Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

All Inclusive i Harzen

Oplev naturskønne Harzen på en miniferie med 3 overnatninger, All Inclusive og gratis parkering - pris pr. person

Henrivende Harzen

En tur til Harzen er som en rejse ind i et smukt kuperet eventyrland med slotte, bjerge, skove, søer og hyggelige byer med charmerende bindingsværkshuse. 

 

Oplevelsen bliver kun bedre, når I bor på Hotel Residenz Harzhöhe, hvor I får All Inclusive og gratis parkering, så I ikke behøver at bekymre jer om det praktiske, men bare kan bruge tiden på herlige oplevelser og at nyde feriedagene mest muligt.

 

Med et utal af vandre-, cykel- og skiruter i nærheden af hotellet er der rig mulighed for at opleve det smukke vinter- og forårs-landskab på en aktiv ferie. 

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

 • 3 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på det 3-stjernede Hotel Harzhöhe i Hahnenklee
 • All Inclusive alle dage 
 • Gratis parkering 

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Ferieparadis for naturelskere

Når I besøger Harzen, kan I nyde områdets friske luft og smukke afvekslende landskab med høje skovklædte bjerge, dybe dale, bratte klippesider, rislende små floder, brusende vandfald og klare søer. Området har i mange år været et eftertragtet rejsemål for danske turister på grund af den friske luft og skønne natur.

 

Det nordlige tyske bjergområde kan tage pusten fra enhver med sit storslåede og afvekslende landskab: høje, skovklædte bjerge på op til 1000 meters højde, dybe dale, bratte klippesider, rislende småfloder, brusende vandfald, klare søer og gamle, maleriske landsbyer.

 

En af de bedste måder at opleve det eventyrlige naturlandskab på er at tage en cykeltur - på mountainbike eller almindelig cykel - og følge én eller flere af Harzens mange spændende cykelruter, men områdets storslåede natur kan naturligvis også opleves fra bilen.

 

Hotelhygge og skønne omgivelser

Hotel Residenz Harzhöhe er beliggende i det smukke skovlandskab i kurbyen Hahnenklee. Her får I et behageligt værelse med eget bad, toilet, tv og telefon. Hotellet har endvidere elevator, indendørs swimmingpool, restaurant, bistro og bar.

 

All Inklusive er gældende fra ankomstdagen kl. 15.00 til og med morgenmaden på afrejsedagen. For at undgå, at for mange spiser samtidig, vil alle gæster have faste spisetider: 

 

Gruppe A:

 • 7.15-8.30:  Morgenmad (tag selv-buffet)
 • Frokost: Madpakke til at tage med på tur, som smøres ved morgenbordet (pose hertil udleveres i receptionen)
 • 15.00-15.30: Kaffe, te og kage (tag selv-buffet)
 • 17.15-18.30: Aftensmad (tag selv-buffet)

 

Gruppe B:

 • 9.00-10.15: Morgenmad (tag selv-buffet)
 • Frokost: Madpakke til at tage med på tur, som smøres ved morgenbordet (pose hertil udleveres i receptionen)
 • 16.00-16.30: Kaffe, te og kage (tag selv-buffet)
 • 19.00-20.30: Aftensmad (tag selv-buffet)

 

I tildeles en gruppe ved ankomst til hotellet.

 

Drikkevarer er inkluderet kl. 10.00-20.30, dog ikke som selvbetjening.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske mandag-torsdag eller torsdag-søndag frem til den 17. maj 2022, dog ikke fra den 20. december 2021 til den 2. januar 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 15-18 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Bemærk: Der skal betales obligatorisk Gastbeitrag på 2,30 € pr. person pr. nat. Afregnes på hotellet. Børn betaler halv pris.

 

Tilkøb

Bestilles ved reservation og betales direkte til Lauritzen Rejser:

 • Enkeltværelsestillæg: 375 kr. pr. værelse pr. ophold
 • Barn 0-2 år: Gratis ved overnatning i forældrenes seng ved 2 fuldt betalende voksne
 • Barn 3-12 år: Halv pris ved overnatning på opredning ved 2 fuldt betalende voksne

 

Bemærk: Der er et begrænset antal værelser med mulighed for opredning. Max 1 opredning pr. værelse.

 

OBS: Værelset bliver kun rengjort på afrejsedagen. Ekstra håndklæder kan fås på forespørgsel, og ønskes der rengøring af værelset under opholdet, skal dette bestilles i receptionen inden kl. 10.00.

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20 - oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og koder.

 

Efter I har foretaget jeres reservation, vil I på mail modtage en bekræftelse/voucher fra Lauritzen Rejser, som skal medbringes på hotellet ved ankomst.

 

Covid-19 forbehold

Flere steder i Tyskland er de gået over til 2G reglen, dvs. at det kun er muligt at tjekke ind på hotellet med:

 • Coronapas (gyldigt min. 14 dage efter 2. stik)
 • Bevis på coronasmittet indenfor de sidste 6 mdr.

 

Gældende for personer fra 12 år og op efter. 

 

Indtil videre forlanger Hotel Harzhöhe ikke dette, men der tages forbehold for ændring i reglerne.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

All inclusive i Harzen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail