Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Skønne dage i Frederikshavn

Glæd jer til et ophold, hvor Hotel Herman Bang byder på både middag, frokost og anmelderrost morgenmad - pris pr. person

Et ophold for livsnydere

Sæt kursen mod Danmarks nordlige spids, hvor tiden går dejligt langsomt, og hvor unikke mad- og naturoplevelser venter jer.

 

Når I ankommer til Hotel Herman Bang i Frederikshavn er der lagt op til hygge i dejlige omgivelser. Hotellet ligger perfekt placeret kort fra Frederikshavns charmerende bymidte, og der er rig mulighed for at udforske hele Nordjylland med Læsø, Skagen og Aalborg i kort afstand fra hotellet.

 

I får også middag på hotellets roste restaurant - og som det ikke var nok, så venter der jer en frokost ude i byen.

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i standardværelse
  • 2-retters valgfri menu fra menukort i Restaurant Empire på ankomstdagen
  • Valgfri frokost fra menukortet på Restaurant Fiskebaren i Frederikshavn på dag 2
  • Morgenbuffet begge dage

  

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se under Praktisk info.

 

Bemærk: Spises der middag i Restaurant Empire på 2. dagen, tilbyder hotellet gratis forret eller dessert.

 

Om hotellet og maden

Byhotellet Herman Bang ligger i den centrale del af Frederikshavn – tæt på havnen og endnu tættere på midtbyens mange butikker. I bliver under opholdet indlogeret på et af hotellets standardværelser. De lækre, lyse værelser holder en høj standard og matcher således de gastronomiske oplevelser, der også venter. 

 

Hver morgen serveres der en stor morgenbuffet på hotellet. Hotel Herman Bang har tidligere været kåret som det Best Western-hotel, der lavede den bedste morgenmad – så I kan roligt tage forventningerne med til morgenbordet.

 

På selve ankomstdagen venter der jer en valgfri 2-retters menu på hotellets stemningsfulde Restaurant Empire, der har fået talrige positive ord med på vejen fra de glade gæster, der gennem årene har gæstet den.

 

Frisk fisk til frokost

På dag 2 skal I nyde en frisk frokost midt i hjertet af Frederikshavns hyggelige gågade. Hvilket vil sige et par minutters gang fra hotellet. 

 

Stedet I skal slentre hen til, er Restaurant Fiskebaren, hvor I er garanteret udsøgte og ikke mindst friske smagsoplevelser. 

 

Bag restauranten står ægteparret Pernille og Claus Høeg, og der er garanti for friske råvarer. Claus Høeg er nemlig også ejer af fiskeforretningen Fiskeriet på havnen i Frederikshavn, så der er masser af erfaring med friske fisk og tilberedningen af skønne retter på restauranten.

 

I kan starte med at snuse lidt til restauranten på deres Facebook-side

 

Om Frederikshavn

Frederikshavn byder på mange muligheder, ligesom de Nordjyske omgivelser også er fyldt med mulige udflugtsmål og andet godt.

 

Den nordjyske havneby har bl.a. Danmarks eneste palmestrand, der løber langs Kattegat - foruden en hyggelig bymidte, hvor der både kan shoppes og slentres.

 

Udsigten over Kattegat opleves dog bedst fra Pikkerbakken i den sydlige del af byen, der strækker sig op omkring 82 meter over havets overflade. Her er der rig mulighed for at gå en tur og nyde omgivelserne. Her kan I også mærke historiens vingesus med et besøg på Bangsbo Fort, der blev bygget af tyskerne under besættelsen.

 

Og skulle I blive tørstige af alle oplevelserne, så finder I i Frederikshavn også bryggeriet, der laver Danmarks stærkeste øl.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle ugens dage til og med den 31. marts 2022. Det er muligt at tjekke ind fra kl. 14 på ankomstdagen, og der skal senest tjekkes ud kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb 
Aftales og afregnes direkte med Hotel Herman Bang:

  • Enkeltværelsestillæg: 495 kr. pr. nat
  • Opgradering til Businessværelse: 95 kr. pr. person pr. nat
  • Opgradering til Suite: 250 kr. pr. person pr. nat

  

Reservation skal ske til Hotel Herman Bang på info@hermanbang.dk eller på tlf.: 98 42 21 66 - oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Herman Bang er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Herman Bang

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail