Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Hotel Ballumhus

Oplev Vadehavet og digerne og få serveret en masse god mad på Hotel Ballumhus i det sydvestlige Jylland - pris for 2

God mad og højt til loftet

Hvis I drømmer om et ophold, hvor hverdagens stress og jag kan lægges på hylden, men hvor der til gengæld er frisk luft, fantastiske omgivelser og god mad i overflod – så er I kommet til det helt rigtige sted, nemlig Hotel Ballumhus.

 

På Hotel Ballumhus i det sydvestlige Jylland kommer I tæt på Vadehavet i et område af Danmark, hvor landskabet er fladt, og der er højt til loftet.

  

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 3-retters årstidsbestemt middag
 • Morgenmad med bitter

Normalpris 1999 kr. DEALpris 999 kr.

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • 3-retters årstidsbestemt middag begge dage
 • Morgenmad med bitter begge dage

Normalpris 3896 kr. DEALpris 1798 kr.

 

I vælger det ønskede ophold, når I har trykket på 'KØB NU'-knappen.

 

Hotel Ballumhus

Med et ophold på Hotel Ballumhus bliver I for en stund naboer til Nationalpark Vadehavet, for der er ikke længere end en rask gåtur fra hotellet og ned til vandkanten, hvorfra I kan se over til Rømø og Havneby, der ligger på den anden side vandet.

 

Hotel Ballumhus er beliggende i Husum-Ballums gamle forsamlingshus fra 1911, og den lille landsby rummer flere fine huse fra den tid, der er typiske for egnen. Som eksempelvis det gamle missionshus og den gamle skole.

 

Hotellet er i dag et moderne hotel med 55 værelser, som året rundt tiltrækker gæster fra nær og fjern, der gerne vil opleve vadehavet og hotellets køkken. Hotellets køkken har for nyligt fået et løft, der har givet spiseoplevelsen endnu en tak opad på hotellet, hvor køkkenchef Marcus Hansson er din garant for en god, gastronomisk oplevelse.

 

I bliver indlogeret på et af hotellets standardværelser, der er mindre værelser, men naturligvis med eget badeværelse, hvor der er hårtørrer, tv på værelset, gratis wi-fi og en god seng, der sikrer nattesøvnen efter en god dag.

 

Området omkring Hotel Ballumhus

Hvis I er til frisk luft, røde kinder og storslået natur, får I svært ved at finde et bedre sted at tage på ophold.

 

Området omkring hotellet er præget af det nærliggende Vadehav. Besøg f.eks. Ballum Sluse lidt mod nord eller Højer Sluse lidt mod syd, og gå en tur på digerne, der beskytter det flade landskab mod højvande og stormflod. Oplev, hvordan tidevandet trækker vandet langt tilbage og hvor hurtigt det vender tilbage, når der skiftes mellem ebbe og flod.

 

Sæt jer i bilen og tag turen til Rømø. Betragt fårene, der græsser langs vejen på den 9 kilometer lange Rømødæmning og glæd jer til, at i på Rømø kan opleve nogle af Nordeuropas fineste strande. Oplev øen lidt fra oven på Stagebjerg, Høstbjerg og Spidsbjerg, der byder på de fineste udsigter over øen, havet og til Jylland og Mandø.

 

I kan også køre en tur til Møgeltønder, der ligger omtrent 20 kilometer fra hotellet. Her kan I blandt andet se Schackenborg Slot og Møgeltønder Kirke, der har lagt hus til flere royale begivenheder.

 

Området omkring Hotel Ballumhus er perfekt til jer, der gerne vil ned i gear, men samtidig gerne vil se og opleve noget.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage frem til den 1. marts 2022. Check in kan ske kl. 14-18 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. Bemærk: Der kan max købes 3 værdibeviser til samme ankomstdato, så ingen selskaber større end 6 personer. Der opkræves weekendtillæg og højsæsonstillæg - se nedenfor. 

 

Tillæg og tilkøb:

Aftales og afregnes direkte med Hotel Ballumhus.

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag til lørdag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Weekendtillæg ved overnatning lørdag til søndag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til delux værelse: 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til superior værelse: 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til junior suite: 299 kr. pr. værelse pr. nat
 • Medbringe af hund: 95 kr. (skal forudbestilles)

 

Reservation skal ske til Hotel Ballumhus på tlf.: 40 99 50 50. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID, koder og eventuelle ønskede tilkøb.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Ballumhus er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

  

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold ved Vadehavet

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail