Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

4-stjernet i Nordtyskland

Ophold på det lækre 4-stjernede Seehotel Töpferhaus - inkl. overnatning, NatureSpa, 3-retters menu m.m. - pris pr. person

Hotellet ved søen

Er I klar til god mad, fantastiske omgivelser, afslapning og 4-stjernet komfort på et spahotel?

 

Ja? Godt!

 

For det 4-stjernede Seehotel Töpferhaus er beliggende mellem skov og eng ned til den smukke sø Bistensee. De naturlige rammer gør opholdet til noget helt særligt.

 

Se her, hvad I får - og læs mere om Seehotel Töpferhaus og omgivelserne nedenfor.

 

Opholdet indeholder (pr. person):

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • 3-retters à la carte-middag i restauranten på ankomstdagen
 • 1 x gratis brug af NatureSpa med finsk sauna og fitness
 • 1 fl. mineralvand på værelset
 • Morgenmad
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering
 • 10% rabat med Fashion Pass hos Designer Outlet Neumünster

 

Priser:

 • Ankomst søndag
  DEALpris 549 kr. pr. person
 • Ankomst mandag-torsdag
  DEALpris 749 kr. pr. person
 • Ankomst fredag-lørdag
  DEALpris 949 kr. pr. person

 

Priserne er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal minimum købes 2 værdibeviser.

 

Bo lyst og nordisk

Der er ikke mere end 3 kvarters kørsel fra grænsen ned til Seehotel Töpferhaus, hvor I ved ankomst bliver tjekket ind på et af det 4-stjernede hotels 46 værelser.

 

Alle værelser er indrettet i nordisk landstil med naturligt træ, lyse vægge og en behagelig atmosfære. Ligesom alle værelserne har behagelige kontinentalsenge, der sikrer jer en god nattesøvn, og derudover et moderne badeværelse med kosmetikspejl og bruser. Desuden er der skrivebord, fladskærms-tv, tablet og Wi-Fi.

 

I kan også roligt glæde jer til den 3-retters a la carte menu, der venter jer hotellets restaurant LammButtRind Casual på ankomstdagen. Michelinguiden omtaler LammButtRind Casual på følgende måde "Atmosfæren på LammButtRind er afslappet i nordisk stil, med et køkken baseret på sæsonens gode råvarer fra lokalområdet." Det er helt sikkert en velsmagende oplevelse, der venter.

 

Med i opholdet er også et besøg i hotellets lækre NatureSpa, hvor I bl.a. kan komme i sauna med udsigt til søen. Her er det også muligt at tilkøbe et væld af wellnessbehandlinger.

 

Fantastiske omgivelser

Området omkring hotellet er præget af søer, træer og enge og er oplagt at køre en afslappet tur i, hvor I undervejs parkerer bilen, går en tur og nyder de naturrige omgivelser.

 

Vil I opleve bystemning og have muligheden for at shoppe, så er der ikke langt til hverken Slesvig By, Rendsborg eller havnebyen Kiel. Der er heller ikke langt til Designer Outlet Neumünster, hvor det inkluderede Fashion Pass giver jer 10% rabat.

 

Området omkring Seehotel Töpferhaus rummer rigeligt med muligheder, så I kan roligt glæde jer til et ophold, hvor der venter både luksus og gode timer. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske frem til 31. marts 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Seehotel Töpferhaus.

 • Børn 0-2 år - gratis ved overnatning i forældresengen, ekskl. middag
 • Børn 3-11 - 30 € pr. barn pr. nat, ekskl. middag og brug af NatureSpa
 • Ekstra person over 12 år - 80 € pr. person pr. nat, ekskl. middag og brug af NatureSpa

 
Reservation skal ske til Seehotel Töpferhaus på service@toepferhaus.com. Oplys, at er I kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og koder. 

 

Medbring et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Seehotel Töpferhaus er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

4-stjernet ophold i Nordtyskland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail