede sig. Betjeningen var i top, venlig og imødekommende. Tak for en god oplevelse, vi kommer helt sikkert igen."

Anmeldt februar 2021

 

"Normalt er der ingen grund til at dele én perle - altså en perle, som man gerne vil have for sig selv, men en tur til Henne Strand Camping er bare så dejlig, at selvfølgelig skal oplevelsen deles.

Vi valgte en af de smarte to personers hytter, hvor det tiden taget i betragtning var nemt at isolere sig selv samt beliggenheden af pladsen er ideel for en gåtur til stranden - eller som vi gjorde flere af slagsen.

Nu er mad ikke alt - omend tæt på - men morgenmaden vi fik serveret var så dejlig, frisk og hjemmelavet at også den er en af de faktorer, der gør at vi helt sikkert vender tilbage!!!" 

Anmeldt april 2020

 

Praktisk info

Ankomst er mulig søndag-torsdag i perioderne:

 • Den 3. januar 2022 til den 10. marts 2022
 • Den 31. oktober 2022 til den 10. marts 2023

 

Tjek ind kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen, tjek ud skal senest ske kl. 10.00 på afrejsedagen.

 

Bemærk: Ankomst er ikke mulig i perioderne:

 • Den 18. december 2022 til den 30. december 2022
 • Den 12. februar 2023 til den 17. februar 2023

 

Reservation skal ske til Henne Strand Camping & Resort på tlf.: 75 25 50 79 kl. 09.30 til 16.30. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, ønsket dato for ankomst, navn, telefonnummer, værdibevis-id og kode. Reservation vil efterfølgende blive bekræftet på mail fra Henne Strand Camping & Resort.

 

Bemærk, at opholdet bedes være booket ved Henne Strand Camping & Resort senest den 1. april 2022.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til Henne Strand camping & Resort.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i en Natur-suite 2.0.  Rabatten er baseret på Henne Strand Camping & Resorts listepriser, og der tages forbehold for udsolgte dage.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Henne Strand Camping & Resort er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Henne Strand Camping & Resort.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold i suite ved Vesterhavet

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail